Ipari bútorok

perfo tartórendszerek
 
perfo tartórendszerek

A perfo gondoskodik a hatékonyságról és a rendről a munkahelyen. A szerszámok és anyagok szisztematikus előkészítése gyors hozzáférést biztosít. A perfo egységes rendszert kínál számos különböző perfo akasztóval és szerszámtartóval. A perfo lyuklapok különösen alkalmasak falra vagy munkaasztalra történő szerelésre. A perfo lyuklapok vagy hornyolt lemezek integrálhatók a cubio szekrényekbe és a műhelykocsikba. A bott vario járműberendezésben a perfo Raster szabvány felszerelésként megtalálható az oldallapokon. A perfo Raster utólag is felszerelhető a járművek belső falának borítására vagy gépjármű válaszfalakra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
avero munkahelyi rendszerek
 
avero munkahelyi rendszerek

Az avero munkahelyi rendszer moduláris felépítése nagyon rugalmas. Az egyes komponensek igényekhez igazítása és esetleges bővítése könnyen lehetséges. Az egyéni és több munkahelyes rendszereket, a szerelő- vagy anyagtovábbító sorokat és az előkészítő kocsikat pár különböző szerkezeti elemből össze lehet állítani. Az avero-nál alkalmazott speciális kötéstechnikának köszönhetően lehetőség van az acél sorozatelemek (szériatartozékok, kiegészítők, építőegységek) alumínium profil szerelési egységekkel történő kombinálására. A perfo lyuklapon és az ergonomikusan beállítható anyagtárolókon, bármilyen felszerelés könnyen elérhetővé válik a kívánt helyen.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
cubio fiókos szekrények cubio fiókelosztók cubio rendszerszekrények cubio szekrényes műhelyasztalok és rendszer műhelyasztalok
 
cubio műhelyberendezések
6 termék

A cubio fiókos szekrényekkel, műhelyasztalokkal és rendszerszekrényekkel a bott egyedülálló, moduláris műhelyberendezést kínál. A letisztult dizájn az egységes rendszerméretekkel sokoldalú konfigurációs és kialakítási lehetőséget kínál.

6 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az ipari bútorok ipari létesítmények (gyárak, üzemek), raktárak, műhelyek berendezései. A műhelybútorok stabil, masszív kialakításúak, leggyakrabban fémből (lemezszekrények és egyéb fémbútorok), illetve fából. Lehetnek tároló bútorok és asztalok, padok, bakok, állványok különböző munkafajtákhoz. A munkaasztalok szolgálhatnak például lakatos, asztalos munkák elvégzésére, akár polcokkal, fiókkal, alsó szekrényrésszel is kibővítve. A munkapadok, bakok többek között kéziszerszámokkal és gépekkel történő megmunkálásokhoz, fűrészeléshez, ragasztandó tárgyak összeszorításához, asztalos feladatokhoz készülnek, összecsukható kivitelben is. Szerszámok tárolását szolgálják a fiókos, fix konténerek vagy kerekes, görgős mobil szerszámkonténerek. Tárolóbútorok között említhetők még a különböző szekrények: kulcstartó szekrények, szerszám- illetve segédanyag tároló szekrények, takarítóeszköz tárolók, kötszertartó szekrények, vegyszer- és méregtároló szekrények, számítógép-tároló fémszekrények, írópultos szekrények, melyeket kiegészíthetnek polcok, és állványok.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...