Ipari bútorok

FAMI fiókos tárolórendszerek FAMI NC tárolórendszerek FAMI munkapadok és munkaállomások FAMI kombinálható szekrényrendszerek
 
FAMI üzemberendezések
8 termék

A tekintélyes múltú olasz vállalatcsoport rendkívül nagy tapasztalattal rendelkezik a műhelyberendezések és különféle tárolórendszerek területén. A FAMI kombinálható munkaállomások, a környezettudatos EcoGreen ládák, valamint a variálható tárolórendszerek segítenek a tökéletes munkatér kialakításában.

8 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
FAMI Gear Garage műhelyberendezések
 
FAMI Gear Garage műhelyberendezések

A tökéletes műhelyhez olyan kiegészítő elemekre van szükség, amelyek funkcionálisak, praktikusak és növelik a hatékonyságot. A FAMI Gear Garage műhelybútorok egyedi igényekre szabott, prémium kategóriás fiók-, polc- és szekrényrendszereket kínálnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
META alap munkapad 1250 META padszekrény PA1 KÖRÖS 2 ajtós szerszámtároló szekrény 3 polccal 4 változtatható fiókkalszámtároló szekrények KÖRÖS szerszámtároló szekrény, 5 fiókos, görgős kerekekkel
 
META műhely berendezések
4 termék

Munkapadok, szerszámtároló szekrények, szerszámkocsik.

4 termék
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az ipari bútorok ipari létesítmények (gyárak, üzemek), raktárak, műhelyek berendezései. A műhelybútorok stabil, masszív kialakításúak, leggyakrabban fémből (lemezszekrények és egyéb fémbútorok), illetve fából. Lehetnek tároló bútorok és asztalok, padok, bakok, állványok különböző munkafajtákhoz. A munkaasztalok szolgálhatnak például lakatos, asztalos munkák elvégzésére, akár polcokkal, fiókkal, alsó szekrényrésszel is kibővítve. A munkapadok, bakok többek között kéziszerszámokkal és gépekkel történő megmunkálásokhoz, fűrészeléshez, ragasztandó tárgyak összeszorításához, asztalos feladatokhoz készülnek, összecsukható kivitelben is. Szerszámok tárolását szolgálják a fiókos, fix konténerek vagy kerekes, görgős mobil szerszámkonténerek. Tárolóbútorok között említhetők még a különböző szekrények: kulcstartó szekrények, szerszám- illetve segédanyag tároló szekrények, takarítóeszköz tárolók, kötszertartó szekrények, vegyszer- és méregtároló szekrények, számítógép-tároló fémszekrények, írópultos szekrények, melyeket kiegészíthetnek polcok, és állványok.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...