Testreszabható FAMI szállító- és műhelykocsik

Testreszabható FAMI szállító- és műhelykocsik

Rendszerezettebben szeretné tárolni szerszámait? Szeretné, ha munkaeszközei mindig kéznél lennének? A FAMI szállítókocsik könnyen mozgathatók, a kiegészítő paneleknek és dobozoknak köszönhetően pedig teljesen testreszabhatók.

Komissiózó kocsi strapabíró munkalappal

A FAMI CLEVER kommissiózó kocsi polcai könnyen állíthatók, emiatt a kiszolgálás igényeihez szabhatók. Ajtóval, oldal- és hátfallal felszerelhető, így akár mobil munkaállomásként is működhet.

FAMI CLEVER komissiózó kocsi
FAMI CLEVER komissiózó kocsi
 • 3-féle kerék
 • multiplex vagy acél fedőlap
 • peremmel ellátott polcok
 • kiegészítő tartozékok széles választéka
 • Kerekek
  A készlet különböző teherbíró képességgel rendelkező, szabványos, nyommentes szintetikus vagy rugalmas gumiból készült, Ø 100 vagy 125 mm-es kerekeket tartalmaz. 2 db fékkel rendelkező és 2 db beálló kereket tartalmaz.
 • Fából készült munkalap
  A multiplex munkalap alkalmas a nagy igénybevételű munkákhoz – ellenáll a hajlításnak és az idegen testek behatolásának, továbbá elnyeli az ütéseket is.
 • Oldalperforációs panel
  A jobb térkihasználás érdekében lehetőség van felső vagy oldalsó szerszámtartó panelek hozzáadására, amik segítségével lezárhatjuk a kocsi hátulját és oldalait. A paneleken 10×10-es négyzet alakú lyukak találhatóak, amelyekre ráilleszthetőek az Unipok, Iron Team és Iron Team Electric elemek.
 • Elülső ajtók
  A kocsi kibővíthető egy keresztrúddal rögzített és zárral felszerelt, kétszárnyú perforált ajtóval.
 • Fiókok
  Az elülső vagy oldalsó nyílással ellátott fiókok optimális megoldást nyújtanak a berendezések és szerszámok tárolására.
 • Kisméretű verzió
  A CLEVER SMALL kocsi olyan alapvető szükségletekhez lett tervezve, amelyek nem igényelnek további tartozékokat. Csak acél munkalappal kapható, és csupán köztes polc elhelyezésére van lehetőség.


Fiókos szerszámkocsik és műhelykocsik a rendszerezett tároláshoz

A FAMI szerszámkocsik és a kerekekkel ellátott fiókos műhelykocsik széles választéka kapható. Az okos szerszámkocsi-kialakítás garantálja a berendezések gyors, biztonságos és rendezett kezelését.

FAMI MASTER fiókos szerszámkocsi
FAMI MASTER fiókos szerszámkocsi

FAMI MASTER

Fiókos szekrény kerekekkel. A MASTER hengerzárral vagy elektronikus zárral kapható.

FAMI STANDARD fiókos szerszámkocsi
FAMI STANDARD fiókos szerszámkocsi

FAMI STANDARD

A STANDARD szerszámkocsit hatékony billenésgátló rendszerrel tervezték és gyártották.

FAMI FLEXA fiókos szerszámkocsi
FAMI FLEXA fiókos szerszámkocsi

FAMI FLEXA

A FLEXA műhelykocsik kisméretű helyiségekben is könnyen elférhetnek. A fiókok 100%-ig kihúzhatók.

A kerekekkel ellátott szerszámtartó szekrények belső, 25 mm-es lejtéssel ellátott, barázdált oszlopokkal rendelkeznek, amelyek az egységek megerősítése mellett megkönnyítik a kihúzható fiókok integrálását a sima vagy teleszkópos hosszabbító lehetőségek által, a szükséges kapacitástól függően.

A fiókok perforált aljú, barázdált falakkal rendelkeznek. A fiókok térfogatának optimalizálására szolgáló kiegészítők használatával lehetőség nyílik a belső tér egyszerű és logikus felosztására.

Szállítókocsi kisméretű alkatrészek tárolásához

A FAMI SMART sorozatának kis alkatrésztároló kocsijai ideális megoldást jelentenek az olyan közepes- és kisméretű eszközök tárolására és raktározására, mint például a fémalkatrészek, tartalék alkatrészek és elektromos berendezések.

FAMI SMART szállítókocsi
FAMI SMART szállítókocsi
 • testreszabható felépítés
 • a polcok dönthetőek és rögzíthetőek
 • kapható Picking Box és Euro Box konténerekkel, valamint Visual Box fiókos szekrényekkel
 • kiegészítő tartozékok széles választéka

A különböző alkatrészek tárolására és kezelésére tervezett kis alkatrésztartó kocsik sötétszürkére festett, horganyzott lemezacélból készülnek.

A SMART sorozat moduláris elemei alapvetően oszlopokból, alapokból, keresztrudakból, polcokból és keresztdarabokból állnak, így könnyen testreszabhatóak bármelyik kiegészítő elem integrálásával vagy eltávolításával. A könnyű, praktikus és teljesen felszerelt SMART fémalkatrésztároló-kocsi elengedhetetlen kellék a tervezési osztályokon, a műszaki laboratóriumokban és a gyárak futószalagjai mentén.

A SMART sorozatú kocsi moduláris jellegéből adódóan végtelen lehetőséget kínál, hála a dönthető polcoknak, a különböző méretű dobozoknak és tárolóknak, az elől nyitott műanyag állványdobozoknak, a rolós kivitelű szekrényelemeknek és perforált szerszámtartó paneleknek. A különböző méretű alkatrészeken felül az ipari típusú kocsikban szerszámok és műszerek is tárolhatóak, amennyiben kampókkal és polcokkal felszerelhető perforált panelekkel bővítjük ki őket. Több polc hozzáadásával a kocsi egy kerekekkel rendelkező, komplett állvánnyá alakítható, amely még funkcionálisabbá tehető a kis alkatrészek számára készült rendszerező tárolókkal. Az állvány műanyag billenőtároló dobozokkal is felszerelhető. Ez lehetővé teszi az átlátható és könnyen hozzáférhető tárolást.

A hírben szereplő termékek
FAMI fiókos tárolórendszerek
 
FAMI fiókos tárolórendszerek

A FAMI nagy teherbírású, fiókokkal és polcokkal felszerelt acélszekrények tökéletes elemei lehetnek bármilyen mai, modern munkatérnek. Az üzemek és műhelyek mellett az esztétikus kivitelezésű fiókos tárolórendszerek irodákban és különböző kiállítótermekben is jól mutatnak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
FAMI szállítókocsik
 
FAMI szállítókocsik

A FAMI szállítókocsik könnyen mozgathatók, a kiegészítő paneleknek és dobozoknak köszönhetően pedig teljesen testreszabhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Ládák, dobozok, raktártechnikai kiegészítők
Ládák, dobozok, raktártechnikai kiegészítők
Ipari bútorok
Ipari bútorok
Raktártechnika
Raktártechnika
Bútorok
Bútorok
Berendezések
Berendezések
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...