FAMI

FAMI fiókos tárolórendszerek

A FAMI nagy teherbírású, fiókokkal és polcokkal felszerelt acélszekrények tökéletes elemei lehetnek bármilyen mai, modern munkatérnek. Az üzemek és műhelyek mellett az esztétikus kivitelezésű fiókos tárolórendszerek irodákban és különböző kiállítótermekben is jól mutatnak.

  • könnyű kombinálhatóság
  • optimális fiókterhelhetőség
  • magas minőség

Letöltések

FAMI fiókos tárolórendszerek - részletes termékismertető

FAMI fiókos tárolórendszerek

pdf 31.6 MB angol
részletes termékismertető
 

Nem találta meg, amit keres?

Dokumentum igénylése

Áttekintés

FAMI fiókos tárolórendszerek és műhelyberendezések a gördülékeny munkáért

A professzionális acélszekrények belső terei könnyedén kombinálhatók fiókokkal, polcokkal, műanyag tárolódobozokkal, szerszámtárolókkal, valamint olaj- és folyadéktárolókkal egyaránt. A fiókosztóknak köszönhetően optimális térkihasználás jellemzi a rendszereket. Mind az acélszekrények, mind a fiókos tárolórendszerek gondosan válogatott alapanyagból készülnek. A hibamentes működésüket a precíz tervezés és megmunkálás garantálja.

A FAMI kínálatában FLEXA, STANDARD és MASTER fiókos szekrények, valamint különféle kiegészítők közül lehet választani, amelyek segítségével tetszőleges elrendezésű rendszerek alakíthatók ki.

Mechanikus és elektronikus zárrendszeres MASTER fiókos szekrények

A modern fiókos szekrények egyedülálló formaviláguknak köszönhetően a helyiség díszei lehetnek. A szekrényház és a fiók előlapok 8 különböző színben választhatóak. A szekrények nemcsak mechanikus, hanem elektronikus zárrendszeres kivitelben is elérhetőek. Az elektromos zárrendszer előnye, hogy segítségével csak egy előre beprogramozott, egyéni felhasználói kóddal lehet kinyitni a szekrényt.

FAMI MASTER fiókos tárolórendszerek
FAMI fiókos tárolórendszerek

Műanyagmentes FLEXA fiókos szekrények

A FLEXA szekrények minőségi alapanyagokból készülnek és nem tartalmaznak műanyag alkatrészeket. A teljes mértékben kihúzható fiókok egyenként akár 70 kilogrammot is elbírnak. A műanyag és fém fiókosztókkal felszerelt szekrények belső elrendezése bármilyen egyedi elképzelés szerint tetszőlegesen variálható. A mechanikus zárrendszerrel ellátott, 16-féle méretben kapható szekrényváz összesen 4-féle színben választható.

FAMI FLEXA fiókos tárolórendszerek
FAMI fiókos tárolórendszerek

Nagy teherbírású STANDARD fiókos szekrények

A 4-féle színben választható STANDARD fiókos szekrények ideálisak az ipari felhasználásra. Ideálisak az ipari felhasználásra, mert nagy teherbírásúak és igazán strapabíró szerkezetek. A fiókosztókkal a belső elrendezés teljes mértékben egyedi igényekre szabható. A görgőkkel és fogantyúkkal felszerelt szekrényvázak segítségével könnyedén kialakíthatók szerszámos kocsik és gurulós munkalapok is.

FAMI STANDARD fiókos tárolórendszerek
FAMI fiókos tárolórendszerek
Kapcsolódó hírek
FAMI CLEVER komissiózó kocsi
Testreszabható FAMI szállító- és műhelykocsik
Rendszerezettebben szeretné tárolni szerszámait? Szeretné, ha munkaeszközei mindig kéznél lennének? A FAMI szállítókocsik könnyen mozgathatók, a kiegészítő paneleknek és dobozoknak köszönhetően pedig teljesen testreszabhatók.
Testreszabható FAMI szállító- és műhelykocsik
További termékek a cégtől
FAMI StoreVan járműberendezések
 
FAMI StoreVan járműberendezések

A StoreVan műhelykocsi tartozékok széles választékát kínálja. Minden StoreVan terméket úgy terveztek, hogy optimálisan használja ki a rendelkezésre álló teret, továbbá praktikus módon gondoskodjon a haszongépjárművek felszereltségéről, valamint a szerszámok és tartozékok tárolásáról. A FAMI által gyártott termékek segítségével bármilyen speciális raktér könnyedén kialakítható a különböző haszongépjárművekben. 3D tervezőprogram segítségével előre megtervezhető a kisteherautóban elhelyezett eszközök pontos elrendezése.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Hänel Rotomat ipari páternoszter
 
Hänel Rotomat ipari páternoszter

A Hänel Rotomat ipari páternoszter és tárolórendszer segít optimalizálni a zártterű raktári munkafolyamatokat és növeli a munkaerő rugalmasságát és annak hatékonyságát is. A megnövelt tárolókapacitás és a csökkentett elérési idő lehetővé teszi a költségmegtakarítást is. A Hänel a minőség mellett nagy figyelmet fordít a tárolórendszerek ergonomikus kialakítására is. Ennek köszönhetően a kívánt elemek automatikusan az ergonomikus magasságra kerülnek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mecalux karos állványok
 
Mecalux karos állványok

A Mecalux karos állványzat kifejezetten hosszú anyagok tárolására szolgáló raktározási megoldás. Segítségével a raktár könnyen átláthatóvá, az árutárolás pedig rendszerezetté válik. A konzolos állvány méreteit és teherbíró képességét a tárolandó áru jellemzői alapján határozzák meg. A Mecalux karos állványrendszer egy- és kétoldalas változatban egyaránt kivitelezhető, illetve mobil alvázakra is szerelhető. A biztonsági elemek - mint például a karok végén elhelyezett zárópanel - és a korrekt tervezés tovább növelik a rendszerből származó előnyöket.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Mecalux többszintes galériák és állványrendszerek
 
Mecalux többszintes galériák és állványrendszerek

A meglévő raktárépületek bővítésére nem minden esetben van lehetőség, a Mecalux többszintes ipari galéria rendszerek kiépítésével azonban gyorsan megsokszorozható a raktár alapterülete. Az így keletkezett többlet területen tároló állványok, irodák és termelő berendezések is helyet kaphatnak. A Mecalux ipari galéria és a Mecalux galériás-állványrendszer közti legfőbb különbség az, hogy az első változatnál a teljes tároló szint bejárható, a második esetben pedig csak a közlekedő folyosók járhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Hänel EcoConcept automatizált raktározási rendszer Hänel Rotomat ipari páternoszter Hänel Rotomat irodai páternoszter Hänel Lean-Lift automata tárolási rendszer
 
Hänel zártterű raktári automaták
5 termék

A Hänel zártterű raktári megoldásokat kivétel nélkül kitűnő minőségű anyagok, tökéletes géppark és korszerű vezérlési technológia jellemzi. A különleges kialakításnak és a rövid megtett távoknak köszönhetően kiváló komissiózási teljesítményre és maximális hatékonyságra képes a Hänel tárolástechnikai rendszerrel felszerelt kiszállítási raktár. A Hänel "zöld" tárolási megoldást kínál, mert minden alkotórésze környezetbarát, újrahasznosítható anyagból készül. A Hänel maximális biztonságot nyújt a DIN EN 15095 szabvány szerinti Hänel biztonsági peremkapcsolókkal és a fotocellákkal, melyek német és svájci tanúsítványoknak is tökéletesen megfelelnek.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Ajánlott kategóriák
Ipari bútorok
Ipari bútorok
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Ipari padlók, ipari padlóbevonatok
Öltözőberendezések
Öltözőberendezések
Munkavédelmi felszerelések, munkaruházat
Munkavédelmi felszerelések, munkaruházat
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...