Mechanikai behatolásvédő szerkezetek

RIHA tűzgátló tolókapuk
 
RIHA tűzgátló tolókapuk

A Slide ajtócsalád tagjai: egy vagy kétszárnyú ST7XX tolókapu, szintén 1-6 szárnyú kivitelű teleszkópos tolókapu (TT7XX), SF6XX 1-6 szárnyú harmónika tolókapu és HT7XX vertikális mozgatású kapu. A lapvastagság általában 74 mm, kivétel a harmónikakapu, ami 62 mm. Elhelyezhető kórházban, iskolában, bevásárlóközpontban, nyilvános épületekben, cégeknél, mélygarázsokban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kling felgördülő biztonsági rácsok
 
KLING felgördülő biztonsági rácsok

Felgördülő rácsok térelválasztásra, vagyonvédelemre lakossági vagy ipari kivitelben, Kézi, rásegítő rugós, csőmotoros vagy tengelyvégi motoros működtetéssel. Ajánlott nagy forgalmú helyekre emelt nyitásszámmal, például teremgarázsokba, de üzletek, kirakatok lezárására is alkalmazható, ahol csupán reggel felnyitják és este lezárják.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A mechanikai behatolásvédő szerkezetek biztosítják a magántulajdon védelmét, megakadályozzák az illetéktelen behatolást. Kültéren és beltéren egyaránt alkalmazhatók a rozsdamentes vagy horganyzott acél alapanyagú biztonsági rácsrendszerek. A redőnyrácsok, kirakatvédő rácsok, detektív rácsok működésüket tekintve lehetnek kézi és elektromos mozgatásúak, tengelyre feltekeredő és harmonikaszerűen fellapozódó gyűjtésűek. Megtalálhatók üzletek, kirakatok, bankok, parkolók, teremgarázsok vagyonvédelmi szerkezeteiként. A kerítésre vagy földre telepíthető drótok a különböző objektumok védelmét biztosítják.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...