Fan-coil berendezések

Galletti ESTRO GT fan-coil család BLDC Greentech inverteres motorral Galletti ESTRO és ESTROi fan-coil berendezések parapetre, padlóra, mennyezetre Galletti FLAT S és FLAT S i fan-coil berendezések falra Galletti FLAT és FLATi fan-coil berendezések falra és padlóra
 
Galletti fan-coil berendezések
10 termék

A Galletti fan-coil berendezések széles választékát kínálja klímarendszerekhez. A Galletti burkolatos, kazettás, légcsatornás, magasfali és burkolat nélküli fan-coil készülékeiben a legmodernebb technológia és dizájn találkozik a megbízhatóság és a kényelem szolgálatában.

10 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Fisher kazettás fan-coil berendezések
 
Fisher kazettás fan-coil berendezések

A Fisher fan-coil berendezések folyadékhűtőhöz csatlakoztatva hatékony megoldást nyújtanak kereskedelmi, lakossági és ipari környezetben egyaránt. Az álmennyezetbe építendő klímaberendezések kiváló megoldást jelentenek nagyméretű terek klimatizálására. Előnyük, hogy a beltéri egység nagy része az álmennyezet felett helyezkedik el, így csak a beszívórács és a kifúvó légterelő lamellák látszanak. Ezáltal ideálisak irodaházak, éttermek, üzletek klimatizálására. A Fisher 3,5-13 kW hűtőteljesítményig gyárt kazettás fan-coil berendezéseket, melyek 2-csöves és 4 csöves kivitelben is rendelhetők. A négyirányú (360°-os) légbefújás tökéletes légeloszlást biztosít. Standard tartozékok az infra és a vezetékes vezérlő, illetve a beépített kondenzvíz szivattyú biztonsági szintkapcsolóval.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Aquarea rendszerekkel kompatibilis fan-coil egységek
 
Aquarea rendszerekkel kompatibilis fan-coil egységek

Az új fan-coil termékcsalád egy lakossági és kereskedelmi célra ideális, kompakt légcsatornás sorozatból és egy kereskedelmi alkalmazásokhoz ideális, magas statikus nyomású modellből áll. Az Eurovent által tanúsított termékcsalád mindegyik tagjához leeresztő tálca és szűrő tartozik, valamint alacsony fogyasztású ventilátormotorral van felszerelve. A készülékeket egyszerű karbantartás és hozzáférés jellemzi. Az új fan-coil termékcsalád fűtésre és hűtésre, 6 féle teljesítményszinttel (2,4 és 14,8 kW közötti hűtőteljesítménnyel és 3,0 és 19,9 kW közötti fűtőteljesítménnyel) érhető el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Aquarea intelligens fan-coil egységek
 
Aquarea intelligens fan-coil egységek

Rendkívül alacsony hőmérsékletű radiátorcsalád hőszivattyús alkalmazáshoz: Aquarea Air 200/700/900 sugárzó hőhatással. A vékony Aquarea Air radiátorok kiemelkedően hatékony hőmérséklet szabályozást biztosítanak. Az alig 13 cm-es mélységű radiátorok a technológia élvonalát képviselik. Az otthonokba könnyedén beleolvadó Aquarea Air elegáns kialakítása és a rajta megvalósított termékfejlesztések világosan láthatók minden apró részleten. Az Aquarea Air a szellőztető egység és a hőcserélő innovatív elhelyezésének köszönheti vékony profilját. Az érintő irányban elhelyezett ventilátor aszimmetrikus lapátokkal rendelkezik, és a nagy felületű hőcserélő nagy légáramlás elérését teszi lehetővé alacsony nyomásesés és alacsony zajszint mellett. A kivételesen magas szellőztetési hatékonyság a motor jelentősen csökkentett energia-felhasználásának (alacsony teljesítményfelvételének) köszönhető. A ventilátor fordulatszámát folyamatosan szabályozza az arányos belső logikával rendelkező hőmérséklet-vezérlő, ami mindenképpen előnyös a nyári hőmérséklet és páratartalom szabályozása tekintetében.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
FWB álmennyezeti, légcsatornázható fan-coil FWD flexi típusú fan-coil FWF négyirányú 600x600-as kazettás álmennyezeti fan-coil egység FWC négyirányú körben kifúvós kazettás álmennyezeti fan-coil egység
 
Daikin fan-coil egységek
8 termék

A Fan Coil berendezések igen hatékonyan csatlakoztathatók hőszivattyúhoz, folyadékhűtőhöz és gázkazánhoz,mellyel légkondicionáló rendszert lehet kialakítani. Ezek az egységek hatékony megoldást és komfortos környezetet biztosítanak mind a kereskedelmi, mind a lakossági alkalmazásoknál. Daikin széles skáláját kínálja Fan Coil berendezéseknek, mind rejtett és burkolatos alkalmazások. Az egyetlen mozgó rész a ventilátor, ami ideálissá teszi irodai, szállodai és otthoni használatra egyaránt.

8 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
CAIROX fan-coil berendezések
 
CAIROX fan-coil berendezések

Inverteres, kazettás, magasoldalfali, magasnyomású légcsatornázható fan-coil berendezések.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A fan-coil egy ventilátorral szerelt radiátor, más nevén hűtőkonvektor, klímakonvektor vagy ventilátoros konvektor. A lamellás hőcserélő apró bordák által megnövelt felületének köszönhetően a keresztül áramoltatott levegő a rendszerben keringő hideg víz hatására lehűl, illetve meleg víz esetén felmelegszik. A berendezés hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmas. Hűtési funkció ellátásához a rendszerben szükséges egy folyadékhűtő, amelynek feladata a hűtővíz biztosítása. Fűtési funkció esetén a berendezésben keringő víz felmelegítése központi rendszerre kötött kazánnal is megoldható. A beltéri egységek kialakítása ugyanolyan, mint a split klímák esetén: parapet, oldalfali, mennyezeti, kazettás és légcsatornás változatok beépítésére egyaránt lehetőség van. Az oldalfali 2 m feletti magasságban kerül beépítésre. A parapet készülék elsősorban tetőtéri térdfalra történő szereléshez készült. A radiátorhoz hasonló elhelyezés mellett ugyanez a típus mennyezetre is telepíthető. Álmennyezetbe építve, megfelelő szerelési magasság megléte esetén alkalmazható a kazettás beltéri egység. A légcsatornázható egység alkalmas több helyiség egyidejű hűtésére vagy fűtésére. Ennél a típusnál a beltéri egység elhelyezésére nagyobb szabadság nyílik, viszont a csatornák esztétikus, lehetőleg takart vezetése megoldandó feladat. A hűtött helyiségben csak a beszívó és kifúvó rácsok, anemosztátok láthatók. A levegő tisztításáról beépített, kivehető szűrők gondoskodnak. A rendszer szellőztetésre is alkalmas friss levegő bevezetése esetén. További előnyöket jelent az alacsony elektromos áramfogyasztás, a gyors felfűtési idő, hagyományos (pl. gázfűtéses) rendszerekkel való integrálhatóság, valamint kombinálhatóság hőszivattyúval, napkollektorral. A fan-coil kétcsöves és négycsöves változata ismert. A négycsöves a kétcsövessel ellentétben közel azonos időben képes hűteni és fűteni automatikusan, a pillanatnyi igényeknek megfelelően. Mivel a fan-coil rendszerekkel helyiségenkénti egyéni szabályozás lehetséges, alkalmazásuk olyan épületek esetében előnyös, mint pl. lakóházak, szállodák, irodaházak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...