Vízkezelő berendezések

MagnaClean DualXP ipari és közületi szűrő MagnaClean Commercial ipari és közületi szűrő MagnaClean DRX ipari és közületi szűrő
 
MagnaClean ipari és közületi szűrők
3 termék

A közületi és az ipari fűtésrendszerek hatékonysága döntő fontosságú. A MagnaClean Commercial olyan szűrő termékcsalád, melyet kifejezetten közületi és ipari fűtésrendszerekhez fejlesztettek ki. A jól bevált MagnaClean technológia hatékonyan szűri ki a fekete vas-oxid-iszapot és a rendszerben található törmeléket.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
F78TS karimás visszamosatható ivóvíz finomszűrő FF06 vízszűrő FK06 vízszűrő HS10S házi ivóvíz állomás
 
Resideo Braukmann vízszűrők
7 termék

A Resideo által forgalmazott ivóvíz szűrők szűrőkombinációk és ivóvíz állomások csúcsminőségű anyagokból készülnek, szabadalmi oltalom alatt álló műszaki megoldásokkal. A szűrőbetétek főként rozsdamentes acélból készülnek minimálisra csökkentve a szűrő átszakadásának kockázatát. Egyes típusok választható szűrőfinomsággal rendelhetők: 20, 50, 100, 200, 500 µm.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
MagnaClean XS-90 lakossági szűrő MagnaClean Atom lakossági szűrő MagnaClean Micro2 lakossági szűrő MagnaClean Professional2 lakossági szűrő
 
MagnaClean lakossági szűrők
6 termék

A magnetit első helyen szerepel a központifűtés-rendszerek meghibásodásának okai között, mely elkerülhető az ADEY mágneses szűrőinek beépítésével.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A vízkezelő berendezések olyan készülékek, amelyek az ivóvízhálózatok, a használati melegvíz rendszerek, a fűtési rendszerek illetve hűtési rendszerek védelmére szolgálnak. Az ásványvíz készítő berendezések az egészségre káros anyagokat kiszűrik, és ásványi anyagokkal dúsítják az ivóvizet.

A vízszűrők folyamatosan szűrt vízellátást biztosítanak, finomszűrőjük a lebegő szennyeződéseket felfogja és a szűrőcsésze alján maradó homokszemcsék, korróziómaradványok, kócmaradványok könnyen eltávolíthatók. A fordított ozmózissal működő víztisztítók az anyagok részecskéinek szétválasztásával a szerves és szervetlen szennyeződéseket, nehézfémeket és radioaktív elemeket szűrik ki. Az ioncserével működő vízlágyító berendezések lágyvizet készítve a vízkőképződést gátolják, így a jól hőszigetelő vízkőfelület kiküszöbölésével a vízmelegítők, központi fűtési rendszerek, klímarendszerek, kazánok és bojlerek hatásfoka nem romlik.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...