Vízkezelő berendezések

F78TS karimás visszamosatható ivóvíz finomszűrő FF06 vízszűrő FK06 vízszűrő HS10S házi ivóvíz állomás
 
Honeywell Home vízszűrők
8 termék

A Honeywell Kft. által forgalmazott ivóvíz szűrők szűrőkombinációk és ivóvíz állomások csúcsminőségű anyagokból készülnek, szabadalmi oltalom alatt álló műszaki megoldásokkal. A szűrőbetétek főként rozsdamentes acélból készülnek minimálisra csökkentve a szűrő átszakadásának kockázatát. Egyes típusok választható szűrőfinomsággal rendelhetők: 20, 50, 100, 200, 500 µm.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Econobead gyöngyös szűrő
 
Econobead gyöngyös szűrő

Az Econobead nyomás alatti gyöngyös szűrő elsősorban nagyobb tavak, bio-úszótavak vizeinek szűrésénél alkalmazható. Kiváló minőségű polipropilén tartállyal rendelkezik, illetve az alsó részén egy leeresztő résszel, ahol az iszap távozni tud.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ReWater konténerizált ivóvíztisztító
 
ReWater konténerizált ivóvíztisztító

A konténeres ivóvíztisztító rendszer biológiailag tisztított szennyvízből ivóvizet állít elő. A berendezés az ivóvíz tisztítási technológiák közül az egyik legkorszerűbb módszert, a fiziko-kémiai előkezeléssel egybekötött fordított ozmózisos tisztítási eljárást alkalmazza. Maximális víztisztítási kapacitása 180 000 liter naponta. Alkalmazható katasztrófa vagy vízhiány esetén.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A vízkezelő berendezések olyan készülékek, amelyek az ivóvízhálózatok, a használati melegvíz rendszerek, a fűtési rendszerek illetve hűtési rendszerek védelmére szolgálnak. Az ásványvíz készítő berendezések az egészségre káros anyagokat kiszűrik, és ásványi anyagokkal dúsítják az ivóvizet.

A vízszűrők folyamatosan szűrt vízellátást biztosítanak, finomszűrőjük a lebegő szennyeződéseket felfogja és a szűrőcsésze alján maradó homokszemcsék, korróziómaradványok, kócmaradványok könnyen eltávolíthatók. A fordított ozmózissal működő víztisztítók az anyagok részecskéinek szétválasztásával a szerves és szervetlen szennyeződéseket, nehézfémeket és radioaktív elemeket szűrik ki. Az ioncserével működő vízlágyító berendezések lágyvizet készítve a vízkőképződést gátolják, így a jól hőszigetelő vízkőfelület kiküszöbölésével a vízmelegítők, központi fűtési rendszerek, klímarendszerek, kazánok és bojlerek hatásfoka nem romlik.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...