proidea.hu online termékinformációs katalógus

Frissítésre kerültek a Stiebel Eltron termékinformációi a proidea.hu-n


2018. szeptember 06.

A teljes hazai termékpaletta megtalálható az aktualizált műszaki adatokkal együtt

A proidea.hu-n létrehozott új termékstruktúra bemutatja a Stiebel Eltron Kft. teljes hazai portfolióját a cég által felállított termékcsoportok szerinti felépítésben. A ProIDEA katalógusban megszokott módon, az egyes termékoldalakon letölthető anyagokként csak az adott termékhez tartozó pdf termékismertető oldalak kerültek feltöltésre. Ennek köszönhetően az információk célzottan, termékenként érhetők el anélkül, hogy nagyobb állományok, vagy egy teljes kiadvány letöltésére szükség lenne. A termékoldalak információit tulajdonság táblázatok egészítik ki.
Stiebel Eltron frissített tartalommal a proidea.hu oldalon
A Stiebel Eltron termékek műszaki adatait, letölthető termékismertetőit megtalálja, ha a hír alatti termékképekre kattint. Amennyiben további információt szeretne kérni a Stiebel Eltron Kft. munkatársától, küldje el írásban kérdését, kérését a megfelelő gomb használatával.
 
 

Termék
Cég
Székhely: H-2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Telefon: +36 1 250 6055
Fax: +36 1 368 8097
E-mail:
Web: www.stiebel-eltron.hu
Web: www.hoszivattyuvilag.hu
Häfner Tibor
műszaki tanácsadó - hőszivattyúk +36 20 480 5467
Sengel Viktor
kereskedelmi képviselő +36 20 938 4417
   
   
A Stiebel Eltron 1924 óta fejleszti, gyártja a legmagasabb műszaki színvonalon a korszerű épületgépészeti és elektromos rendszereket, készülékeket. A családi vállalat, mára több ezer főt foglalkoztató, világszerte ismert céggé fejlődött. Szakértelmét, tapasztalatát számos szabadalom és csúcsminőségű energiatakarékos rendszer tükrözi.
A németországi vállalat a 70’-es években kezdett a megújuló energiaforrások felé fordulni.

A legfontosabb termékcsoportok:
Hőszivattyú
Napkollektor
Napelem
Hővisszanyerő szellőzés
Használati meleg víz termelők
Elektromos fűtés

A Magyarországon több mint 27 éve folyamatosan jelenlévő cég, szervizzel, szaktanácsadással, raktárral és bemutatóteremmel szolgálja partnereit és az érdeklődőket.
Kulcsszavak:  Stiebel  Eltron  melegvíztároló  átfolyós  vízmelegítő  puffertartály  vízszűrő  konvektor  infrasugárzó  hősugárzó  elektromos  padlófűtés  hőtárolós  kályha  törölközőszárító  kézszárító  központi  szellőztetés  központi  szellőztető  készülék  hővisszanyerős  szellőztetés  levegő-víz  hőszivattyú  talajhő-víz  hőszivattyú  víz-víz  hőszivattyú  hidraulikus  modul  napkollektor  napelem  szolár  rendszer  fotovoltaikus  rendszer