a_6_d_8_1349685076672_stiebel_logo_2012.jpg Stiebel Eltron hőszivattyúk

Különböző teljesítményű és kivitelű, kültéri és beltéri telepítésű levegő-víz hőszivattyúk inverteres kivitelben vagy anélkül fűtésre, hűtésre és használati melegvíz készítésre. Talajhő-víz, víz-víz hőszivattyúk beltéri telepítésre, fűtési és használati melegvíz készítési, egyes típusoknál kiegészítő, hűtési funkciókkal. Álló kivitelű, hulladék hőt hasznosító, használati melegvíz hőszivattyúk.

Termékcsalád tagjai

 
Stiebel Eltron HPA-O 8 CS Plus inverteres, kültéri levegő-víz hőszivattyú

A HPA-O 8 CS PLus egy inverteres, kültéri levegő-víz hőszivattyú amely oldalfalra vagy beton alapra telepíthető, a megfelelő tartozékok alkalmazásával. Felhasználható fűtésre, hűtésre és használati melegvíz készítésre. Az optimalizált, zajcsökkentett berendezés monoblokk kialakítású, hermetikusan zárt hűtőkörrel. A készülékhez HM Trend vagy HSBC beltéri modulok alkalmazása szükséges.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron WPL 17 ICS/IKCS classic inverteres, beltéri levegő-víz hőszivattyúk

A WPL 17 ICS/IKCS classic egy inverteres, beltéri telepítésű levegő-víz hőszivattyúk kétféle kivitelben. Felhasználhatóak fűtésre, hűtésre és használati melegvíz készítésre. Az „IKCS” kompakt kivitel levegő kivezetéseinek iránya telepítéskor választható, oldalt vagy hátul. Az „ICS” kivitel levegő csatlakozásai a készülék tetején találhatóak. Integrált hőszivattyú vezérlő, beépített puffertöltő szivattyú valamint villamos vész/pót fűtőbetét. Optimalizált, zajcsökkentett készülék monoblokk kialakítású, hermetikusan zárt hűtőkörrel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Stiebel Eltron HPA-0 7 CS/13 C Premium inverteres, kültéri levegő-víz hőszivattyúk

A HPA-0 7 CS/13 C Premium egy inverteres levegő-víz hőszivattyú kültéri telepítésre. Felhasználható fűtésre, hűtésre és használati melegvíz készítésre. Optimalizált, zajcsökkentett készülék monoblokk kialakítású hermetikusan zárt hűtőkörrel. Integrált rezgéscsillapítók, beépített villamos vész/pót fűtőbetét. Telepíthető oldalfalra vagy beton alapra.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron WPL 33 HT inverteres levegő-víz hőszivattyú

A WPL 33 HT inverteres levegő-víz hőszivattyú egyedülálló jellemzője a szabadalmaztatott két, inverteres, gázbefecskendezéses kompresszort tartalmazó hűtőkör. A teljesítmény-optimalizált kialakítás következtében, kis hőigény esetén (ősszel és tavasszal) csak az egyik kompresszor dolgozik, míg csak nagyobb hőigény esetén kapcsol be a második. Előnye, hogy részterheléses üzemben is nagyon hatékony, pontosan tud illeszkedni az igényekhez. Előremenő hőmérséklete max: 75 °C, ezáltal meglévő lakások korszerűsítésére is kiválóan alkalmas. Magas melegvíz-komfort jellemzi, a legionella védelmet hőszivattyús üzemben is el tudja látni. Lehetőség van kültéri vagy beltéri felállításra is burkolattól függően.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron WPL 47/57 nagy teljesítményű levegő-víz hőszivattyúk

A WPL 47/57 nagy teljesítményű, monoblokk kivitelű levegő-víz hőszivattyúk csak kültéri telepítésre alkalmasak. Egyszerű és gyors szerelés jellemzi őket. A készülékek egy kompresszorosak, és két ventilátorral vannak ellátva. Expanziós szelepük elektronikusan vezérelt. A készülékek R407 C hűtőközeggel vannak töltve.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron WPF 04/05/07/10/13/16 talajhő-víz, víz-víz hőszivattyúk

A WPF 04/05/07/10/13/16 sorozatú kompakt hőszivattyúk beltéri telepítéssel, fűtés és használati melegvíz készítésre alkalmasak. Beépített A-energia osztályú primer és szekunder keringető szivattyú, a melegvíz készítés számára váltószelep, elektromos kiegészítő fűtőbetét, primer- és szekunder tágulási tartályok, flexibilis bekötőcsövek, valamint a WPM3i hőszivattyú vezérlésnek köszönhetően magas fokú integráltság jellemzi. Kiemelkedően magas éves jóságfok, az integrált vezérlésnek köszönhetően. A hőszivattyú R410 A hűtőközeggel üzemel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron WPF 04/05/07/10/13/16 cool talajhő-víz, víz-víz hőszivattyúk

A WPF 04/05/07/10/13/16 cool sorozatú kompakt hőszivattyúk beltéri telepítéssel, fűtés és használati melegvíz készítésre alkalmasak. Beépített A-energia osztályú primer és szekunder keringető szivattyú, a melegvíz készítés számára váltószelep, elektromos kiegészítő fűtőbetét, primer- és szekunder tágulási tartályok és flexibilis bekötőcsövek, passzív hűtési hőcserélő és WPM3i hőszivattyú vezérlésnek köszönhetően magasfokú integráltság jellemzi. Kiemelkedően magas a készülékek éves jóságfoka, az integrált vezérlésnek köszönhetően. A hőszivattyú R410 A hűtőközeggel üzemel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron WPC 04/05/07/10/13 cool talajhő-víz kompakt hőszivattyúk

A WPC 04/05/07/10/13 cool sorozatú kompakt beltéri talajhő-víz hőszivattyúk beépített használati melegvíz-tárolóval, WPM3i vezérléssel, hőforrás- és fűtés oldali keringető szivattyúkkal, biztonsági szeleppel és váltószeleppel rendelkeznek a használati melegvíz készítés, valamint külön hőcserélővel a passzív hűtés számára. A hűtési funkció a beépített WPMi hőszivattyú vezérlésen keresztül szabályozható. A hőszivattyú környezetbarát R410 A hűtőközeggel üzemel. A készülék tartalmazza az összes biztonsági felszerelést, alacsony és magas nyomásvédelmet, fagyvédelmet.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Stiebel Eltron WPF 10/13/16 M talajhő-víz, víz-víz hőszivattyúk (modul-egység)

A WPF 10/13/16 M fűtési hőszivattyúk beltéri szerelésre alkalmasak, mint modul kombinációs egység egy darabja. Csak a hőszivattyút tartalmazzák, külső vezérlést, keringető szivattyút és váltószelepet igényel (a melegvíz készítésére). Komplett készülék, az összes biztonsági felszerelésekkel, alacsony- és magasnyomású védelemmel, fagyvédelemmel. A hőszivattyú a környezetbarát R410 A hűtőközeggel üzemel. Kiemelkedően magas az éves jóságfoka.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron WPF 20/23/26/29/32 talajhő-víz, víz-víz hőszivattyús szettek

A WPF 20/23/26/29/32 hőszivattyús szett két modul rendszerű hőszivattyúból áll (WPF..M), ezen kívül tartalmazza a WPMW 3 vezérlést, valamint az összekötő csővezetékeket és az A-energia osztályú, szekunder keringető szivattyúkat. A modul rendszerben a hőszivattyú teljesítménye két fokozatban kapcsolható a külső hőmérséklet figyelembevételével. A hőszivattyú környezetbarát R410 A hűtőközeggel üzemel. Kiemelkedően magas az éves jóságfoka.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron WPF 27 HT magas hőmérsékletű talajhő-víz, víz-víz hőszivattyú

A WPF 27 HT egy magas hőmérsékletű talajhő-víz, víz-víz hőszivattyú. Akár 75 °C-os fűtési előremenő vízhőmérséklet előállítására is alkalmas, így ideális megoldást nyújt a meglévő radiátoros fűtési rendszerek korszerűsítéséhez. A magas előremenő hőmérsékletnek köszönhetően elérhető akár 60 °C-os használati melegvíz, amely higiénikus, legionella mentes használatot tesz lehetővé, elektromos fűtőbetét alkalmazása nélkül. Két berendezés akár egymásra is szerelhető (WPVB tartozékkal), ezáltal helytakarékosan telepíthető. A készülékek erős felépítésű scroll - kompresszorral és nemesacél hőcserélőkkel ellátottak. Kaszkád kapcsolásukkal magasabb teljesítmények is elérhetőek. A hőszivattyú R134 A hűtőközeggel üzemel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Frissült
 
Stiebel Eltron WPF 20/27/35/40/52/66 nagy teljesítményű talajhő-víz, víz-víz hőszivattyúk

A WPF 20/27/35/40/52/66 egy nagy teljesítményű talajhő-víz, víz-víz hőszivattyú sorozat, melynek egyedi darabjai hőforrástól függően max. 67-86,7 kW teljesítményre képesek, valamint kaszkád kapcsolásukkal magasabb teljesítmények is elérhetőek. A készülékek egymás fölé is szerelhetőek (WPVB tartozékkal), ezáltal helytakarékosan telepíthetőek. Kiegészítő tartozékokkal passzív és aktív hűtés is lehetséges. A hőszivattyú környezetbarát R 410 A hűtőközeggel van feltöltve.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron SHP-A 200-300 (X) Plus használati melegvíz hőszivattyúk

Az SHP-A 200-300 (X) Plus álló kivitelű használati melegvíz hőszivattyúk az épületben keletkező hulladékhőt hasznosítják (pl. fagyasztó vagy szárítógépből). Kompakt berendezések, melyek beépített levegő-víz hőszivattyúval és nagyon hatékony hőszigeteléssel ellátott zománcozott acél tartállyal rendelkeznek. Az X Plus kivitel belső hőcserélőt is tartalmaz, így kombinálható szolár rendszerrel, gáz- vagy vegyes tüzelésű kazánnal is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron hidraulikus modulok és blokkok levegő-víz hőszivattyús rendszerekhez
5 termék

Különböző hőszivattyú típusokhoz alkalmazható hidraulikus modulok, valamint komplett hidraulikus blokkok családi házak számára.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron puffertartályok, használati melegvíz-tárolók hőszivattyús berendezésekhez
13 termék

Álló kivitelű puffertárolók, HMV tárolók családi házak fűtési és hűtési rendszereihez, valamint nagy teljesítményű hőszivattyús fűtési rendszerekhez, fűtési/hűtési rendszerekhez, belső szolár hőcserélővel vagy anélkül, típusfüggően opcionális villamos fűtőbetéttel, vagy további belső hőcserélővel.

13 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Kapcsolódó hírek

Frissítésre kerültek a Stiebel Eltron termékinformációi a proidea.hu-n
A teljes hazai termékpaletta megtalálható az aktualizált műszaki adatokkal együtt
Frissítésre kerültek a Stiebel Eltron termékinformációi a proidea.hu-n
Mennyi ideig működik egy hőszivattyú? - 1982 óta üzemelő Stiebel Eltron hőszivattyú Bruchsal-ban
33 éve tartja melegen Gredlerék 300 m²-es családi házát a levegő-víz hőszivattyú
Mennyi ideig működik egy hőszivattyú? - 1982 óta üzemelő Stiebel Eltron hőszivattyú Bruchsal-ban
Megjelent a legújabb Stiebel Eltron tervezési segédlet
Hőszivattyús tervezési segédlet
Megjelent a legújabb Stiebel Eltron tervezési segédlet

További termékek a cégtől

 
Stiebel Eltron melegvíz-tárolók, vízforralók, vízmelegítők
20 termék

Nyílt (nyomásmentes) és zárt rendszerű (nyomás alatti) kis melegvíz-tárolók 5 és 15 liter közötti űrtartalommal, kétgombos vagy egykaros csapteleppel, illetve anélkül, valamint biztonsági szelepcsoportok zárt rendszerű kisbojlerekhez. Konyhai fali vízforralók fali kivitelben, kétgombos csapteleppel. Zárt rendszerű (nyomás alatti) és kettős működésű melegvíz-tárolók fali kivitelben egy vagy több vízvételi hely ellátására, valamint biztonsági szelepcsoportok zárt rendszerű bojlerekhez. Átfolyó rendszerű, elektronikus szabályozású, elektronikus indítású és kis teljesítményű elektromos vízmelegítők.

20 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron hőtárolós kályhák
3 termék

Padlóra állítható, falra vagy padlóra telepíthető, illetve az alacsony kivitelű, padlóra telepíthető hőtárolós kályhák különböző programozási lehetőséggel, magas hőtároló képességgel.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron ventilátoros elektromos gyorsfűtők
2 termék

A ventilátoros gyorsfűtők helyiségfűtésre, kiegészítő fűtésre alkalmasak. Falra szerelhető kivitelben kaphatók, különböző programozási lehetőséggel és funkciókkal.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron kézszárítók
3 termék

Higiénikus, érintésmentes használatú, nagy teljesítményű, formatervezett kézszárítók falra szerelhető kivitelben.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron puffertartályok, használati melegvíz-tárolók hőszivattyús berendezésekhez
13 termék

Álló kivitelű puffertárolók, HMV tárolók családi házak fűtési és hűtési rendszereihez, valamint nagy teljesítményű hőszivattyús fűtési rendszerekhez, fűtési/hűtési rendszerekhez, belső szolár hőcserélővel vagy anélkül, típusfüggően opcionális villamos fűtőbetéttel, vagy további belső hőcserélővel.

13 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya

Ajánlott kategóriák

Hőszivattyúk
Hőszivattyúk
Kiegészítők fűtési és vízellátási rendszerekhez
Kiegészítők fűtési és vízellátási rendszerekhez
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...