proidea.hu online termékinformációs katalógus

Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok


Épületgépészet   Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények   Közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertartályok

A közvetett, azaz indirekt fűtésű melegvíztárolók gázkazánok, vegyes tüzelésű kazánok, napkollektoros rendszerek vagy vízteres kandallók által előállított fűtési vagy használati melegvíz (HMV) tárolására, felmelegítésére szolgálnak. Használatuknak a célja, hogy folyamatos melegvíz-ellátást biztosítanak. Az egy hőcserélős rendszer esetén egyféle hőforrással (például kazánnal) működtethetők. A két vagy három hőcserélővel ellátott tárolók egyszerre több hőforráshoz is kapcsolhatók. A víz a tárolóba jut, majd a tárolóban lévő (ami általában spirálba csavart csöves) hőcserélőben áramoltatott fűtőközeggel melegszik fel. A közvetett fűtésű melegvíztárolók, puffertárolók kiegészíthetők elektromos fűtőbetéttel is. A tartályok lehetnek anyagában ellenálló rozsdamentes kivitelűek vagy acéllemez anyagúak, melyekben a belső zománcozott réteg és a magnézium anód felelős a korrózióvédelemért. Falra függeszthető, padlón álló, fekvő, vagy álló kivitelűek. Egy vagy több vízvételi helyhez kapcsolhatóak, ami a tartály méreteitől, kapacitásától is függ.
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Termék
HAJDU Zrt. közvetett fűtésű forróvíztárolói
Aquarea használati melegvíz-tartályok
Aquarea használati melegvíz-tartályok

A Panasonic az Aquarea és a használati meleg víz legjobb kombinációját kínálja. A széles választékban 1 tartály puffertartállyal, 2 rozsdamentes „A” energiahatékonysági osztályú tartály és 5 zománcozott, 150 és 400 l közötti tartály is megtalálható. A Panasonic kifejlesztett egy új kombinált tartályt, amelyben egy 80 literes puffertartály és egy 185 literes használati melegvíz-tartály található. A Panasonic „A” energiahatékonysági osztályú rozsdamentes tartálya 200 literes és 300 literes változatban kapható. Egyik modellben sem található anód, így karbantartást nem igényelnek. A zománcozott tartályok kínálata 4 különböző méretű tartályból áll: 150, 200, 300 és 400 l. A 300 literes tartály 2 tekercses változatban is kapható.

Stiebel Eltron kombinálható melegvíz-tárolók
Daikin hőtárolók és tartályok
Bosch indirekt fűtésű melegvíz-tárolók gázkészülékekhez
Stiebel Eltron puffertartályok, használati melegvíz-tárolók hőszivattyús berendezésekhez
Bosch szolár melegvíz-tárolók
Bosch fűtési puffertárolók
Daikin EKHWP használati melegvíz-tartály
Viessmann tárolók
Információ- és ajánlatkérés

Jelölje be a terméket, majd nyomja meg a megfelelő gombot. Kérése közvetlenül a gyártóhoz/forgalmazóhoz jut el.

Hír
2018.09.27    
2018.09.06    
2018.09.06    
2018.06.14    
2018.05.28    
2017.10.06    
2017.09.25    
2016.05.30    
2013.09.06    
2012.01.19    
Termékkategória további hírei
Kulcsszavak:  indirekt  fűtésű  melegvíztároló  használati  melegvíz  HMV  tároló  tartály  hőcserélő  csőkígyó  puffertartály  puffertároló  puffertárolók