Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak

Harmadik generációs infra fűtőfilm
 
Harmadik generációs infra fűtőfilm

2015 legnagyobb újítása a harmadik generációs intelligens fűtófólia. A termék különleges technológiával, és speciális anyagok felhasználásával készült, ezért képes gazdaságosabban, kisebb energia felhasználással működni korábbi más fűtőfóliákhoz képest.
Legfőbb tulajdonsága az új infra fóliának, hogy önszabályozó tulajdonsággal rendelkezik. Korábbi termékeknél padlófűtés esetén 4-5 cm légrést kellett biztosítani a padló és a bútorok között (ennek hiányában magas hőmérséklet keletkezik, ami a padló és berendezési tárgyak rövidebb élettartamához vezet). A harmadik generáció esetében ez nem szükséges. A fűtőfólia használható egyedi vagy kiegészítő fűtésként.
Az új, harmadik generációs fűtőfilm vastagsága: 0,338 mm, teljesítménye: 240 W/m2. Gazdaságosság a korábbi fűtőfóliához képest: 25 %.
Felhasználási terület: padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SHF 2000 álló hőtárolós kályha
 
STIEBEL ELTRON SHF 2000-7000 álló hőtárolós kályha

Az SHF 2000-7000 egy padlóra telepíthető hőtárolós kályha beépített elektronikus feltöltés- és helyiség hőmérséklet szabályzóval, szabványos ventilátor szűrőszitával. Heti programozási lehetőség 2 előre beállított-, és egyenként programozható időzítéssel. A készüléket kiváló minőségű hőszigetelő technológia, magas hőtároló képesség jellemzi. Telepítése közvetlenül a padlóra vagy opcionális padlókonzolra lehetséges. A beépített elektronikának állandó vezérlő feszültség szükséges.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
STIEBEL ELTRON CK Premium fali ventilátoros elektromos gyorsfűtő STIEBEL ELTRON CK 20 trend LCD fali ventilátoros elektromos hősugárzó
 
STIEBEL ELTRON ventilátoros elektromos gyorsfűtők
2 termék

A ventilátoros gyorsfűtők helyiségfűtésre, kiegészítő fűtésre alkalmasak. Falra szerelhető kivitelben kaphatók, különböző programozási lehetőséggel és funkciókkal.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
STIEBEL ELTRON CON 5 Premium fali konvektor Stiebel Eltron CWM 500 P fali konvektor STIEBEL ELTRON CWM 750 M-F szabadon álló konvektorok
 
STIEBEL ELTRON konvektorok, sugárzó fűtések
3 termék

Elektronikusan vezérelt fali konvektorok és szabadon álló kivitelű konvektor helyiségfűtéshez.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Stiebel Eltron IW 120 kvarc hősugárzó
 
STIEBEL ELTRON IW beltéri kvarc hősugárzó

Az IW 120 falra szerelhető, több fűtési fokozatú kvarc hősugárzó ideális megoldás fürdőszobákhoz, tornácok vagy fedett belső teraszok fűtésére. Működési elvéből adódóan légmozgás nélkül, azonnal kellemes meleget sugároz.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az elektromos fűtőkészülékek és fűtőszálak helyiségek fűtésében, csövek és ereszcsatornák jégmentesítésében vesznek részt az elektromos áram felhasználásával. Az elektromos konvektorok alacsony felületi hőmérsékleten közvetlenül melegítik a levegőt. Kis helyiségek folyamatos fűtésére, nagyobb terek kiegészítő fűtésére javasolt készülékek. A panelfűtőtestek falra, mennyezetre szerelhető vízvédett konvektor típusok. A ventilátoros kandallók működése a fűtőbetét és a beépített ventilátor miatt a hajszárítóhoz hasonló. Általában magas védettségű készülékek, melyek kis helyiségek gyors felfűtésére képesek. Beépített hőfokérzékelő esetén szakaszosan működnek a környezeti levegő hőmérsékletének függvényében. Az olajradiátorok a készülékben levő, hőtárolós tulajdonsággal is rendelkező olaj felhevítésével melegítik a környezeti levegőt. Kis helyiségben akár állandó fűtésre, nagyobb terekben kiegészítő fűtésre alkalmasak. A hőtárolós kályhák éjszakai árammal működő, fő fűtésre javasolt készülékek. A fekvő vagy álló kivitelű fűtőkészülékekben fűtőspirálok melegítik a beépített speciális téglákat, melyek révén a beépített ventilátor hosszabb ideig meleg levegőt fúj ki. Főleg átmeneti időszakban jelentenek megoldást a fűtésre. Az fűtőszálak egyik felhasználási területe közé tartozik az ereszcsatorna fűtés és vápacsatorna fűtés a jégdugók és jég akadályok megszűntetésére. Másik alkalmazás a csőbe rakható vagy csőre helyezhető fűtőkábel, amivel akár fagyvédelem, akár melegen tartás érhető el.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...