Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak

Harmadik generációs infra fűtőfilm
 
Harmadik generációs infra fűtőfilm

2015 legnagyobb újítása a harmadik generációs intelligens fűtófólia. A termék különleges technológiával, és speciális anyagok felhasználásával készült, ezért képes gazdaságosabban, kisebb energia felhasználással működni korábbi más fűtőfóliákhoz képest.
Legfőbb tulajdonsága az új infra fóliának, hogy önszabályozó tulajdonsággal rendelkezik. Korábbi termékeknél padlófűtés esetén 4-5 cm légrést kellett biztosítani a padló és a bútorok között (ennek hiányában magas hőmérséklet keletkezik, ami a padló és berendezési tárgyak rövidebb élettartamához vezet). A harmadik generáció esetében ez nem szükséges. A fűtőfólia használható egyedi vagy kiegészítő fűtésként.
Az új, harmadik generációs fűtőfilm vastagsága: 0,338 mm, teljesítménye: 240 W/m2. Gazdaságosság a korábbi fűtőfóliához képest: 25 %.
Felhasználási terület: padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Moel GUADALUPE infrafuto berendezés - ML784G Moel FIORE infra hősugárzó, függeszthető kivitel - ML766 Moel PETALO infra hősugárzó, függeszthető kivitel - ML722 Moel SHARKLITE infra hősugárzó, rubin fényű fűtőelemmel - ML718
 
Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak/infravörös hősugárzók
8 termék

Az infra hősugárzó infravörös sugarakat bocsát ki, az infravörös sugárzás azoknak a felületeknek a hőmérsékletét emelik meg, amelyekkel közvetlenül sugároznak, (például az emberi test, falak, padlók) ahelyett, hogy a környező légkört melegítenék: tehát a hatás azonnali és erőteljes. Ugyanakkor a hagyományos fűtési rendszerek először a levegőt melegítik fel és ezt követően érezzük a meleget, a működési elvből adódóan a hőeloszlás a fűtött helyiségekben nagy eltérést mutat. Az infra fűtés esetében a hőt a tárgyak sugározzák vissza, ahogy ez a nap esetében is történik, így a hőeltérés az alsó és felső légréteg között csekély. Infrafűtés nyaralók, hétvégi házak, présházak fűtésére.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
eloBLOCK VE 6 – VE 28 elektromos fali fűtőkészülék eloMENT VER elektromos fali konvektor
 
Vaillant elektromos fűtőkészülékek
2 termék

eloBLOCK elektromos fali fűtőkészülék és eloMENT VER elektromos fali konvektor.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CZPE-infra fűtőpanelek Adax elektromos radiátorok Climastar elektromos radiátorok Sundirect SC infrasugárzók
 
Infrapanelek és elektromos radiátorok
8 termék

Az infrafűtés bárhol alkalmazható, ahol elektromos energia áll rendelkezésre. A lakásokon és családi házakon, üzleteken kívül számos, akár szokatlan helyek fűtésére is alkalmas, ott is ahol egyéb fűtési módok nem igazán praktikusak. A legnagyobb helységektől a legkisebb terekig mindenütt alkalmazható, akár kültéren is. Infrafűtés esetén az üzembe helyezést követő 15 percen belül a napfény hőjét idéző meleg tölti be a helységet. Az infrapanelek ugyanolyan biztonságos és természetes infravörös sugarakat bocsájtanak ki, mint amivel a nap a Földet felmelegíti. Az infrafűtés során mesterségesen állítjuk elő az infravörös hullámokat (650-1000 nm), ez a leghatékonyabb módja annak, hogy az elektromos energiát, hőenergiává alakítsuk át.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Sötétsugárzó infrafűtő berendezések
 
Sötétsugárzó infrafűtő berendezések

A kül- és beltéri használatra egyaránt használható sötétsugárzó berendezések nagy teljesítményüknek köszönhetően azonnal és hatékonyan fűtenek. Mivel fűtés közben egyáltalán nem bocsátanak ki fényt, különösen alkalmasak hálószobák, lakóterek, vagy más hangulatvilágítással ellátott helyiségek fűtésére.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Stiebel Eltron CON 5-30 Premium fali konvektorok Stiebel Eltron CND 75-200 fali konvektorok Stiebel Eltron CWM 500-3000 P fali konvektorok Stiebel Eltron CNS 100-250 F szabadon álló konvektorok
 
Stiebel Eltron konvektorok, sugárzó fűtések
4 termék

Elektronikusan vezérelt fali konvektorok és szabadon álló kivitelű konvektor helyiségfűtéshez.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Stiebel Eltron CK Premium fali ventilátoros elektromos gyorsfűtő Stiebel Eltron CK 20 trend LCD fali ventilátoros elektromos hősugárzó
 
Stiebel Eltron ventilátoros elektromos gyorsfűtők
2 termék

A ventilátoros gyorsfűtők helyiségfűtésre, kiegészítő fűtésre alkalmasak. Falra szerelhető kivitelben kaphatók, különböző programozási lehetőséggel és funkciókkal.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Stiebel Eltron IA 2054-2024 infravörös hősugárzók Stiebel Eltron IW 120 kvarc hősugárzó
 
Stiebel Eltron infravörös/quarz hősugárzók
2 termék

Az infravörös sugárzók kül- és beltérben használható fűtőkészülékek, vezeték nélküli távvezérléssel. A kvarc hősugárzó beltéri használatra alkalmas, azonnal kellemes meleget sugároz.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Saunier Duval Renova Electric elektromos falikazán
 
Saunier Duval Renova Electric elektromos falikazán

A Renova Electric alkalmas kis lakások, üzletek, hétvégi házak elektromos központi fűtésére. Négyféle (6, 9, 18, 24 kW) maximális teljesítményű kivitelben áll rendelkezésre. eBUS kommunikáció, nagyhatékonyságú fűtési szivattyú és 8 literes fűtési tágulási tartály.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Fűtőszőnyegek Rámpafűtés Ereszcsatorna fűtés Csőkísérő fűtés
 
Fűtőkábelek
7 termék

Az elektromos felületfűtésben kiválóak az SJXFJ5 típusú fűtőkábelek, melyek alkalmazása ideális megoldás, garázslejárók, járdák, ereszcsatornák és mindenféle külső terület hó és jégmentesítésére, vízvezetékek fagymentesítésére, továbbá kerámia lapokkal burkolt fürdőszobába, közlekedőbe, konyhába és nappaliba komfortnövelő fűtésként is alkalmazható. A rövid felfűtési idő, a magas hatásfok és az alacsony energiafelhasználás teszi gazdaságossá a működését. A fűtőkábel működését szabályzó automatika vezérli. A fűtőkábelek robbanásveszélyes környezetben is használhatók, természetesen rendelkeznek VDE, CE és a magyar MEEI engedéllyel.

7 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Stiebel Eltron SHF 2000-7000 standard, álló hőtárolós kályhák Stiebel Eltron SHS 1200-4800 falra szerelhető, lapos hőtárolós kályhák Stiebel Eltron SHL 3500-5000 electronic alacsony kivitelű hőtárolós kályhák
 
Stiebel Eltron hőtárolós kályhák
3 termék

Padlóra állítható, falra vagy padlóra telepíthető, illetve az alacsony kivitelű, padlóra telepíthető hőtárolós kályhák különböző programozási lehetőséggel, magas hőtároló képességgel.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az elektromos fűtőkészülékek és fűtőszálak helyiségek fűtésében, csövek és ereszcsatornák jégmentesítésében vesznek részt az elektromos áram felhasználásával. Az elektromos konvektorok alacsony felületi hőmérsékleten közvetlenül melegítik a levegőt. Kis helyiségek folyamatos fűtésére, nagyobb terek kiegészítő fűtésére javasolt készülékek. A panelfűtőtestek falra, mennyezetre szerelhető vízvédett konvektor típusok. A ventilátoros kandallók működése a fűtőbetét és a beépített ventilátor miatt a hajszárítóhoz hasonló. Általában magas védettségű készülékek, melyek kis helyiségek gyors felfűtésére képesek. Beépített hőfokérzékelő esetén szakaszosan működnek a környezeti levegő hőmérsékletének függvényében. Az olajradiátorok a készülékben levő, hőtárolós tulajdonsággal is rendelkező olaj felhevítésével melegítik a környezeti levegőt. Kis helyiségben akár állandó fűtésre, nagyobb terekben kiegészítő fűtésre alkalmasak. A hőtárolós kályhák éjszakai árammal működő, fő fűtésre javasolt készülékek. A fekvő vagy álló kivitelű fűtőkészülékekben fűtőspirálok melegítik a beépített speciális téglákat, melyek révén a beépített ventilátor hosszabb ideig meleg levegőt fúj ki. Főleg átmeneti időszakban jelentenek megoldást a fűtésre. Az fűtőszálak egyik felhasználási területe közé tartozik az ereszcsatorna fűtés és vápacsatorna fűtés a jégdugók és jég akadályok megszűntetésére. Másik alkalmazás a csőbe rakható vagy csőre helyezhető fűtőkábel, amivel akár fagyvédelem, akár melegen tartás érhető el.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...