proidea.hu online termékinformációs katalógus

Megújult funkciók a Siemens RDH100 és RDJ100 szobatermosztátoknál


2018. november 07.

Az új funkciók érezhető előnyöket kínálnak mind közületi, mind magán felhasználásnál

Néhány hónappal ezelőtt kerültek reflektorfénybe a Siemens új RDH100.. és RDJ100.. szobatermosztátjai, melyek fejlett TPI öntanuló szabályozási tudással lettek felvértezve és így a legkorszerűbb szabályozást teszik elérhetővé a megfizethető árú szobatermosztátok piacán.

Ezen termékek tudása lett most bővítve néhány hasznos plusz funkcióval, melyek mind közületi felhasználásnál, mind magán háztartások tekintetében érezhető előnyöket kínálnak.

Ezen új funkciók a következők:
  • Állíthatóvá vált a szabályozási algoritmus jellege (PID lassú – pl. padlófűtéshez, PID gyors – pl. elektromos fűtéshez, 2 pont 1 K hiszterézissel – pl. kis hőleadós rendszerekhez, 2 pont 0,5 K hiszterézissel – pl. általános rendszerekhez), mely lehetővé teszi, hogy minden felhasználó a saját fűtési rendszeréhez leginkább megfelelő szabályozást tudja beállítani.
  • Korlátozhatóvá vált a maximális és minimális hőmérsékleti érték, amellyel pl. közületeknél vagy közintézményeknél lekorlátozható a szükségtelen túlfűtés és ebből adódó energiapazarlás.
  • Beállíthatóvá vált egy szerviz intervallum emlékeztető, melynek segítségével beállítható egy kazán szervizelés szükségességét jelző emlékeztető, ezzel garantálható a kazán biztonságos üzemeltetése.

Siemens RDH100 és RDJ100 szobatermosztátok

A termékcsalád tagjai az új funkciókat változatlan ár mellett kínálják. Az új funkciók a termékek belső menüjéből aktiválhatók.

Az új Siemens szobatermosztátok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1143 Budapest, Gizella u. 51-57.
Telefon: +36 1 471 1397
Fax: +36 1 471 1392
E-mail:
Web: www.siemens.hu/cps
Siemens iroda
   
   
   
   
A Siemens Zrt. BT CPS Épületgépészeti Termékek és Rendszerek üzletága épületgépészeti automatizálási megoldások teljes körű vertikumát kínálja. Műszaki megoldásaik a HVAC alkalmazások minden területét lefedik a fűtés, a hűtés, a szellőzés és a légkondicionálási rendszerek igényeire vonatkozóan. Termékeik négy fő területre oszthatók, úgymint termosztátok, szabályozók, szelepek és szelepmozgatók, valamint épületgépészeti mérőkészülékek.
Kulcsszavak:  Siemens  RDH100  RDJ100  szobatermosztát  RDH100RF  RDJ100RF  szobatermosztátok  termosztát  helyiséghőmérséklet  fűtésszabályozók  fűtésszabályozás