Megújult funkciók a Siemens RDH100 és RDJ100 szobatermosztátoknál

Az új funkciók érezhető előnyöket kínálnak mind közületi, mind magán felhasználásnál

Néhány hónappal ezelőtt kerültek reflektorfénybe a Siemens új RDH100.. és RDJ100.. szobatermosztátjai, melyek fejlett TPI öntanuló szabályozási tudással lettek felvértezve és így a legkorszerűbb szabályozást teszik elérhetővé a megfizethető árú szobatermosztátok piacán.

Ezen termékek tudása lett most bővítve néhány hasznos plusz funkcióval, melyek mind közületi felhasználásnál, mind magán háztartások tekintetében érezhető előnyöket kínálnak.

Ezen új funkciók a következők:
  • Állíthatóvá vált a szabályozási algoritmus jellege (PID lassú – pl. padlófűtéshez, PID gyors – pl. elektromos fűtéshez, 2 pont 1 K hiszterézissel – pl. kis hőleadós rendszerekhez, 2 pont 0,5 K hiszterézissel – pl. általános rendszerekhez), mely lehetővé teszi, hogy minden felhasználó a saját fűtési rendszeréhez leginkább megfelelő szabályozást tudja beállítani.
  • Korlátozhatóvá vált a maximális és minimális hőmérsékleti érték, amellyel pl. közületeknél vagy közintézményeknél lekorlátozható a szükségtelen túlfűtés és ebből adódó energiapazarlás.
  • Beállíthatóvá vált egy szerviz intervallum emlékeztető, melynek segítségével beállítható egy kazán szervizelés szükségességét jelző emlékeztető, ezzel garantálható a kazán biztonságos üzemeltetése.

Siemens RDH100 és RDJ100 szobatermosztátok
Siemens RDH100 és RDJ100 szobatermosztátok


A termékcsalád tagjai az új funkciókat változatlan ár mellett kínálják. Az új funkciók a termékek belső menüjéből aktiválhatók.

Az új Siemens szobatermosztátok letölthető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy bővebb információt szeretne kérni a Siemens Zrt. - Building Technologies, Épületautomatizálás, Tűzjelzés és Biztonságtechnika munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
Siemens RDH100 típusú szobatermosztátok
 
Siemens RDH típusú szobatermosztátok

Az RDH100 (vezeték nélküli változatban RDH100RF/SET) készülékeken csupán egy nagyméretű elektronikus forgatógomb van, melyen precízen és könnyedén beállítható a kívánt helyiséghőmérséklet. A kijelzőn minden fontos fűtési információ jól látható a parancsolt értéktől a mért hőmérsékletig, a kazán állapotától az elem merüléséig egyaránt. A készülék belsejében lévő fejlett szabályozó elektronika pedig korszerű TPI (időarányos integráló) algoritmus használatával számolja ki és működteti a rákapcsolt hőtermelőt a pontos hőmérséklettartás és az energiatakarékos üzem elérése érdekében.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Siemens RDJ100 típusú szobatermosztátok
 
Siemens RDJ típusú szobatermosztátok

Az RDJ100 (vezeték nélküli változatban RDJ100RF/SET) készülékeken a fentieken kívül egy napi időprogram beállítási lehetőség van, mellyel a reggeli és esti időszakokra automatikus komfort hőfok emelést lehet beállítani. A programozást, illetve az üzemmód váltást egyszerűen kezelhető és könnyen átlátható tolókapcsolókkal lehet elvégezni, melyek a készülékház oldalán kaptak helyet, így a termosztát modern és elegáns megjelenéséhez is jól illeszkednek.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak
Elektromos fűtőkészülékek, fűtőszálak
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű falikazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Gáztüzelésű és olajtüzelésű álló kazánok
Szilárd tüzelésű kazánok
Szilárd tüzelésű kazánok
Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...