Elektromos melegvíztárolók

Stiebel Eltron DEL Plus átfolyó  rendszerű elektromos vízmelegítők Stiebel Eltron FCR 21 tárolóba építhető fűtőbetét Stiebel Eltron SB 302, 402 S kombinálható melegvíz-tárolók Stiebel Eltron SHW 200, 300, 400 S elektromos melegvíz-tárolók (200-400 liter)
 
Stiebel Eltron melegvíz-tárolók, vízforralók, vízmelegítők
20 termék

Nyílt (nyomásmentes) és zárt rendszerű (nyomás alatti) kis melegvíz-tárolók 5 és 15 liter közötti űrtartalommal, kétgombos vagy egykaros csapteleppel, illetve anélkül, valamint biztonsági szelepcsoportok zárt rendszerű kisbojlerekhez. Konyhai fali vízforralók fali kivitelben, kétgombos csapteleppel. Zárt rendszerű (nyomás alatti) és kettős működésű melegvíz-tárolók fali kivitelben egy vagy több vízvételi hely ellátására, valamint biztonsági szelepcsoportok zárt rendszerű bojlerekhez. Átfolyó rendszerű, elektronikus szabályozású, elektronikus indítású és kis teljesítményű elektromos vízmelegítők.

20 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Aquastic AQ10F/AQ10A elektromos forróvíztárolók
 
Aquastic elektromos forróvíztárolók

Az Aquastic zártrendszerű forróvíztároló, fali függőleges kivitel. A hegesztett acéllemez tartály elsődleges korrózióvédelmét speciális titánium tartalmú tűzzománc bevonat, másodlagos védelmét a magnézium aktív anód biztosítja. Ezen konstrukciós megoldás garantálja a tartály kitűnő korrózióvédelmét, még agresszív (lágy) vizek esetén is. A tároló hőszigetelése freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a melegvíz hosszú idejű hőtartását. A készülék egyidejűleg több vízvételi hely ellátására is alkalmas, melynek külső burkolata magas fényű, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HAJDU elektromos, nyílt rendszerű, szabadkifolyású vízmelegítők Aquastic elektromos, nyílt rendszerű, szabadkifolyású vízmelegítők
 
HAJDU Zrt. elektromos, nyílt rendszerű, szabadkifolyású vízmelegítői
2 termék

Kisebb vízigények (konyhai mosogatók, kézmosók) kielégítésére szolgálnak. 5 és 10 illetve 5 literes űrtartalommal, csak egy vízvételi hely ellátására alkalmasak, és csak a gyártó által tartozékként hozzáadott csapteleppel működnek megbízhatóan (zuhanyzós, mosogató-kefefejjel ellátott csaptelep alkalmazása tilos). A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
HAJDU elektromos forróvíztárolók
 
HAJDU elektromos forróvíztárolók

A HAJDU elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók háztartási, kommunális, ipari használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak, alacsony készenléti energia igénybevételével. Az igen széles választéknak köszönhetően szinte minden igényhez választható optimálisan megfelelő készülék. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális titánium tartalmú tűzzománc bevonat és magnézium aktív anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak. A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A falra függőlegesen felszerelhető forróvíztárolók, ún. Z… típusok, lehetnek 10, 15 (alsó és felső elhelyezési lehetőséggel), 30, 50, 80, 120, 150 és 200 literes űrtartalmúak, a vízszintesen elhelyezhetőek 80, 120, 150, 200 literesek, az álló kivitel pedig 150, 200 és 300 literes. Az új generációs HAJDU SMART nevű, Z…SMART típusú sorozat készülékei már többfunkciós SMART vezérlésű öntanuló rendszerrel rendelkeznek, melyek segítségével még hatékonyabban és takarékosabban állíthatunk elő használati melegvizet. A szintén új generációs HAJDU SMILEY nevű, SY..R típusú forróvíztárolók, az innovatív rétegfűtésű technológiának köszönhetően, a felhasználók igénye szerint, a lehető leggazdaságosabban állítják elő a megfelelő mennyiségű melegvizet a kívánt hőmérsékleten. A termékekben egy speciális kerámia fűtőbetét biztosítja ezt a folyamatot, aminek további nagy előnye a csekély vízkőképződés, ami meghosszabbítja a készülék élettartamát és csökkenti a szervizelést.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az elektromos melegvíztárolók vagy villanybojlerek széleskörűen elterjedt tároló rendszerű vízmelegítők, melyek villamos áram energiáját felhasználva állítanak elő használati melegvizet. A vizet a hőszigetelt tartályban elhelyezett fűtőszál (fűtőtest) melegíti fel, és hőmérséklet-szabályozó (külső vagy belső termosztát), illetve hőmérséklet korlátozó tartja a beállított vagy maximált hőfokon. A tartály anyaga nagyban függ attól, hogy a HMV nyomás alatt van benne, vagy nyitott rendszerű vízmelegítőről van szó. Ennek alapján előfordulnak műanyag, üvegszálas műanyag, műanyag bevonatos vagy horganyzott, illetve rozsdamentes acél tartályok. A tartályok köré épített, külső burkolattal védett hőszigetelés anyaga és vastagsága nagyban meghatározza a készülék hőntartási képességét és a felhasznált energia mennyiségét. A hőmérsékletkorlátozó egy biztonsági kiegészítő, mely a szabályozó meghibásodása esetén védi a készüléket a túlmelegedéstől. Ezen kívül a zárt rendszerű készülékeket biztonsági szelep védi a túlnyomástól. A villanybojlerbe helyezett aktív anód olyan anyagból készül, amelynek természetes korróziója elkerülhetővé teszi a tartály acélfalának esetleges korrodálását. Ezzel megelőzhető a tartály kilyukadása mindaddig, amíg az anód el nem fogy. A hagyományos villanybojlerekben könnyen képződik vízkő, mely a készülék hatékonyságát fokozatosan rontja, valamint a tartályt károsítja. Ezért célszerű a vízlágyító, valamint eleve korszerű fűtőtesttel felszerelt villanybojlerek alkalmazása. Az elektromos melegvíztárolók üzemeltetése éjszakai árammal is lehetséges, ami lényegesen olcsóbb, mint a nappali áram tarifája. Emiatt is gyakoribb a nagyobb (általában 80-120 liter) térfogatú elektromos melegvíztárolók használata.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...