Elektromos melegvíztárolók

ZA10 elektromos forróvíztárolók	ZA15 elektromos forróvíztárolók	Z...ErP elektromos forróvíztárolók Z...C ErP elektromos forróvíztárolók
 
hajdu elektromos forróvíztárolók
9 termék

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak. A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek. A zártrendszerű elektromos forróvíztárolók 10-300 literig elérhetőek, különböző elhelyezési lehetőségekkel: fali függőleges, vízszintes és álló kivitelben.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
STIEBEL ELTRON SHW 200, 300, 400 S nyomásálló elektromos álló melegvíz-tárolók (200-400 liter) STIEBEL ELTRON SHO AC 600 nyomásálló, álló melegvíz-tároló
 
STIEBEL ELTRON zárt rendszerű elektromos álló melegvíz-tárolók (200-1000 liter)
2 termék

Zárt rendszerű (nyomás alatti), álló kivitelű elektromos melegvíz-tárolók 200 és 1000 liter űrtartalom között, belső hőcserélővel ellátott változatban is. Ez esetben a hőcserélőn keresztül más hőtermelővel (például gázkazánnal vagy napkollektorral) is fűthető. A kívánt hőmérséklet fokozatmentesen beállítható 35°C és 82°C között.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
hajdu MC..., MCA... elektromos, szabadkifolyású vízmelegítők hajdu elektromos, nyílt rendszerű, szabadkifolyású vízmelegítők Aquastic elektromos, nyílt rendszerű, szabadkifolyású vízmelegítők
 
HAJDU Zrt. elektromos, nyílt rendszerű, szabadkifolyású vízmelegítői
3 termék

Kisebb vízigények (konyhai mosogatók, kézmosók) kielégítésére szolgálnak. 5 és 10 illetve 5 literes űrtartalommal, csak egy vízvételi hely ellátására alkalmasak, és csak a gyártó által tartozékként hozzáadott csapteleppel működnek megbízhatóan (zuhanyzós, mosogató-kefefejjel ellátott csaptelep alkalmazása tilos). A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AQ10A elektromos forróvíztárolók AQ ECO...ErP elektromos forróvíztárolók AQ ECO...SLIM elektromos forróvíztárolók Aquastic Flat elektromos forróvíztárolók
 
Aquastic elektromos forróvíztárolók
4 termék

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak. A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SHP-I Plus hőszivattyús vízmelegítő
 
STIEBEL ELTRON SHP-I Plus hőszivattyús vízmelegítő

Az SHP-I Plus egy kompakt, álló kivitelű, használati melegvíz készítésére alkalmas, a fűtésrendszertől függetlenül működő hőszivattyús vízmelegítő egy- vagy kétlakásos családi házakhoz. A hőszivattyú a helyiség környezeti hőjét használja fel a működéséhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
STIEBEL ELTRON SH 30 S electronic zárt rendszerű melegvíz-tároló STIEBEL ELTRON PSH 50 Classic zárt rendszerű fali melegvíz-tároló
 
STIEBEL ELTRON zárt rendszerű elektromos fali melegvíz-tárolók (30-200 liter)
2 termék

Zárt rendszerű (nyomás alatti) elektromos fali melegvíz-tárolók 30 és 200 liter közötti űrtartalommal, egy vagy több vízvételi hely ellátására. A kívánt hőmérséklet beállítható 35 °C és 82 °C között. A kétfajta üzemmódra alkalmas elektromos melegvíz-tároló a kisebb teljesítményű fűtőbetéten kívül nagy teljesítményű fűtőbetétet is tartalmaz, mellyel nagyobb mértékű fogyasztás esetén átfolyós készülékként tud működni.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
STIEBEL  ELTRON nyílt rendszerű, elektromos kis melegvíz-tárolók (5-10 liter) STIEBEL ELTRON zárt rendszerű, elektromos kis melegvíz-tárolók (10 liter)
 
STIEBEL ELTRON elektromos kisbojlerek (5-10 liter)
2 termék

Kis melegvíz-tárolók 5 és 10 liter közötti űrtartalommal, nyílt (nyomásmentes) és zárt rendszerű (nyomás alatti) kivitelben, 35-85 °C közötti hőmérséklet tartománnyal, pult alatti vagy pult feletti telepítéshez. Az antitropf (csepegés-mentes) funkció maximális kényelmet és higiéniát biztosít. A Thermo-stop funkció megakadályozza az energiapazarlást.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
STIEBEL ELTRON SHP-A 200 Plus hőszivattyús vízmelegítő
 
STIEBEL ELTRON SHP-A 200/300 (X) Plus hőszivattyús vízmelegítő

Az SHP-A 200-300 (X) Plus álló kivitelű használati melegvíz hőszivattyúk az épületben keletkező hulladékhőt hasznosítják (pl. fagyasztó vagy szárítógépből). Kompakt berendezések, melyek beépített levegő-víz hőszivattyúval és nagyon hatékony hőszigeteléssel ellátott zománcozott acél tartállyal rendelkeznek. Az X Plus kivitel belső hőcserélőt is tartalmaz, így kombinálható szolár rendszerrel, gáz- vagy vegyes tüzelésű kazánnal is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az elektromos melegvíztárolók vagy villanybojlerek széleskörűen elterjedt tároló rendszerű vízmelegítők, melyek villamos áram energiáját felhasználva állítanak elő használati melegvizet. A vizet a hőszigetelt tartályban elhelyezett fűtőszál (fűtőtest) melegíti fel, és hőmérséklet-szabályozó (külső vagy belső termosztát), illetve hőmérséklet korlátozó tartja a beállított vagy maximált hőfokon. A tartály anyaga nagyban függ attól, hogy a HMV nyomás alatt van benne, vagy nyitott rendszerű vízmelegítőről van szó. Ennek alapján előfordulnak műanyag, üvegszálas műanyag, műanyag bevonatos vagy horganyzott, illetve rozsdamentes acél tartályok. A tartályok köré épített, külső burkolattal védett hőszigetelés anyaga és vastagsága nagyban meghatározza a készülék hőntartási képességét és a felhasznált energia mennyiségét. A hőmérsékletkorlátozó egy biztonsági kiegészítő, mely a szabályozó meghibásodása esetén védi a készüléket a túlmelegedéstől. Ezen kívül a zárt rendszerű készülékeket biztonsági szelep védi a túlnyomástól. A villanybojlerbe helyezett aktív anód olyan anyagból készül, amelynek természetes korróziója elkerülhetővé teszi a tartály acélfalának esetleges korrodálását. Ezzel megelőzhető a tartály kilyukadása mindaddig, amíg az anód el nem fogy. A hagyományos villanybojlerekben könnyen képződik vízkő, mely a készülék hatékonyságát fokozatosan rontja, valamint a tartályt károsítja. Ezért célszerű a vízlágyító, valamint eleve korszerű fűtőtesttel felszerelt villanybojlerek alkalmazása. Az elektromos melegvíztárolók üzemeltetése éjszakai árammal is lehetséges, ami lényegesen olcsóbb, mint a nappali áram tarifája. Emiatt is gyakoribb a nagyobb (általában 80-120 liter) térfogatú elektromos melegvíztárolók használata.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...