Elektromos melegvíztárolók

Stiebel Eltron FCR 21 tárolóba építhető fűtőbetét Stebel Eltron PEO átfolyó rendszerű elektromos vízmelegítők Stiebel Eltron SH 30-150 S electronic zárt rendszerű melegvíz-tárolók Stiebel Eltron SHW 200, 300, 400 S elektromos melegvíz-tárolók (200-400 liter)
 
Stiebel Eltron bojlerek, átfolyós vízmelegítők
15 termék

Nyílt (nyomásmentes) és zárt rendszerű (nyomás alatti) kis melegvíz-tárolók 5 és 15 liter közötti űrtartalommal, kétgombos vagy egykaros csapteleppel, illetve anélkül, valamint biztonsági szelepcsoportok zárt rendszerű kisbojlerekhez. Konyhai fali vízforralók fali kivitelben, kétgombos csapteleppel. Zárt rendszerű (nyomás alatti) és kettős működésű melegvíz-tárolók fali kivitelben egy vagy több vízvételi hely ellátására, valamint biztonsági szelepcsoportok zárt rendszerű bojlerekhez. Átfolyó rendszerű, elektronikus szabályozású, elektronikus indítású és kis teljesítményű elektromos vízmelegítők.

15 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
hajdu MC..., MCA... elektromos, szabadkifolyású vízmelegítők hajdu elektromos, nyílt rendszerű, szabadkifolyású vízmelegítők Aquastic elektromos, nyílt rendszerű, szabadkifolyású vízmelegítők
 
HAJDU Zrt. elektromos, nyílt rendszerű, szabadkifolyású vízmelegítői
3 termék

Kisebb vízigények (konyhai mosogatók, kézmosók) kielégítésére szolgálnak. 5 és 10 illetve 5 literes űrtartalommal, csak egy vízvételi hely ellátására alkalmasak, és csak a gyártó által tartozékként hozzáadott csapteleppel működnek megbízhatóan (zuhanyzós, mosogató-kefefejjel ellátott csaptelep alkalmazása tilos). A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AQ10A elektromos forróvíztárolók AQ ECO...ErP elektromos forróvíztárolók AQ ECO...SLIM elektromos forróvíztárolók Aquastic Flat elektromos forróvíztárolók
 
Aquastic elektromos forróvíztárolók
4 termék

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak. A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ZA10 elektromos forróvíztárolók	ZA15 elektromos forróvíztárolók	Z...ErP elektromos forróvíztárolók hajdu CUBE elektromos forróvíztárolók
 
hajdu elektromos forróvíztárolók
8 termék

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak. A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek. A zártrendszerű elektromos forróvíztárolók 10-300 literig elérhetőek, különböző elhelyezési lehetőségekkel: fali függőleges, vízszintes és álló kivitelben.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az elektromos melegvíztárolók vagy villanybojlerek széleskörűen elterjedt tároló rendszerű vízmelegítők, melyek villamos áram energiáját felhasználva állítanak elő használati melegvizet. A vizet a hőszigetelt tartályban elhelyezett fűtőszál (fűtőtest) melegíti fel, és hőmérséklet-szabályozó (külső vagy belső termosztát), illetve hőmérséklet korlátozó tartja a beállított vagy maximált hőfokon. A tartály anyaga nagyban függ attól, hogy a HMV nyomás alatt van benne, vagy nyitott rendszerű vízmelegítőről van szó. Ennek alapján előfordulnak műanyag, üvegszálas műanyag, műanyag bevonatos vagy horganyzott, illetve rozsdamentes acél tartályok. A tartályok köré épített, külső burkolattal védett hőszigetelés anyaga és vastagsága nagyban meghatározza a készülék hőntartási képességét és a felhasznált energia mennyiségét. A hőmérsékletkorlátozó egy biztonsági kiegészítő, mely a szabályozó meghibásodása esetén védi a készüléket a túlmelegedéstől. Ezen kívül a zárt rendszerű készülékeket biztonsági szelep védi a túlnyomástól. A villanybojlerbe helyezett aktív anód olyan anyagból készül, amelynek természetes korróziója elkerülhetővé teszi a tartály acélfalának esetleges korrodálását. Ezzel megelőzhető a tartály kilyukadása mindaddig, amíg az anód el nem fogy. A hagyományos villanybojlerekben könnyen képződik vízkő, mely a készülék hatékonyságát fokozatosan rontja, valamint a tartályt károsítja. Ezért célszerű a vízlágyító, valamint eleve korszerű fűtőtesttel felszerelt villanybojlerek alkalmazása. Az elektromos melegvíztárolók üzemeltetése éjszakai árammal is lehetséges, ami lényegesen olcsóbb, mint a nappali áram tarifája. Emiatt is gyakoribb a nagyobb (általában 80-120 liter) térfogatú elektromos melegvíztárolók használata.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...