STIEBEL ELTRON Kft.

STIEBEL ELTRON zárt rendszerű elektromos fali melegvíz-tárolók (30-200 liter)

Zárt rendszerű (nyomás alatti) elektromos fali melegvíz-tárolók 30 és 200 liter közötti űrtartalommal, egy vagy több vízvételi hely ellátására. A kívánt hőmérséklet beállítható 35 °C és 82 °C között. A kétfajta üzemmódra alkalmas elektromos melegvíz-tároló a kisebb teljesítményű fűtőbetéten kívül nagy teljesítményű fűtőbetétet is tartalmaz, mellyel nagyobb mértékű fogyasztás esetén átfolyós készülékként tud működni.

Termékcsalád tagjai

STIEBEL ELTRON SH 30 S electronic zárt rendszerű melegvíz-tároló
 
STIEBEL ELTRON SH S electronic zárt rendszerű fali melegvíz-tárolók

A zárt rendszerű (nyomás alatti) SH 30-150 S electronic melegvíz-tárolók egy vagy több vízvételi hely ellátására alkalmasak. Elektronikus LED soros töltöttség kijelzőjük van. Tartályuk direktzománcozású anticor® acél tartály. A kívánt hőmérséklet fokozatmentesen beállítható 35 °C - 82 °C között. A maximális hőmérséklet 45 °C, 55 °C és 65 °C-on határolható. A készülékek fehér, fém külső burkolattal és megnövelt hőszigeteléssel rendelkeznek a minimális hőveszteség érdekében, valamint automatikus fagyvédelmi funkcióval és leeresztő szeleppel (3/4”).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
STIEBEL ELTRON PSH 50 Classic zárt rendszerű fali melegvíz-tároló
 
STIEBEL ELTRON PSH Classic zárt rendszerű fali melegvíz-tárolók

A PSH 50-200 Classic zárt rendszerű (nyomás alatti), fali melegvíz-tárolók szinte minden felhasználási területre optimálisan választhatóak széles méretválasztékuknak köszönhetően. A hosszú élettartamot a speciális, közvetlen „Co Pro” zománccal ellátott acél tartály és a magnézium védőanód biztosítja.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...