hajdu bojlerek éjszakai árammal

Költségoptimalizálás a HAJDU Zrt. forróvíztárolóival

hajdu bojlerek éjszakai árammal
hajdu bojlerek éjszakai árammal

Az éjszakai áram használatával könnyen elkerülhetjük az új rezsi törvényben rögzített átlag feletti fogyasztást. Azt a felhasználót, aki rendelkezik a hagyományos villanyóra mellett vezérelt mérővel is, a mért fogyasztás tekintetében külön-külön megilleti az éves 2523 kWh kedvezményes mennyiség, azaz duplán áll rendelkezésre a meghatározott kvóta csökkentett árú kerete.

A köznyelvben használt "éjszakai áram" valójában a B tarifás vezérelt áramot jelenti, amelyet jórészt az ún. völgyidőszakokban (jellemzően éjszaka) ad ki a szolgáltató. Nem jár automatikusan, igényelni kell és szükséges hozzá a megfelelő technikai feltételek kiépítése. Egy fix eszközre lehet kötni és használni, önálló mérőórán keresztül. Fontos tudni, hogy változó időpontokban, de összesen napi 8 órán keresztül kaphatjuk ezt a kedvezményes árú villamos energiát. A legelterjedtebb módja a kedvezményes áram igénybevételének, a melegvíz előállítására szolgáló elektromos bojlerek használata a vezérelt, "éjszakai" mérőn keresztül.

A hajdu termékek döntő többsége alkalmas a B tarifás áram használatára. A több mint 50 éves tapasztalattal rendelkező magyar gyártó megbízhatóságáról ismert termékei kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően sokáig megtartják a felmelegített víz hőmérsékletét. Ezek a készülékek több vízvételi hely ellátására alkalmasak, 10-300 literes űrtartalommal elérhetőek. Elhelyezésük falon függőlegesen vagy vízszintesen, továbbá álló kivitelben történhet.

hajdu bojlerek éjszakai árammal
hajdu bojlerek éjszakai árammal

A cég által előállított elektromos bojlerek az elmúlt évtizedekben folyamatos fejlesztéseken mentek keresztül, ezáltal szinte minden vásárlói igényt ki tudnak elégíteni. Manapság jóval energiatakarékosabbak, mint régen – már kisebb űrtartalmú készülékkel is kielégíthető a család melegvíz igénye.

hajdu bojlerek éjszakai árammal
hajdu bojlerek éjszakai árammal

A hajdu termékpalettája igen gazdag, így az egyre szélesebb skálán mozgó felhasználói igényeket egyaránt képes kielégíteni energiatakarékos, innovatív készülékeivel.

Egyes bojlerek rétegfűtéssel rendelkeznek, így, ha nagyobb tartályt is használunk, akkor sem lesz teljes egészében melegen tartva az egész vízmennyiség. Mindig csak annyi, amennyi a szükségleteinket fedezi. Ez odafigyeléssel és megfelelő beállításokkal az éjszakai áram mellett ismételten költséget csökkenthet számunkra.  

Ha több vízvételi hely áll rendelkezésre a háztartásban és ezek távol esnek a meleg vizet előállító forrástól, érdemes kis, 5-10 liter űrtartalmú, elektromos szabadkifolyású vízmelegítőt használni például mosogatáshoz. Ezek az eszközök, a nagyteljesítményű fűtőtestüknek köszönhetően rendkívül hamar felmelegítik a szükséges vizet a kívánt hőfokra. Használat után egyszerűen lejjebb véve a hőfokot, nem használnak tovább áramot.

A HAJDU Zrt. által gyártott elektromos, zártrendszerű bojlerek rendkívül megbízhatóak, a gépkönyvben előírt garanciális feltételek mellett akár 10 év tartálygaranciával is rendelkeznek. Mindamellett nagy előnyük, hogy országos szervizhálózat támogatja a folyamatos, problémamentes működtetésüket.

A hírben szereplő termékek
ZA10 elektromos forróvíztárolók	ZA15 elektromos forróvíztárolók	Z...ErP elektromos forróvíztárolók Z...C ErP elektromos forróvíztárolók
 
hajdu elektromos forróvíztárolók
9 termék

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak. A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek. A zártrendszerű elektromos forróvíztárolók 10-300 literig elérhetőek, különböző elhelyezési lehetőségekkel: fali függőleges, vízszintes és álló kivitelben.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AQ10A elektromos forróvíztárolók AQ ECO...ErP elektromos forróvíztárolók AQ ECO...SLIM elektromos forróvíztárolók Aquastic Flat elektromos forróvíztárolók
 
Aquastic elektromos forróvíztárolók
4 termék

Az elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak. A zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja. Ezek a készülékek több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak. A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab. A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Energiatárolás a HAJDU termékeivel
Energiatárolás a HAJDU termékeivel
Az akkumulátoros rendszerekkel összehasonlítva a melegvízben tárolt energia jóval kisebb anyagi ráfordítással jár
Energiatárolás a HAJDU termékeivel
Kategóriák
Elektromos melegvíztárolók
Elektromos melegvíztárolók
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...