Elektromos átfolyós vízmelegítők

Velis Evo, Velis Evo Plus és Velis Evo Wi-Fi vízmelegítők AN Lux vízmelegítő AN Elite vízmelegítő AN RS vízmelegítő
 
Ariston elektromos vízmelegítők
9 termék

Az ugyanolyan űrtartalmú hagyományos vízmelegítőkhöz képest az új generációs Ariston vízmelegítőkkel több meleg víz állítható elő. A nagyobb teljesítménynek köszönhetően a vízmelegítőnek ritkábban kell bekapcsolnia és jelentős megtakarítás érhető el az áramköltségeken is. Az új generációs Ariston termékek több meleg vizet, nagyobb teljesítményt, nagyobb kényelmet és nagyobb megtakarítást kínálnak, továbbá a Best technológia a hőmérséklet folyamatos ellenőrzésével és a hőveszteség minimalizálásával hozzájárul az energiafelhasználás csökkentéséhez.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
STIEBEL ELTRON PEO átfolyó rendszerű komfort vízmelegítő STIEBEL ELTRON PEY átfolyó rendszerű komfort vízmelegítő STIEBEL ELTRON PEG átfolyó rendszerű komfort vízmelegítő DCE 11/13
 
STIEBEL ELTRON átfolyó rendszerű elektromos vízmelegítők
7 termék

Átfolyó rendszerű, elektronikusan vezérelt, elektronikus indítású valamint kis teljesítményű elektromos vízmelegítők. A készülékeket több fokozatú vagy fokozatmentes szabályozás, gyakorlatilag nulla vízkövesedés jellemzi, és kisebb és nagyobb víztömegáram igényű helyekre megfelelő típusok közül lehet választani, akár előmelegített víz fogadására is alkalmas változatot.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vitotron 100 elektromos fűtőkazán
 
Vitotron 100 elektromos fűtőkazán

A Vitotron 100 egy átfolyó rendszerű elektromos vízmelegítő, opcionális csatlakozással melegvíztárolóhoz. A készülék zárt fűtési rendszerbe történő beszerelésre készült, Nyílt rendszerű fűtési rendszerekhez használható típus is szállítható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Az elektromos átfolyós rendszerű vízmelegítők a használati melegvizet közvetlenül a csap megnyitásakor fűtik fel, és a felfűtés megszűnik a csap elzárásakor. A kilépő víz hőmérsékletének beállítása általában fokozatmentesen történik. A melegvíz előállítása után gyakorlatilag nincs olyan hőveszteség, ami a hőtárolás révén keletkezhetne, illetve azért sem, mert az átfolyós vízmelegítőket a vízvételi hely, a melegvízcsap (mosdó, kád, zuhany vagy mosogató) közvetlen közelében helyezik el. Ezen kívül készenléti áramfogyasztás, és ezzel összefüggő energiaveszteség sem keletkezik. Mivel jellemzően egy, de maximum két vízvételi helyet szolgál ki egy átfolyós vízmelegítő (típustól függően), vízhozama nem szükséges, hogy nagy legyen.

A készülék mérete csekély, ennek köszönhetően felszerelése könnyen megoldható akár a falra, a csapoló fölé, akár pultba. Átfolyós vízmelegítőket leginkább ott alkalmaznak, ahol egy lakáson, irodán vagy egyéb egységen belül nincs szükség komolyabb mennyiségű melegvízre, sok melegvíz vételi helyre. Előnyt jelenthet az is, hogy minden egyes készülék függetlenül működik a többitől. A villamos energiát használó átfolyós vízmelegítők zárt és nyitott rendszerű változatokban készülnek. A nyitott rendszerű készülékek csak egy csaptelepet képesek ellátni melegvízzel, és speciális csaptelepet igényelnek, amit nem terhel a hálózati hidegvíz nyomása. Meglévő csaptelephez zárt rendszerű készülék szerelhető fel.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...