a_6_d_8_1349685076672_stiebel_logo_2012.jpg Stiebel Eltron átfolyó rendszerű elektromos vízmelegítők

Átfolyó rendszerű, elektronikusan vezérelt, elektronikus indítású valamint kis teljesítményű elektromos vízmelegítők. A készülékeket több fokozatú vagy fokozatmentes szabályozás, gyakorlatilag nulla vízkövesedés jellemzi, és kisebb és nagyobb víztömegáram igényű helyekre megfelelő típusok közül lehet választani, akár előmelegített víz fogadására is alkalmas változatot.

Termékcsalád tagjai

 
Stiebel Eltron DEL Plus átfolyó rendszerű elektromos vízmelegítők

Az új, elektronikusan vezérelt, átfolyó rendszerű DEL Plus elektromos vízmelegítő 18-27 kW teljesítményben kapható. A kívánt hőmérséklet fokozatmentesen, 0,5 °C pontosan beállítható a készülék előlapján található LCD kijelzőn. Csatlakozási teljesítménye beüzemeléskor beállítható így könnyen illeszthető az elektromos hálózatba (18/21/24 készülék esetében). Előmelegített vizet is képes fogadni max. 60 °C- ig, például napkollektoros rendszertől.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron DHB-E Sli electronic átfolyó rendszerű elektromos vízmelegítők

A DHB-E SLi sorozat egy elektronikusan vezérelt átfolyó rendszerű vízmelegítő. A kívánt hőmérséklet az előlapon található forgatógombbal fokozatmentesen beállítható. Speciális kialakítású fűtőszálának és a műanyag belsőnek köszönhetően a vízkövesedés valószínűsége gyakorlatilag nulla. Előmelegített vizet is képes fogadni max. 60 °C-ig, például napkollektoros rendszertől. Lehetséges kilépő hőmérséklet határolás 43 °C-nál. A DHB-E 18/21/24 Sli kivitelnél a teljesítmény beüzemeléskor választható.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron DHB STi átfolyós rendszerű elektromos vízmelegítők

A DHB STi készülék elektronikus indítású átfolyó rendszerű vízmelegítő. A kívánt hőmérséklet az előlapon található forgatógombbal 3 fokozatban 35, 45, 55 °C-on beállítható. Speciális kialakítású fűtőszálának és a műanyag belsőnek köszönhetően a vízkövesedés gyakorlatilag nulla.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron DCE compact, kis teljesítményű, átfolyó rendszerű elektromos vízmelegítők (400 V)

A DCE compact egy helytakarékos, zárt rendszerű átfolyó vízmelegítő, elsősorban mosogató és mosdó ellátására. Speciális kialakítású fűtőszálának és a műanyag belsőnek köszönhetően a vízkövesedés gyakorlatilag nulla. Választható teljesítmény 11 kW vagy 13,5 kW. Elektronikus teljesítmény-szabályozással ellátott magas energia hatékonyságú készülék. Előmelegített (például szolár) víz fogadása lehetséges max. 55 °C-ig. Kilépő hőmérséklete korlátozható max. 43 °C-ra (gyermekvédelem).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Stiebel Eltron DHA 4/8 L kis teljesítményű, átfolyó rendszerű elektromos vízmelegítő (230V)

A DHA 4/8 L zárt rendszerű, kis teljesítményű átfolyó rendszerű vízmelegítő minden olyan helyre ideális, ahol nem szükséges nagy víztömegáram, vagy magas hőmérséklet. A készülék méreteinek köszönhetően kis helyet foglal el, hőveszteség nincs, egyfázisú hálózatot igényel. Névleges teljesítménye elektromos bekötéstől függően 4,4/6,6/8,8 kW. A készülék mosdó vagy mosogató fölé építhető be.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...