Klímagerendák

Airvent OptimAir klímagerenda Airvent FreeAir klímagerenda
 
Airvent klímagerendák
2 termék

Az Airvent klímagerendák kis helyigényüknek és széles méretválasztékuknak köszönhetően mindenhol tökéletes megoldást jelentenek. Ezen rendszerek legfőbb előnye, hogy kiváló hőérzetet biztosít, ezen kívül a kimagasló energiahatékonyság, csendes működés és az alacsony üzemeltetési költség, különösen a harmadik generációs CA-CB vezérlővel együtt alkalmazva. A megfelelően méretezett és prémium minőségben kivitelezett Airvent klímagerendák a legmagasabb színvonalat nyújtják a huzatmentes beltéri környezet biztosítása által.

2 termék
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Airvent OptimAir klímagerenda
 
Airvent aktív klímagerendák

Különböző kivitelű aktív klímagerendák, más és más felhasználási területekre.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Lindab Plafond XD szabadon szerelt klímagerenda
 
Lindab Plafond XD szabadon szerelt klímagerenda

A Lindab Plafond XD klímagerenda egy szabadon szerelt gerenda típus szellőztetéshez, hűtéshez és fűtéshez, amely tökéletes beltéri komfortot biztosít a helyiségben. Az új moduláris koncepcióban külön kiválasztható a hőcserélő test és a burkolat. Az elérhető többféle design 100%-ban építészeti elemként funkcionál, amely kiválóan illeszkedik a helyiség és az épület kialakításához. Minden elem, úgy mint a Plafond XD test, a csatlakozások, kábelezés, szelepek, motorok és egyéb plusz funkciók és tartozékok könnyen és esztétikusan elrejthetők a Plafond XD burkolat mögé.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent FreeAir klímagerenda
 
Airvent FreeAir klímagerenda

A PassiveAir klímagerendákat olyan helyiségekbe ajánlják, melyekben a fűtés és a levegőutánpótlás biztosítva van, de kiegészítő hűtés szükséges. A felszálló meleg levegő egyenletes hűtésével (természetes konvekcióval) tartja szinten a kívánt helyiséghőmérsékletet. Szabadon függesztve, alacsony termékmagassága miatt bármilyen helyiségben esztétikusan elhelyezhető.

Termék kártya

A klímagerendák egy készülékben egyesítik a hűtési, fűtési és szellőztetési funkciókat. Mennyezet alá szabadon felfüggeszthető, vagy álmenyezetbe beépíthető berendezések. Alkalmasak irodák, szállodaépületek, kórházak, szupermarketek stb. hűtési, fűtési és szellőztetési igényeinek kielégítésére. Működésük szerint lehetnek passzív, vagy aktív klímagerendák. A passzív klímagerendák a gravitációs levegőáramlásra alapoznak, a hideg és a meleg levegő sűrűségkülönbségének hatására. Az aktív klímagerendák mindezt kombinálják a friss levegő bevezetésével. A klímagerendák minimális zajszint mellett szabályozzák a hőmérsékletet, a páratartalmat és a CO2 szintet, kizárják a huzatveszélyt. Egyenletes belső mikroklímát biztosítanak, normál hőigények teljesítésére alkalmasak. Karbantartási költségük rendkívül alacsony, hosszú élettartamú, energiabarát berendezések.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...