Klímagerendák

Airvent FreeAir klímagerenda
 
Airvent FreeAir klímagerenda

A FreeAir két oldali befúvású indukciós típusú aktív klímagerenda, mely falon kívülre, a mennyezet alá építhető. A FreeAir elsősorban olyan épületek szellőztetésére, hűtésére és/vagy fűtésére lett kialakítva, ahol kellemes klíma és egyedi helyiségszabályozás szükséges. A felhasználó által kiválasztott légmennyiség és a nyomás gyártáskor be van állítva. A kalorifer vagy csak hűtő funkcióval vagy hűtő és fűtő funkcióval van ellátva.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Airvent OptimAir klímagerenda Airvent FreeAir klímagerenda
 
Airvent klímagerendák
2 termék

Az Airvent klímagerendák kis helyigényüknek és széles méretválasztékuknak köszönhetően mindenhol tökéletes megoldást jelentenek. Ezen rendszerek legfőbb előnye, hogy kiváló hőérzetet biztosít, ezen kívül a kimagasló energiahatékonyság, csendes működés és az alacsony üzemeltetési költség, különösen a harmadik generációs CA-CB vezérlővel együtt alkalmazva. A megfelelően méretezett és prémium minőségben kivitelezett Airvent klímagerendák a legmagasabb színvonalat nyújtják a huzatmentes beltéri környezet biztosítása által.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Airvent OptimAir klímagerenda
 
Airvent OptimAir klímagerenda

Az OptimAir kétoldali befúvású indukciós típusú aktív klímagerenda, mely közvetlenül álmennyezetbe építhető. Az OptimAir elsősorban olyan épületek szellőztetésére, hűtésére és/vagy fűtésére lett kialakítva, ahol kellemes klíma és egyedi helyiségszabályozás szükséges. Az OptimAir két különböző csatlakozódobozzal kapható: közepes (M) vagy közepes-nagy (ML) légmennyiséghez. A klímagerendához két különböző kalorfier rendelhető a temperálandó helyiség hűtési és/vagy fűtési igényeitől függően. Az OptimAir úgy lett kifejlesztve, hogy a legtöbb a piacon kapható 600 mm széles álmennyezet típus szerkezetébe beépíthető legyen. A légmennyiségtől függően 100 mm és 125 mm légcsatorna csatlakozással kaphatók.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Lindab Plafond XD szabadon szerelt klímagerenda
 
Lindab Plafond XD szabadon szerelt klímagerenda

A Lindab Plafond XD klímagerenda egy szabadon szerelt gerenda típus szellőztetéshez, hűtéshez és fűtéshez, amely tökéletes beltéri komfortot biztosít a helyiségben. Az új moduláris koncepcióban külön kiválasztható a hőcserélő test és a burkolat. Az elérhető többféle design 100%-ban építészeti elemként funkcionál, amely kiválóan illeszkedik a helyiség és az épület kialakításához. Minden elem, úgy mint a Plafond XD test, a csatlakozások, kábelezés, szelepek, motorok és egyéb plusz funkciók és tartozékok könnyen és esztétikusan elrejthetők a Plafond XD burkolat mögé.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A klímagerendák egy készülékben egyesítik a hűtési, fűtési és szellőztetési funkciókat. Mennyezet alá szabadon felfüggeszthető, vagy álmenyezetbe beépíthető berendezések. Alkalmasak irodák, szállodaépületek, kórházak, szupermarketek stb. hűtési, fűtési és szellőztetési igényeinek kielégítésére. Működésük szerint lehetnek passzív, vagy aktív klímagerendák. A passzív klímagerendák a gravitációs levegőáramlásra alapoznak, a hideg és a meleg levegő sűrűségkülönbségének hatására. Az aktív klímagerendák mindezt kombinálják a friss levegő bevezetésével. A klímagerendák minimális zajszint mellett szabályozzák a hőmérsékletet, a páratartalmat és a CO2 szintet, kizárják a huzatveszélyt. Egyenletes belső mikroklímát biztosítanak, normál hőigények teljesítésére alkalmasak. Karbantartási költségük rendkívül alacsony, hosszú élettartamú, energiabarát berendezések.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...