Megjelent a Toshiba 2023/24-es termékkatalógusa

Megjelent a Toshiba 2023/24-es termékkatalógusa

Az Atlantisz Klíma, mint a Toshiba klímaberendezések gyári képviselete, már több mint 15 éve nyújt nagykereskedelmi terméktámogatást és szerviz hátteret viszonteladók, generál gépész kivitelezők és tervezők részére. Óriási raktárkészlettel áll vásárlói rendelkezésére azonnali szállítással, magyarországi raktárról a lakossági, félipari, ipari rendszereken keresztül a rendkívül népszerű levegő-víz hőszivattyúkig.

Már elérhető a legújabb Toshiba termékkatalógus, amely segítséget nyújt bármely lakossági és ipari igény kielégítésére, ideértve a hűtő-fűtő klímaberendezéseket, a levegő-víz hőszivattyúkat és a folyadékhűtő berendezéseket egyaránt.

A termékkatalógusban nem csak a termékjellemzőket, hanem termékekhez kapcsolódó műszaki információkat is megtalálja az érdeklődő. Bővebb termékinformációért keresse az Atlantisz Klíma munkatársait, hogy weboldalukon hozzáférést biztosítsanak a részletesebb gépadatokhoz, műszaki leírásokhoz, mérnöki kézikönyvekhez, szerelési útmutatóhoz.

A Toshiba klímarendszerei egyet jelentenek a minőséggel, megbízhatósággal, és energiahatékonysággal, ennek köszönhetően vezető szerepet töltenek be a prémium kategóriában, az európai és ázsiai piacon egyaránt.

Bármilyen kérdés esetén, legyen az kiválasztással, méretezéssel, vagy terméktámogatással kapcsolatos, forduljon bizalommal a cég munkatársaihoz az alábbi elérhetőségek egyikén.

A hírben szereplő termékek
USX Toshiba Universal Smart X folyadékhűtő
 
USX Toshiba Universal Smart X folyadékhűtő

Helytakarékosan, sorban elhelyezve, legfeljebb 128 modullal akár 25.600 kW-os összteljesítmény is elérhető. Moduláris felépítésének, valamint tökéletes részterhelési magatartásának köszönhetően a rendszer elméletileg végtelen számú, egyenként 5 %-os lépésekben képes megvalósítani ezt, az egyetlen egység teljesítményétől akár a maximális teljesítményig terjedő, hatalmas teljesítményt. A Toshiba új Universal Smart X készüléke már első pillantásra hozzáértő benyomást kelt. Kompakt, moduláris alakjával, jellegzetes X alakú kivitelével bárhol elhelyezhető, mindenhová illik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Toshiba VRF oldalfali készülékek VRF Toshiba SMMSu kültéri egység Toshiba Mini SMMS Single Fan kültéri egység Toshiba VRF oldalfali készülék külső PMV készlettel
 
Toshiba VRF rendszerek
25 termék

Klímarendszerek komplex szerelésekhez nagy építményekben, például irodaépületekben, bevásárlóközpontokban vagy szállodákban. Ez a rendszer maximális rugalmasságot kínál. Akár 128 beltéri egység is kombinálható egyetlen hűtőkörön belül. A névleges hűtőteljesítmény 355 kW-ig terjedhet hűtőkörönként.

25 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Toshiba kompakt vezetékes távirányító Toshiba infravörös távirányítók Toshiba RBC-Combi Control
 
Toshiba kiegészítők
3 termék

A klímaberendezések minősége mellett a vezérlés is jelentősen hozzájárul a rendszer hatékonyságához, valamint a komforthoz. Az optimális beállítások az egyedi követelményeknek megfelelően tökéletes klímát teremtenek minden helyiségben. A helyi szabályozási lehetőségek mellett a Toshiba nagy választékot kínál a központi vezérlések, illetve az épületfelügyeleti rendszerbe történő integrálás területén is.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Toshiba RAV Digital Inverter kültéri egység Toshiba RAV oldalfali készülékek Toshiba RAV Super Digital Inverter kültéri egység Toshiba RAV oldalfali készülékek, 10 [kW]
 
Toshiba RAV rendszerek
15 termék

Megbízható és hosszú élettartamú partner minden ipari környezethez, amely akár A+++ hatékonyságot is biztosít folyamatos használat esetén. Vezérlése helyileg, központilag vagy BMS-en keresztül működik.

15 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Toshiba RAS Mono kültéri egységek Toshiba Seiya Split klíma Toshiba RAS 2-3-4-5 helyiséges multisplit Toshiba RAS SEIYA ÚJ oldalfali egység
 
Toshiba RAS rendszerek
12 termék

Legjobb formatervezés és nagyfokú, akár A+++ szintű hatékonyság.

12 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
ESTIA 5 levegő-víz hőszivattyú Toshiba ESTIA R32 levegő-víz hőszivattyú ESTIA HI POWER R410a levegő-víz hőszivattyú Toshiba ESTIA R32 All-in One levegő-víz hőszivattyú
 
Toshiba ESTIA levegő-víz hőszivattyúk
4 termék

A levegő-víz hőszivattyú a környezeti levegőből nyeri az energiát, melyet a fűtési rendszerbe továbbít. Az alacsony telepítési költségek miatt ez a működési elv nemcsak új épületek, hanem a már meglévő fűtési rendszerek hőszivattyús megoldássá való átalakítása esetén is nagyon jól alkalmazható.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Klímagerendák
Klímagerendák
Klímaszabályozók, klímavezérlők
Klímaszabályozók, klímavezérlők
Folyadékhűtők, hidraulikus modulok
Folyadékhűtők, hidraulikus modulok
VRF klímák
VRF klímák
Split klímák
Split klímák
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...