Klímaszabályozók, klímavezérlők

VRF Smart Connectivity (Schneider Electric) energiagazdálkodási rendszer Panatásonic AC Smart Cloud távfelügyeleti rendszer Panasonic AC Service Cloud távfelügyeleti rendszer Panasonic CZ-CAPWFC1 kereskedelmi WLAN adapter
 
Panasonic vezérlések és csatlakozási lehetőségek
11 termék

A Panasonic kifejlesztette a vezérlőrendszerek legszélesebb palettáját, amely ideális megoldást kínál a kereskedelmi igényekre. A termékskála az otthoni berendezésekhez tartozó önálló távvezérlőtől a legújabb vezérlési technológiáig terjed, amely egy mobil eszközre telepíthető, könnyen kezelhető szoftver segítségével lehetővé teszi a világ bármely pontján található épületek vezérlését, az interneten keresztül.

11 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Toshiba kompakt vezetékes távirányító Toshiba infravörös távirányítók Toshiba RBC-Combi Control
 
Toshiba kiegészítők
3 termék

A klímaberendezések minősége mellett a vezérlés is jelentősen hozzájárul a rendszer hatékonyságához, valamint a komforthoz. Az optimális beállítások az egyedi követelményeknek megfelelően tökéletes klímát teremtenek minden helyiségben. A helyi szabályozási lehetőségek mellett a Toshiba nagy választékot kínál a központi vezérlések, illetve az épületfelügyeleti rendszerbe történő integrálás területén is.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...