Új Belimo szabályozó pillangószelepek

Belimo szabályozó pillangószelepek

Az új szelepek nemcsak nyit/zár és átváltó üzemmódban, hanem folyamatos szabályozásra, keverésre is alkalmazhatók

A Belimo rendkívül megbízható és innovatív pillangószelepekkel bővítette szabályozó pillangószelepeinek választékát a DN 100 és DN 150 közötti mérettartományban. Ezek az új szelepek nemcsak optimalizálják a fűtési és hűtési köröket, hanem biztosítják a HVAC rendszerek zökkenőmentes működését is. Lineáris jelleggörbéjükkel ezek a szelepek 3-járatú szabályozószelepként is használhatók keverő és osztó kapcsolásokban.

Új Belimo szabályozó pillangószelepek
Új Belimo szabályozó pillangószelepek

A Belimo energiahatékony és megbízható szabályozó pillangószelepei tökéletes választást jelentenek a nagy térfogatáramú alkalmazásokhoz. Az új szelepek egyszerű telepítésükről, alkalmazási rugalmasságukról és tartósságukról ismertek, így ideálisak a fűtési, hűtési és hűtőtornyos alkalmazásokhoz. Különösen alkalmasak az olyan kritikus infrastruktúrával rendelkező létesítményekben, mint például a kórházak, az adatközpontok vagy a gyógyszeripari vállalatok, mivel az ilyen létesítményekben a HVAC rendszerek folyamatos és zökkenőmentes működése kulcsfontosságú. A pillangószelepek tömör zárásának és pontos szabályozásának köszönhetően jelentős energia- és költségmegtakarítás is elérhető.

Belimo szabályozó pillangószelepek
Belimo szabályozó pillangószelepek

Intelligens hajtómű

Az új DN 100 és DN 150 közötti mérettű szabályozó pillangószelepekhez új, intelligens és kommunikatív hajtómű (JR) is megjelent. A JR hajtómű egy egyedülálló, nagy teljesítményű mikrochippel rendelkezik, melynek kiemelkedő számítási teljesítménye nagy szabályozási pontosságot tesz lehetővé. A szabályozási jelleggörbe tetszés szerint választható a hajtóműben – egyenszázalékos jelleggörbeként 2-járatú vagy lineáris karakterisztikájú jelleggörbeként 3-járatú szabályozási alkalmazásokhoz – keverő vagy osztó kapcsolásokban egyaránt.

Megbízható

A tartósság és megbízhatóság érdekében az új Belimo szabályozó pillangószelepek kizárólag a legjobb minőségű anyagokból készülnek. A termékeket mind valós körülmények között, mind pedig a Belimo laboratóriumaiban - több mint 1 millió tesztciklus során - sikeresen tesztelték, többek között vizsgálták a robusztusságot, a megbízhatóságot és a vízállóságot. Ezenkívül minden vonatkozó tanúsítási vizsgálatot független cégek végeztek el. A Belimo a termékeire 5 év garanciát vállal.

Belimo szabályozó pillangószelepek
Belimo szabályozó pillangószelepek

Felhasználóbarát funkciók

Az új pillangószelepek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, ilyenek például a felhasználóbarát vezetékezési koncepció, vagy a jól látható pozíciójelzők. Ezenkívül a szabályozó pillangószelep okostelefonon keresztül is paraméterezhető, még akkor is, ha a hajtómű nincs csatlakoztatva a tápfeszültséghez.

Belimo szabályozó pillangószelep
Belimo szabályozó pillangószelep

Ezzel a termékbővítéssel a Belimo a lehetőségek széles skáláját kínálja különféle alkalmazásokhoz, beleértve a DN 25 és DN 700 közötti névleges méretű 2-járatú szabályozási és nyit/zár, valamint DN 100 és DN 300 közötti névleges méretű 3-járatú szabályozó és átváltó megoldásokat.

A hírben szereplő termékek
Belimo pillangószelepek
 
Belimo pillangószelepek

A robusztus, tartós és karbantartás mentes Belimo pillangószelepek megbízható megoldást nyújtanak akár nyit-zár, akár folyamatos szabályozású hűtési és fűtési rendszerek esetén is.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Klímaszabályozók, klímavezérlők
Klímaszabályozók, klímavezérlők
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Szelepmozgatók, zsalumozgatók
Szelepek és keverőcsapok
Szelepek és keverőcsapok
Szabályozók
Szabályozók
Fűtésszabályozók
Fűtésszabályozók
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...