Honeywell Home szabályozó szelepek
5 termék

A Honeywell Kft. termékskálájában számos szabályozó szelep található, melyek elektromos, pneumatikus, termoelektromos, illetve termosztatikus működtetőkkel szabályozó üzemben, vagy nyit/zár üzemben alkalmazhatóak.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
 
Vaillant időjárásfüggő szabályozók
6 termék

A Vaillant időjáráskövető szabályozóval rendkívül egyszerűen kezelheti Vaillant rendszerét. A külső hőfokérzékelőnek köszönhetően a szabályozó azonnal méri, ha kint változik a levegő hőmérséklet, így ennek megfelelően automatikusan illeszti a fűtési teljesítményt.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Siemens csőre bilincselhető és merülő termosztátok
2 termék

RAM, RAK és RAZ csőre bilincselhető, illetve merülő kivitelben. Kapcsoló kimenetű termosztátok rendkívül időtálló, robusztus kivitelben. A sorozatot többféle beállítási érték, magas kapcsolási szám jellemzi. Kiegészítők nagy választékban teszik teljessé a felhasználást.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
ise smart connect KNX szabályozó modul

Vaillant fűtési rendszerek integrációja KNX szabvánnyal működő épületfelügyelettel felszerelt, intelligens házakba.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
IMI TA-PILOT-R nyomáskülönbség-szabályozó

Nagy teljesítményű nyomáskülönbség-szabályozó szelep stabil nyomáskülönbség biztosítására a rendszer kívánt részein.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Synco szabályozók
3 termék

A Siemens szabályozó készülékeinek család neve a Synco. Ezen belül vannak kompakt szabályozók (Synco100 termékcsalád) meghatározott célfeladat ellátására, LCD-kijelzővel és különböző számú és típusú kimenettel/bemenettel rendelkező univerzális szabályozók (Synco200), valamint kommunikációképes összetett szabályozási feladatok ellátására is képes univerzális szabályozók (Synco700) különböző kiegészítőkkel. Az egyedi helyiségszabályozási feladatok kiszolgálására is többféle termékcsalád érhető el (Synco living és RXB). A komplett és egységes szabályozástechnikai megoldás kivitelezéséhez teljes körű a periféria választék (érzékelők, termosztátok, távadók, stb.)

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
EcoStruxure™ Building Expert vezérlők
5 termék

Az EcoStruxure™ Building Expert épületfelügyeleti rendszerhez tartozó általános célú (Multi-Purpose Manager - MPM) kontroller eszközök HVAC helyiség- és zónaszabályozásra (mozgatók, termosztátok, érzékelők), gépészeti berendezések (rooftop egységek, légkezelők, hőszivattyúk, párátlanítók), valamint világítás (kapcsolók, relék, érzékelők) helyiség- és zónaszintű vezérlésére, jelenlét-érzékelésre, kártyaolvasók integrálására, valamint vezeték nélküli mérésre és almérésre. A végponti kontroller lehetővé teszi számos berendezés vezeték nélküli felügyeletét, optimális működtetését. A vezeték nélküli mozgató lehetővé teszi víz alapú HVAC rendszerek működésének és komfortfokozatának optimalizálását, az energiaköltségek csökkentése mellett.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
VR 920 kommunikációs egység

Az intelligens VR 920 kommunikációs egység az eBUS sorkapoccsal ellátott Vaillant fűtési rendszereket köti össze – hálózati LAN kábel vagy WLAN által – az internettel.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Albatros2 szabályozók
2 termék

Albatros2 időjáráskövető fűtésszabályozó, és QAA beltéri egység.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Saia helyiségvezérlők

A Saia helyiség szabályozó termékcsaládja minden típusú fűtési és hűtési feladat megvalósítására alkalmas, mint például radiátoros fűtés, mennyezet hűtés, fan-coil, split klíma. Ezen kívül kiegészíthető világítás és árnyékolásvezérléssel, illetve PLC vezérlő segítségével központilag felügyelhetővé válik. A SBC Room controller termékcsalád kompakt termosztátjai kitűnően alkalmasak egyszerű hűtési és/vagy fűtési rendszerek beállítására. A SBC Room controller termékcsalád moduláris termosztátjai rugalmasságuknak és széles alkalmazási területüknek köszönhetően kitűnően alkalmasak magasabb szintű fan-coil vagy világítási rendszerek beállítására.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
 
NEA helyiséghőmérséklet szabályozó

A NEA helyiséghőmérséklet-szabályozó felületfűtési rendszerek helyiséghőmérséklet-szabályozására szolgál. A Nea helyiséghőmérséklet-szabályozó fűtés, fűtés időprogrammal és fűtés/hűtés időprogrammal változatban érhető el. A sík kialakítású Nea helyiséghőmérséklet-szabályozó egy 230 V-os illetve 24 V-os digitális helyiségtermosztát megvilágított LCD-kijelzővel és áttekinthető státuszkijelzővel. Az összetartozó szabályozó osztósínek, termoelektromos szelepfejek, távérzékelők vagy a külső időkapcsoló óra használatával a rendszer teljessé tehető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
SE8000 sorozatú helyiségszabályozók

Az SE8000 sorozatú helyiségszabályozók egyesítik a termosztátok / hőmérséklet-érzékelők és a programozható szabályozók funkcióit vezetékes és vezeték nélküli kommunikációs lehetőségek mellett. A SE8000 sorozat tagjai fejlett alkalmazás-specifikus vezérlési technológiát, riasztás-figyelést, választható páratartalom- és foglaltságvezérlési funkciókat, érintőképernyős felületet, valamint egy választható, rejtett mozgásérzékelőt is tartalmaznak.
A felhasználóbarát SE8000 sorozat az érzékelő és DDC (Direct Digital Control) funkciók egy készülékbe történő integrálásával egyszerűen telepíthető és üzembe helyezhető. A meglévő vezetékezés felhasználásával tovább lehet csökkenti a telepítési időt és munkát. A vezeték nélküli kommunikáció és bővíthetőség lehetőségével a helyiségszabályozók nagyobb épületfelügyeleti rendszerbe integrálhatóak vezetékezés és védőcsövezés nélkül.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Smile külső hőmérsékletfüggő szabályozó

Mikroprocesszoros külső hőmérsékletfüggő komplex kazánházi és távfűtési szabályozó. Az adott alkalmazásra rugalmasan paraméterezhető a menürendszerben található 15 paraméter csoport beállításaival. A kijelző magyar nyelvűre állítható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Vaillant auroMATIC 570 szolárszabályozó

Az auroMATIC 570 szolár differenciál hőmérséklet-különbség szabályozó alkalmazható szolártermikus melegvíz-készítésnél, fűtésrásegítésnél és úszómedence fűtésnél. A be- és kimenetek szabadon programozhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az épületgépészeti automatika területén használt szabályozók szabályozástechnikai feladatok ellátására szolgálnak. A kompakt szabályozók, közvetlen szabályozással, meghatározott célfeladatokat látnak el, egyszerűbb HVAC (fűtés, szellőzés, klíma) alkalmazásokhoz készülnek. Az univerzális szabályozók különböző számú és típusú kimenettel és bemenettel rendelkeznek. A szabályozás lehet 2-pont, arányos (P), integráló (I) és differenciál (D) szabályozás. Vannak nem kommunikációképes, előre programozott szabályozók hőmérséklet, páratartalom, nyomás szabályozására. A kommunikációképes HVAC szabályozók összetett szabályozási feladatok ellátására képesek, fűtési, hűtési, légtechnikai és egyedi helyiségszabályozási feladatokhoz használhatók. Az egyedi helyiségszabályozók megoldást kínálnak fűtési, szellőzési és hűtési alkalmazásokhoz egyaránt. A helyiség hőfokának beállítása akkor lehet igazán gazdaságos, ha több tényezőt vesz figyelembe. Az önálló beállítás mellett lehetőség kínálkozik az automatizált, időprogram szerinti működésre, amely energiatakarékos és költséghatékony hőmérsékletszabályozást, és ezzel együtt optimális komfortszintet nyújt. A HVAC rendszereket vezérlő szobatermosztátok melegvizes (radiátoros) és elektromos fűtésekhez (például padlófűtésre), fan-coil-ok és hőszivattyúk kapcsolására és szabályozására, állandó és változtatható tömegáramú légkezelő és szellőző rendszerekben, univerzálisan fűtésre és hűtésre alkalmazhatók. A rendszer kiegészíthető időjárásfüggő szabályozással, külső hőmérséklet követő vezérléssel.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...