IMI TA-PILOT-R nyomáskülönbség-szabályozó
 
IMI TA-PILOT-R nyomáskülönbség-szabályozó

Nagy teljesítményű nyomáskülönbség-szabályozó szelep stabil nyomáskülönbség biztosítására a rendszer kívánt részein.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
V5328 1 utú szelep V5016 1 utú szelep V5329 2 utú szelep V5833 2 utú szelep
 
Honeywell Home szabályozó szelepek
5 termék

A Honeywell Kft. termékskálájában számos szabályozó szelep található, melyek elektromos, pneumatikus, termoelektromos, illetve termosztatikus működtetőkkel szabályozó üzemben, vagy nyit/zár üzemben alkalmazhatóak.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Siemens QAF65.. fagyvédő termosztátok
 
Siemens QAF65.. fagyvédő termosztátok

A QAF65.3AR-J és QAF65.6AR-J fagyvédő termosztátok szellőző és légkondicionálási rendszerekben használhatók hőcserélők levegőoldali hőmérsékletének ellenőrzésére, a fagyveszély elkerülése érdekében. A készülékek szűk kapcsolási különbséggel rendelkeznek és nagy számú kapcsolási ismétlést képesek garantálni.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Siemens Albatros2 típusú időjáráskövető fűtésszabályozó Siemens QAA típusú beltéri egység Albatros2 szabályozókhoz
 
Albatros2 szabályozók
2 termék

Albatros2 időjáráskövető fűtésszabályozó, és QAA beltéri egység.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Siemens RAM típusú csőfalra rögzíthető kapcsoló termosztát Siemens RAK típusú merülő kivitelű kapcsoló termosztát
 
Siemens csőre bilincselhető és merülő termosztátok
2 termék

RAM, RAK és RAZ csőre bilincselhető, illetve merülő kivitelben. Kapcsoló kimenetű termosztátok rendkívül időtálló, robusztus kivitelben. A sorozatot többféle beállítási érték, magas kapcsolási szám jellemzi. Kiegészítők nagy választékban teszik teljessé a felhasználást.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Siemens Synco 100 típusú kompakt szabályozók Siemens Synco 200 típusú univerzális szabályozók Siemens Synco Living típusú lakóépület automatika szabályozók
 
Synco szabályozók
3 termék

A Siemens szabályozó készülékeinek család neve a Synco. Ezen belül vannak kompakt szabályozók (Synco100 termékcsalád) meghatározott célfeladat ellátására, LCD-kijelzővel és különböző számú és típusú kimenettel/bemenettel rendelkező univerzális szabályozók (Synco200), valamint kommunikációképes összetett szabályozási feladatok ellátására is képes univerzális szabályozók (Synco700) különböző kiegészítőkkel. Az egyedi helyiségszabályozási feladatok kiszolgálására is többféle termékcsalád érhető el (Synco living és RXB). A komplett és egységes szabályozástechnikai megoldás kivitelezéséhez teljes körű a periféria választék (érzékelők, termosztátok, távadók, stb.)

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
evohome fűtési/hűtési zónaszabályozó rendszer
 
evohome fűtési/hűtési zónaszabályozó rendszer

Az evohome zónaszabályozó központ max. 12 egymástól független fűtési/hűtési zóna, például radiátoros körök, padló/falfűtési és -hűtési körök, zónaszelepes és keverőszelepes körök szabályozását, valamint a hőigény alapú kazán/hőszivattyú indítását vagy HMV tartálytöltés vezérlését valósítja meg. A központ beépített Wi-Fi eléréssel rendelkezik, amely segítségével a távoli elérés is biztosított a Total Connect Comfort felhő szolgáltatáson keresztül. A termékek egymás közötti vezeték nélküli kommunikációja lehetőséget ad meglévő fűtési és hűtési rendszerek utólagos szabályozására minimális épület- és fűtési/hűtési rendszer átalakítás mellett.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Saia helyiségvezérlők
 
Saia helyiségvezérlők

A Saia helyiség szabályozó termékcsaládja minden típusú fűtési és hűtési feladat megvalósítására alkalmas, mint például radiátoros fűtés, mennyezet hűtés, fan-coil, split klíma. Ezen kívül kiegészíthető világítás és árnyékolásvezérléssel, illetve PLC vezérlő segítségével központilag felügyelhetővé válik. A SBC Room controller termékcsalád kompakt termosztátjai kitűnően alkalmasak egyszerű hűtési és/vagy fűtési rendszerek beállítására. A SBC Room controller termékcsalád moduláris termosztátjai rugalmasságuknak és széles alkalmazási területüknek köszönhetően kitűnően alkalmasak magasabb szintű fan-coil vagy világítási rendszerek beállítására.

CAD
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
EQJW 126 equitherm fűtési vezérlő EQJW 146 equitherm fűtési zóna vezérlő RDT 808, 815, 828 Flexotron légtechnikai, szellőztetési vezérlők
 
Sauter paraméterezhető szabályzók
3 termék

A Sauter fűtés- és légkezelő berendezések paraméterezhető szabályozói könnyen kezelhetők, miközben biztosítják, hogy telepítésük megfeleljen az energiaoptimalizált működés legmagasabb követelményeinek. Az integrált Modbus kommunikációs eszközön keresztül nagy létesítmények hálózatába kapcsolhatók.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Smile külső hőmérsékletfüggő szabályozó
 
Smile külső hőmérsékletfüggő szabályozó

Mikroprocesszoros külső hőmérsékletfüggő komplex kazánházi és távfűtési szabályozó. Az adott alkalmazásra rugalmasan paraméterezhető a menürendszerben található 15 paraméter csoport beállításaival. A kijelző magyar nyelvűre állítható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
TUC univerzális hőmérséklet korlátozó termosztát TFL 201 fagyvédő termosztát TFL 611 folyamatos fagyvédelmi termosztát
 
Sauter korlátozó termosztátok
3 termék

Hőmérséklet-szabályozás, hőmérséklet-figyelés és hőmérséklet-korlátozás: a SAUTER univerzális termosztátok segédenergia nélkül biztosítják az igényeknek megfelelő vezérlést, felügyeletet és korlátozást.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
SE8000 sorozatú helyiségszabályozók
 
SE8000 sorozatú helyiségszabályozók

Az SE8000 sorozatú helyiségszabályozók egyesítik a termosztátok / hőmérséklet-érzékelők és a programozható szabályozók funkcióit vezetékes és vezeték nélküli kommunikációs lehetőségek mellett. A SE8000 sorozat tagjai fejlett alkalmazás-specifikus vezérlési technológiát, riasztás-figyelést, választható páratartalom- és foglaltságvezérlési funkciókat, érintőképernyős felületet, valamint egy választható, rejtett mozgásérzékelőt is tartalmaznak.
A felhasználóbarát SE8000 sorozat az érzékelő és DDC (Direct Digital Control) funkciók egy készülékbe történő integrálásával egyszerűen telepíthető és üzembe helyezhető. A meglévő vezetékezés felhasználásával tovább lehet csökkenti a telepítési időt és munkát. A vezeték nélküli kommunikáció és bővíthetőség lehetőségével a helyiségszabályozók nagyobb épületfelügyeleti rendszerbe integrálhatóak vezetékezés és védőcsövezés nélkül.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az épületgépészeti automatika területén használt szabályozók szabályozástechnikai feladatok ellátására szolgálnak. A kompakt szabályozók, közvetlen szabályozással, meghatározott célfeladatokat látnak el, egyszerűbb HVAC (fűtés, szellőzés, klíma) alkalmazásokhoz készülnek. Az univerzális szabályozók különböző számú és típusú kimenettel és bemenettel rendelkeznek. A szabályozás lehet 2-pont, arányos (P), integráló (I) és differenciál (D) szabályozás. Vannak nem kommunikációképes, előre programozott szabályozók hőmérséklet, páratartalom, nyomás szabályozására. A kommunikációképes HVAC szabályozók összetett szabályozási feladatok ellátására képesek, fűtési, hűtési, légtechnikai és egyedi helyiségszabályozási feladatokhoz használhatók. Az egyedi helyiségszabályozók megoldást kínálnak fűtési, szellőzési és hűtési alkalmazásokhoz egyaránt. A helyiség hőfokának beállítása akkor lehet igazán gazdaságos, ha több tényezőt vesz figyelembe. Az önálló beállítás mellett lehetőség kínálkozik az automatizált, időprogram szerinti működésre, amely energiatakarékos és költséghatékony hőmérsékletszabályozást, és ezzel együtt optimális komfortszintet nyújt. A HVAC rendszereket vezérlő szobatermosztátok melegvizes (radiátoros) és elektromos fűtésekhez (például padlófűtésre), fan-coil-ok és hőszivattyúk kapcsolására és szabályozására, állandó és változtatható tömegáramú légkezelő és szellőző rendszerekben, univerzálisan fűtésre és hűtésre alkalmazhatók. A rendszer kiegészíthető időjárásfüggő szabályozással, külső hőmérséklet követő vezérléssel.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...