Épületfelügyeleti rendszerek

EcoStruxure™ Building Operation komplex épületautomatika rendszer (BMS) SpaceLogic EP légnyomáskülönbség és légsebesség távadók – EPP301 SpaceLogic MG350 szelepmozgatók SpaceLogic TC900 fan-coil termosztátok
 
EcoStruxure Building épületfelügyeleti rendszer
9 termék

Az EcoStruxure Building egy korszerű épületfelügyeleti és automatika rendszer, kulcsfontosságú eszköz a közepes és nagy épületek színvonalas üzemeltetésében. A Schneider Electric megoldása lehetővé teszi az energiahatékonyság maximalizálását és az üzembiztonság növelését, miközben kiemelkedő felhasználói komfortot biztosít. Hatékonyságnövelő funkciói segítségével hozzájárul a fenntarthatósági célok eléréséhez, a csökkenő energiafelhasználáshoz. Részletes felügyeleti elemei segítenek az esetleges hibák és problémák korai felismerésében, míg az előkészített komfortfunkciók növelik az épületben tartózkodók kényelmét és termelékenységét.

9 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Siemens Connect Box épületfelügyeleti és monitoring eszköz
 
Siemens Connect Box épületfelügyeleti és monitoring eszköz

Az univerzális Siemens Connect Box alkalmazásával könnyen és gyorsan - néhány kattintással - IoT-épületirányítási megoldás hozható létre. Ideális választás a kis és közepes méretű épületek, például: iskolák, kiskereskedelmi üzletek, lakások és kis irodák felügyeletéhez. Összekapcsolja az összes eszközt (érzékelők, mérőórák, légkezelők, stb.), valamint lehetővé teszi a meglévő épületautomatizálási és épületirányítási rendszerrel (BMS), illetve felhőalkalmazással való gyors és egyszerű integrációt.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...