proidea.hu online termékinformációs katalógus

VRF Smart Connectivity - energiamegtakarítást és kényelmet biztosító megoldás a Panasonictól


2018. április 23.

Egyszerű telepítés, kezelés és üzemeltetés

A Panasonic VRF "Smart Connectivity" energiagazdálkozási megoldása a Schneider Electric Smartstruxure rendszerén alapul, mely egy széles körben alkalmazható innovatív BEMS rendszer, ennek segítségével optimalizálható az energiahatékonyság a kereskedelmi épületekben:
  • jelentős üzemeltetési költségcsökkentés, magas belső levegőminőség mellett (IAQ)
  • helyiség kihasználtságának ellenőrzése szenzorok segítségével
  • kitűnő páratartalom-szabályzás beépített távérzékelővel
Tudjon meg többet!

Ha a Panasonic VRF Smart Connectivity energiazadálkodási megoldásával kapcsolatban további felvilágosítást szeretne kérni a Panasonic Marketing Europe GmbH. South-East Europe Fióktelepének munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 
 

Cég
Székhely: H-1117 Budapest, Alíz utca 4. – Office Garden III.
Telefon: +36 1 382 6060
Fax: +36 1 382 6071
Telefon: +36 80 201 006
E-mail:
Web: www.aircon.panasonic.hu
Web: www.panasonicaquarea.hu
Sinka András
épületgépész mérnök üzletkötő  
   
   
   
   
   
A 2018-ban fennállásának századik évfordulóját ünneplő Panasonic vezető szerepet tölt be az elektronikai technológiák fejlesztésében. A vállalat sokrétű megoldást kínál ügyfelei számára, legyen szó fogyasztói elektronikáról, háztartási gépekről, autóiparról vagy vállalati megoldásokról. 1918-as alapítása óta a vállalat világcéggé nőtte ki magát, jelenleg világszerte 495 leányvállalattal és 91 társult vállalkozással működik. A legfrissebb üzleti eredmények szerint a konszolidált nettó árbevételük elérte a 61,711 milliárd eurót. A vállalat minden területen folyamatosan új értékek teremtésére törekszik, a technológiai fejlesztéseit arra használja, hogy jobb életet és fenntarthatóbb világot teremtsen a fogyasztói számára.

A Panasonic légkondicionálói 1958 óta elérhetőek a piacon. A cég mára világszerte több mint 120 országba exportál és 200 millió legyártott kompresszorral, a légkondicionáló szektor egyik vezetőjévé vált. A Panasonic négy kategóriában kínál innovatív megoldásokat, a lakások, az irodák, a cégek és az ipari létesítmények fűtésére és hűtésére. A Panasonic különös figyelmet fordít a magas minőségű megoldásokra, amit a jól átgondolt dizájnnal és az egészséges levegő garanciájával biztosít. Mindezt az hatékony energiafelhasználás legszigorúbb szabályai betartása mellett teszi, a környezetre gyakorolt káros hatások és a zajkibocsátás csökkentésével.
Márkanevek: Panasonic
Kulcsszavak:  Panasonic  VRF  Smart  Connectivity  energiagazdálkozási  megoldás  Smartstruxure  költségcsökkentés  energia-megtakarítás  szabályzás  vezérlés