Kompakt légkezelők

Vitovent 200-P helyiségszellőztető és légszűrő berendezés
 
Vitovent 200-P helyiségszellőztető és légszűrő berendezés

A Vitovent 200-P egy nagyteljesítményű helyiségszellőztető berendezés mesterséges szellőzéssel nem rendelkező terekbe, 30 főig: max. 800 m³/h teljes légszállítás, levegőszűrés HEPA H14 szűrővel, 400 m³/h frisslevegő betáplálás, entalpia hőcserélővel ellátott hővisszanyerés, CO₂ koncentrációra történő vezérlés.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
VENTUS Compact légkezelő berendezések
 
VENTUS Compact légkezelő berendezések

Kompakt kivitelű légkezelő egységek mennyezetre szerelhető és padlóra állítható kivitelben. A függesztett egység hővisszanyerési hatásfoka akár 86%, míg az álló kivitelű egységé akár 92% is lehet. A készülékek energiahatékony és csendes, IE4+ osztályú EC motortokkal szereltek. A Mini-Pleat légszűrők ultra vékony, mikroszálas anyagból állnak, melyeket egy speciális kötőanyag borít, sokkal nagyobb szűrési felületet biztosítva. A VENTUS Compact légkezelőket a gyártó által előre telepített és konfigurált fejlett vezérlési rendszer is jellemzi.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Airvent AltiPlex R kompakt légkezelő forgódobos hővisszanyerővel, beépített szabályzó automatikával Airvent AltiPlex P kompakt légkezelő ellenáramú lemezes hővisszanyerővel, beépített szabályzó automatikával
 
Airvent kompakt légkezelők
2 termék

Az AltiPlex légkezelőgépek felső csatlakozású, magas hatásfokú forgódobos vagy kereszt-ellenáramú lemezes hővisszanyerőt tartalmazó, EC ventilátorokkal szerelt kompakt berendezések, melyek automatikusan és hatékonyan biztosítják a megfelelő beltéri klímát.

2 termék
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
3,6 és 25,0 kW közötti légkezelő egység csatlakoztató készlet a PACi NX modellekhez Panasonic 14,0 és 189,0 kW közötti légkezelő egység csatlakoztató készlet az ECOi és ECO G modellekhez
 
Panasonic légkezelő készlet
2 termék

A légkezelő egység csatlakoztató készlettel a kültéri egységek összekapcsolhatók a légkezelő rendszerekkel. Egyetlen megoldásban egyesíti a légkondicionálást és a friss levegővel való ellátást. Alkalmazási területek: szállodákba, irodákba, szervertermekbe és minden olyan nagy épületbe, ahol szükség van a levegőminőség (pl. páratartalom) folyamatos ellenőrzésére és a friss levegő utánpótlására.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
VENTUS PRO légkezelő egységek
 
VENTUS PRO légkezelő egységek

A VENTUS PRO légkezelő termékcsalád hat típusból áll. A PVS sorozat egyedi tervezési követelményekhez igazított egységek nagy méretválasztékkal, 1.000-125.000 m³/h légszállítási teljesítménnyel. A medencehelyiségek párátlanítását szolgáló kompakt egységek (PVS-PO, PVS PCR, PVS HX) 2.500-30.000 m³/h légszállítási teljesítménnyel, 15 különböző méretben érhetők el. A PVS-HY sorozatú higiénikus kialakítású kompakt egységek speciális higiéniai követelményeket támasztó helyiségekbe alkalmasak. A sorozat 7-féle méretben érhető el, 2.400-10.000 m³/h légszállítási teljesítménnyel. A VENTUS PRO légkezelő egységek Eurovent tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Systemair SAVE légkezelő berendezések Systemair Topvex kompakt légkezelők Systemair álmennyezetbe építhető légkezelők Systemair kompakt hővisszanyerős légkezelők
 
Systemair légkezelő berendezések
4 termék

A Systemair a légkezelő berendezések széles skáláját kínálja a lakossági felhasználású légkezelőktől az ipari célú berendezésekig. Mindegyik légkezelőről elmondható, hogy a fejlesztés során a legszigorúbb energiatakarékossági előírásoknak is eleget tevő termékeket terveztek. A hőcserélők, motorok, és ventilátorok egyaránt a legszigorúbb fejlesztési és tesztelési fázisokon esnek át, hogy a berendezések a lehető alacsonyabb SFP értékekkel rendelkezzenek.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CIAT Floway kompakt légkezelő
 
CIAT Floway kompakt légkezelő

A Floway egy önálló, kettős áramlású, kompakt és csendes légkezelő egység, mely alapfelszerelésként csúcstechnológiájú részegységekkel (kefe nélküli motor, legújabb generációs hővisszanyerő egység, beépített vezérlés, stb.) rendelkezik. Bekötés után kiemelkedően hatékony fűtést és hűtést biztosít (magas levegő- és termikus hatásfokkal), valamint gondoskodik a kívánt levegőminőség fenntartásáról. A Floway beépített vezérlőegységgel rendelkezik, mely az összes részegység irányítását ellátja, intelligens kialakítása pedig a Plug & Play technológia révén egyszerű telepítést, működtetést és szervizelést biztosít. A Floway háromféle modellváltozatban kapható (Classic RHE, és Classic álló és mennyezeti), így kiválasztható az optimális telepítési konfiguráció.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Lindab kompakt légkezelő
 
Lindab kompakt légkezelők

A Lindab kompakt hővisszanyerős légkezelője biztosítja az épület friss levegő ellátását és elszívja az elhasznált levegőt. Alkalmazható 50 - 400 m² alapterületű lakóépületekben és alacsony energiaigényű házakban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kompakt légkezelőket olyan helyiségekhez alkalmaznak, ahol a levegőminőség biztosítása mesterséges szellőztetést kíván meg. Erre szükség lehet a környezet por és zajterhelése miatt is, vagy azért, mert az épület ablakait jellemzően zárva tartják. Gépi szellőzéssel elszívhatók a kellemetlen szagok, gőzök, füst is. A kompakt légkezelő egységek tartalmazzák a légkezeléshez használatos főbb elemeket, mint a elszívó, befúvó ventilátort, légszűrőt, hangcsillapítót, szabályozó automatikát, lemezes vagy forgódobos hővisszanyerőt (hőcserélőt), fűtőelemet. A készülékbe épített hővisszanyerő elvonja az elhasznált levegő hőmérsékletét, és átadja a friss levegőnek visszakeverés nélkül. A szériában gyártott, készre szerelt légkezelők gyors és egyszerű beépítést biztosítanak nemegyszer szűk helyeknél is (például álmennyezet esetén). A kompakt légkezelők a gépi szellőztetés segítségével kiváló megoldást kínálnak irodák, műhelyek, üzletek, konferenciaközpontok, éttermek, lakások és családi házak részére.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...