Kompakt légkezelők

Vitovent 200-P helyiségszellőztető és légszűrő berendezés
 
Vitovent 200-P helyiségszellőztető és légszűrő berendezés

A Vitovent 200-P egy nagyteljesítményű helyiségszellőztető berendezés mesterséges szellőzéssel nem rendelkező terekbe, 30 főig: max. 800 m³/h teljes légszállítás, levegőszűrés HEPA H14 szűrővel, 400 m³/h frisslevegő betáplálás, entalpia hőcserélővel ellátott hővisszanyerés, CO₂ koncentrációra történő vezérlés.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
VENTUS Compact légkezelő berendezések
 
VENTUS Compact légkezelő berendezések

Kompakt kivitelű légkezelő egységek mennyezetre szerelhető és padlóra állítható kivitelben. A függesztett egység hővisszanyerési hatásfoka akár 86%, míg az álló kivitelű egységé akár 92% is lehet. A készülékek energiahatékony és csendes, IE4+ osztályú EC motortokkal szereltek. A Mini-Pleat légszűrők ultra vékony, mikroszálas anyagból állnak, melyeket egy speciális kötőanyag borít, sokkal nagyobb szűrési felületet biztosítva. A VENTUS Compact légkezelőket a gyártó által előre telepített és konfigurált fejlett vezérlési rendszer is jellemzi.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
AmberAir Compact CX kompakt légkezelők
 
AmberAir Compact CX kompakt légkezelők

AmberAir Compact légkezelő egységek mennyzeti és padló elhelyezéshez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Systemair hővisszanyerős kompakt lakásszellőztetők (rekuperátorok) Systemair álmennyezetbe építhető légkezelők Systemair kompakt hővisszanyerős légkezelők
 
Systemair légkezelő berendezések
3 termék

A Systemair a légkezelő berendezések széles skáláját kínálja a lakossági felhasználású légkezelőktől az ipari célú berendezésekig. Mindegyik légkezelőről elmondható, hogy a fejlesztés során a legszigorúbb energiatakarékossági előírásoknak is eleget tevő termékeket terveztek. A hőcserélők, motorok, és ventilátorok egyaránt a legszigorúbb fejlesztési és tesztelési fázisokon esnek át, hogy a berendezések a lehető alacsonyabb SFP értékekkel rendelkezzenek.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Lindab kompakt légkezelő
 
Lindab kompakt légkezelő

A Lindab kompakt hővisszanyerős légkezelője biztosítja az épület friss levegő ellátását és elszívja az elhasznált levegőt. Alkalmazható 50 - 400 m² alapterületű lakóépületekben és alacsony energiaigényű házakban.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Daikin hővisszanyerős szellőztető egységek
 
Daikin hővisszanyerős szellőztető egységek

A hővisszanyerő szellőztetéssel a természetes szellőzéshez képest több, mint 20% energia takarítható meg. A Daikin hővisszanyerős szellőzőrendszer a beltéri állapotoknak megfelelően módosítja a belépő friss levegő hőmérsékletét és páratartalmát. Így egyensúly érhető el a beltéri és a kültéri állapotok között, aminek révén jelentősen csökkenhet a légkondicionáló rendszerre gyakorolt hűtési vagy fűtési energiaszükséglet. A HRV egységek külön vagy a légkondicionáló rendszerbe integráltan szabályozhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Kompakt légkezelőket olyan helyiségekhez alkalmaznak, ahol a levegőminőség biztosítása mesterséges szellőztetést kíván meg. Erre szükség lehet a környezet por és zajterhelése miatt is, vagy azért, mert az épület ablakait jellemzően zárva tartják. Gépi szellőzéssel elszívhatók a kellemetlen szagok, gőzök, füst is. A kompakt légkezelő egységek tartalmazzák a légkezeléshez használatos főbb elemeket, mint a elszívó, befúvó ventilátort, légszűrőt, hangcsillapítót, szabályozó automatikát, lemezes vagy forgódobos hővisszanyerőt (hőcserélőt), fűtőelemet. A készülékbe épített hővisszanyerő elvonja az elhasznált levegő hőmérsékletét, és átadja a friss levegőnek visszakeverés nélkül. A szériában gyártott, készre szerelt légkezelők gyors és egyszerű beépítést biztosítanak nemegyszer szűk helyeknél is (például álmennyezet esetén). A kompakt légkezelők a gépi szellőztetés segítségével kiváló megoldást kínálnak irodák, műhelyek, üzletek, konferenciaközpontok, éttermek, lakások és családi házak részére.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...