Építőelemes légkezelők

Airvent MultiPlex moduláris légkezelők
 
Airvent MultiPlex moduláris légkezelők

A MultiPlex hővisszanyerős klímagépek négyzet- és álló téglalap keresztmetszetű kivitelben készülnek, hogy minél jobban meg tudjanak felelni az egymásra épített gépekkel szemben támasztott követelményeknek: lehetőség legyen a legkisebb belső nyomásesésű hővisszanyerő alkalmazására, a ventilátorok minél kedvezőbb beépítésére, továbbá a légkezelő könnyebb elhelyezésére a szokásos belmagasságú gépházakban.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
VENTUS 2016 légkezelő berendezés
 
VENTUS 2016 légkezelő berendezés

A VENTUS 2016 légkezelő berendezést megbízható, szilárd felépítmény, magas minőségű alkatrészek, intelligens vezérlőrendszer és biztonságos használat jellemzi. A korábbi festett, horganyzott felületet az AZ-150 bevonat váltja le, ami alacsonyabb napsugárzás elnyelő tényezővel rendelkezik, és egy erős és időjárásálló réteget képez a házon, ami a légkezelő élettartamát és megjelenését is jelentősen emeli. A ház acéllemezeinek falvastagsága 20%-kal megnőtt, mely a merevséget, a minőséget növeli. A készülékház homogén felületként működik, ezáltal a piac egyik legtömörebb és legszigeteltebb berendezése.

BIM
Termékismertető
BIM
Tovább
Termék kártya
X-CUBE X2 légkezelő gép X-CUBE központi klímagép X-CUBE Compact központi klímagép
 
TROX központi levegőkezelő egységek
3 termék

A végtelen konfigurációs lehetőségeket kínáló TROX X-CUBE rendszerrel a TROX új mércét állít a központi klímagépek piacán, és jelentősen magasabb minőségi, teljesítménybeli, rugalmassági, megbízhatósági, energiatakarékossági és higiéniai szintre lép. A TROX most már mindent egy helyről kínál: központi klímagépek és légtechnikai komponensek – egymás ideális kiegészítői.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CIAT Floway kompakt légkezelő Climaciat Airaccess építőelemes légkezelő Climaciat Airtech építőelemes légkezelő Climaciat Airclean építőelemes légkezelő
 
CIAT légkezelők
4 termék

CIAT légkezelők háztartásitól ipari méretekig. Kompakt és építőelemes légkezelők elérhetőek DX vagy vizes hőcserélőkkel, a legkorszerűbb hővisszanyerési megoldásokkal, légszűrőkkel, akár UV lámpás fertőtlenítéssel.

4 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Weger DIWER moduláris légkezelők
 
Weger DIWER moduláris légkezelők

A DIWER elnevezésű gyártási sorozatot 1992-ben mutatták be első alkalommal, és sok különböző részletmegoldást tartalmaz. A DIWER házkonstrukciók mellett sok tényező szól. Egyrészt ez a termékszéria szinte végtelen számú konstrukció megvalósítását teszi lehetővé, másrészt az innovatív bepattanó profilos rendszernek köszönhetően nagyon egyszerűen karbantartható. A csavarok és szegecsek nélküli konstrukcióval jó hangszigetelési értékek érhetők el.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az építőelemes légkezelők olyan szellőzés- és klímatechnológiai berendezések, melyek nagyobb belső terek levegőjének központi kezelésére, szellőztetésére, hűtésére vagy fűtésére szolgálnak. Beltéri és kültéri kivitelű változatokban készülhetnek (utóbbiak esetenként saját esővédő tetővel). Az építőelemes rendszerek a megkívánt funkcióknak megfelelően megválogatott elemek egy készülékbe történő összeállításával jönnek létre. Elemei: ventilátor, hővisszanyerő, hőcserélő, fűtő illetve hűtő kalorifer, szűrő, hangcsillapító, párásító, ködtelenítő egységek. A készülékház keretszerkezet nélküli változatban vagy keretszerkezetből és hőszigetelt panelekből áll, minden esetben stabil kialakításban. A légkezelők külön elszívó és befúvó ágakkal rendelkeznek a beltér felé, és frisslevegő valamint használt levegő ágakkal a kültér felé. A be- és kiáramló levegőt ventilátorok keringtetik. Az elhasznált, kiáramló levegő a hőjét – hővisszanyerő alkalmazása esetén – átadja a beérkező friss levegőnek, ezáltal működése gazdaságos. A hővisszanyerésnek köszönhetően a rendszer előhűtött vagy előfűtött levegőt is biztosítani tud a beáramló vagy a távozó levegő energiáját felhasználva. Az építőelemes légkezelők a hűtési és fűtési rendszerekkel is képesek együttműködni. A fűtési rendszerben vizes, gőzös hőcserélő, illetve elektromos fűtőszál vagy gázégő használata lehetséges. Szűrők (például kompakt, panel, zsákos) beépítésére mind a belső tér levegőjének minősége miatt, mind a légkezelő berendezés és légcsatorna védelme érdekében szükség van. A hangcsillapító, mely a ventilátor által keltett zaj tompítását, elnyelését szolgálja, a szívó és a nyomó oldalra egyaránt beépíthető. A levegő relatív páratartalmát állítja be a légnedvesítő és légszárító egység. A moduláris kialakítású elemek kisebb egységekként szállíthatók, és a helyszínen a kívánt kialakítás függvényében összeszerelhetők. Az építőelemes légkezelők felhasználása szerteágazó: áruházakban, bevásárlóközpontokban, szállodákban, irodaházakban, kórházakban, sportlétesítményekben, színházakban, múzeumokban, ipari csarnokokban egyaránt megjelennek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...