Folyadékhűtők, hidraulikus modulok

U - 020/025/030/035/040 CV csak hűtő kültéri egységek U - 020/025/030/035/040 CW hőszivattyús kültéri egységek U - 045/055/065/075 CV csak hűtő kültéri egységek U - 045/055/065/075 CW hőszivattyús kültéri egységek
 
Panasonic ECOi-W folyadékhűtő kültéri egységek
8 termék

Az ECOi-W kültéri egységei minden éghajlati körülmény mellett optimális teljesítményt nyújtanak.

8 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Galletti EvitecH kompakt hőszivattyú, 50-200 kW Galletti MCI nagy hatékonyságú full inverter kompakt hőszivattyú Galletti MPE, MPE-T léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk 76 kW-ig MPE-D 4-76 kW légcsatornázható beltéri folyadékhűtők és hőszivattyúk
 
Galletti folyadékhűtők és hőszivattyúk
14 termék

Folyadékhűtők, hőszivattyúk hűtő-fűtő, légkondícionáló rendszerek kiszolgálásához, a lakossági, az ipari és a kereskedelmi szektor számára is 1200 kW teljesítményig, kompakt bel- és kültéri illetve osztott, vízhűtéses és hővisszanyerős multifunkciós változatban is.

14 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
CAIROX folyadékhűtők
 
CAIROX folyadékhűtők

Léghűtéses, hőszivattyús kivitelű és vízhűtéses folyadékhűtők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Clivet Screwline² csavarkompresszoros hűtőgép
 
Clivet Screwline² csavarkompresszoros hűtőgép

EuroVent minősített WDAT-SL2 ’A’ kategóriás hűtőgép 440 – 1.440 kW teljesítményig. Nem csak a kimagasló, ’A’ kategóriás (EuroVent Energy Efficiency) fogyasztásukkal, hanem még megbízhatóbb működésükkel és kedvező bekerülési árukkal nyerhetik meg a felhasználókat.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A folyadékhűtők közvetítő közeggel (vízzel, fagyálló folyadékkal) működő klímaberendezések részére hűtik le a rendszerben keringő folyadékot, ami azután beltéri (jellemzően fan-coil) egységek segítségével az épület helyiségeinek hűtésére szolgál. A folyadékhűtő berendezések a léghűtést igénylő épületeken kívül felület hűtési (fal és mennyezet fűtési-hűtési) rendszerekhez is alkalmazható. Split rendszerű, kompakt, léghűtéses és vízhűtéses változatai léteznek. Elhelyezésük többnyire kültéren, de beltérben is történhet bizonyos feltételek mellett. Előbbi esetben aktív (fagyálló használatával, fagyvédelmi zsaluval) vagy passzív fagyvédelemmel (osztott folyadékhűtővel) gondoskodnak a berendezések megfelelő működéséről. Passzív fagyvédelemmel ellátott rendszerben csak a kondenzátor és a ventilátor helyezkedik el a szabadban, a kompresszor pedig a beltérben. Az osztott rendszerű folyadékhűtő a környezeti zajterhelés csökkentését is hatékonyan orvosolja.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...