Folyadékhűtők, hidraulikus modulok

U - 020/025/030/035/040 CV csak hűtő kültéri egységek U - 020/025/030/035/040 CW hőszivattyús kültéri egységek (R410A) U - 140/150/170/190/210 CV csak hűtő kültéri egységek U - 140/150/170/190/210 CW hőszivattyús kültéri egységek (R410A)
 
Panasonic ECOi-W folyadékhűtő kültéri egységek (R410A)
4 termék

Az ECOi-W kültéri egységei minden éghajlati körülmény mellett optimális teljesítményt nyújtanak.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
U - 050/060 CM, CN, CO hőszivattyús kültéri egységek (R32) U - 050/060 CQ, CR, CS csak hűtő kültéri egységek (R32) U - 085/100/115/130 CM, CN, CO hőszivattyús kültéri egységek (R32) U - 085/100/115/130 CQ, CR, CS csak hűtő kültéri egységek (R32)
 
Panasonic ECOi-W folyadékhűtő kültéri egységek (R32)
6 termék

A Panasonic nem ismer kompromisszumokat a termék minőség, a megbízhatóság és a biztonság területén. Magas hatékonyságú rendszer, mely mindeközben nem téveszti szem elől a környezetvédelmet. Az alkalmazott új hűtőközeggel és a következő generációs hőcserélővel közösen 84%-kal csökken az egységek karbon lábnyoma.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
USX Toshiba Universal Smart X folyadékhűtő
 
USX Toshiba Universal Smart X folyadékhűtő

Helytakarékosan, sorban elhelyezve, legfeljebb 128 modullal akár 25.600 kW-os összteljesítmény is elérhető. Moduláris felépítésének, valamint tökéletes részterhelési magatartásának köszönhetően a rendszer elméletileg végtelen számú, egyenként 5 %-os lépésekben képes megvalósítani ezt, az egyetlen egység teljesítményétől akár a maximális teljesítményig terjedő, hatalmas teljesítményt. A Toshiba új Universal Smart X készüléke már első pillantásra hozzáértő benyomást kelt. Kompakt, moduláris alakjával, jellegzetes X alakú kivitelével bárhol elhelyezhető, mindenhová illik.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Aquaciat LD / ILD R32 (40-160 kW) folyadékhűtő, hőszivattyú Aquaciat Power™ LD R32 (170-950 kW) folyadékhűtő Aquaciat Power ILD R32 (160-520 kW) hőszivattyú Powerciat LX R134a (277-1 512 kW) csavarkompresszoros léghűtéses folyadékhűtő
 
CIAT léghűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk
5 termék

Kompakt folyadékhűtők és hőszivattyúk magas szezonális hatásfokkal és korszerű, hatékony hűtőközegekkel megoldást jelenthetnek a háztartásokban, irodaházakban, egészségügyben és az iparban felmerülő valamennyi igényre. Termékeinket kiterjedt opciós lista teszi alkalmazhatóvá az egyedi igényekre: egész éves üzem, alacsony előremenő hőmérsékletű glikol hűtés, zajcsökkentés, beépített free cooling, teljes vagy részleges hőhasznosítás, hidraulika.

5 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Dynaciat LG (25-190 kW) vízhűtéses folyadékhűtő/hőszivattyú Dynaciat Power (220-720 kW) vízhűtéses folyadékhűtő/hőszivattyú Hydrociat LW (270-1 760 kW) vízhűtéses folyadékhűtő/hőszivattyú
 
CIAT vízhűtéses folyadékhűtők és hőszivattyúk
3 termék

Víz-víz folyadékhűtők kis alapterülettel, magas hatékonysággal beltéri telepítéssel. Ideális lehet lakóparki, irodai, egészségügyi ingatlanok, vagy ipari alkalmazások hűtési igényeinek kielégítésére. Használhatóak kifejezetten hőszivattyús üzemben, alacsony hőmérsékletű glikol előállítására, komfort hűtésre, hidraulikai modullal vagy anélkül.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Clivet Screwline² csavarkompresszoros hűtőgép
 
Clivet Screwline² csavarkompresszoros hűtőgép

EuroVent minősített WDAT-SL2 ’A’ kategóriás hűtőgép 440 – 1.440 kW teljesítményig. Nem csak a kimagasló, ’A’ kategóriás (EuroVent Energy Efficiency) fogyasztásukkal, hanem még megbízhatóbb működésükkel és kedvező bekerülési árukkal nyerhetik meg a felhasználókat.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A folyadékhűtők közvetítő közeggel (vízzel, fagyálló folyadékkal) működő klímaberendezések részére hűtik le a rendszerben keringő folyadékot, ami azután beltéri (jellemzően fan-coil) egységek segítségével az épület helyiségeinek hűtésére szolgál. A folyadékhűtő berendezések a léghűtést igénylő épületeken kívül felület hűtési (fal és mennyezet fűtési-hűtési) rendszerekhez is alkalmazható. Split rendszerű, kompakt, léghűtéses és vízhűtéses változatai léteznek. Elhelyezésük többnyire kültéren, de beltérben is történhet bizonyos feltételek mellett. Előbbi esetben aktív (fagyálló használatával, fagyvédelmi zsaluval) vagy passzív fagyvédelemmel (osztott folyadékhűtővel) gondoskodnak a berendezések megfelelő működéséről. Passzív fagyvédelemmel ellátott rendszerben csak a kondenzátor és a ventilátor helyezkedik el a szabadban, a kompresszor pedig a beltérben. Az osztott rendszerű folyadékhűtő a környezeti zajterhelés csökkentését is hatékonyan orvosolja.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...