Fűtéstechnikai korróziógátlók, szivárgástömítők, tisztítószerek

MC5 RapidFlush központifűtés-rendszer tisztítófolyadék MC3+ és MC3+ Rapide központifűtés-rendszer tisztítófolyadék MC1+ és MC1+ Rapide központifűtés-rendszer védőfolyadék MC10+ és MC10+ Rapide padlófűtési és központifűtés-rendszere csíraölő
 
ADEY vízkezelő termékek
11 termék

A kiemelkedő koncentrációjú ADEY vízkezelő termékek tisztítanak és védelmet nyújtanak, így a rendszerek hosszabb időn át működnek megbízhatóan és energiahatékonyan. Az MC+ termékcsaládot kifejezetten szakemberek részére tervezték, a jól bevált gyakorlat részeként, a fűtésrendszerek védelme érdekében.

11 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A korróziógátló anyagok (protektorok, inhibitorok) védik a központi fűtési rendszereket a lerakódásoktól és a vízkőkicsapódásoktól, melyek dugulást, kazánzajt és meghibásodást eredményezhetnek. A szívárgástömítők a központi fűtésrendszerben a mikroszkopikus lyukakat is megtalálják és tömítik akár nehezen vagy nem hozzáférhető helyeken is. Ezzel kiküszöbölhető a nyomáscsökkenés, melynek oka a rendszerben fellelhető belső korrózió is lehet a hibás illesztéseken kívül. A tisztítószerek fontos szerepet játszanak a meglévő központi fűtési rendszerek energiahatékonyságának visszaállításában. A szerelési törmelékek, kötőanyagok és a különféle áramlási maradványok eltávolítása optimalizálja a rendszer működését és megnöveli a kazán élettartamát.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...