Tetőventilátorok

Typhoon tetőventilátor
 
Typhoon elszívó tetőventilátor

COLT Typhoon axiális elszívó tetőventilátor, kétfordulatú vagy EC motorral, 0-100% fokozatmentes szabályzással, max. 24 600 m3/h légszállítással, függőleges, szabadon történő beépítésre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Systemair tetőventilátorok
 
Systemair tetőventilátorok

Tetőventilátorok kerek vagy szögletes csőcsatlakozással.
Légszállítás: 50-3800 l/s.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
CAIROX tetőventilátorok
 
CAIROX tetőventilátorok

Tetőventilátorok vízszintes és függőleges kifúvással, lábazati elemek tetőventilátorokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Helios VD/VDR és RD tetőventilátorok
 
Helios VD/VDR és RD tetőventilátorok

Helios tetőventilátorok 300 - 30.000 m³/h légszállítási tartományban. A motor lehet a légáramon belül, vagy kívül, a kilépés lehet függőleges, vagy vízszintes. A lábazatok és hangcsillapítók felnyithatóak, ami megkönnyíti a tisztítást és a karbantartást. A VDR függőlegesen kifúvó radiális tetőventilátor. A ház és az alaplemez horganyzott acéllemez. A VD valamennyi házalkatrésze üvegszálas poliészterből készül, mely korróziómentes és hangcsillapító képességű. Az RD típuscsalád vízszintes kifúvású radiális tetőventilátor.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A tetőventilátorok elszívó ventilátorként működnek lakóépületeken, középületeken (kórházakon, uszodákon, kereskedelmi egységeken, irodaépületeken, éttermeken) és ipari épületeken. Szerepük az elhasznált, illetve – például füsttel – szennyezett levegő kijuttatása a beltérből a szabadba. Szélsőséges időjárási körülmények között, akár folyamatos üzemmód mellett is biztonságosan kell működniük. Vízszintes vagy függőleges kifúvással, radiális, félradiális, axiális vagy centrifugális kivitelben egyaránt készülhetnek, lapostetőre vagy magastetőre illetve szellőzőkéményre szerelhető változatban, akár hangcsillapítóval is. Az egyfázisú vagy háromfázisú aszinkron motorral felszerelt tetőventilátorok felépítésének általános része a védőharang (eső ellen védő sapka) és a madarak elleni védőrács. Az egyfázisú motorok szabályozása a feszültség változtatásával, a háromfázisú motorok esetében pedig frekvenciaváltóval lehetséges.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...