Tetőventilátorok

VN-Roof AH axiális tetőventilátor VN-Roof AH HT (F400) axiális tetőventilátor hő-és füstelvezetésre
 
Ventinet axiális tetőventilátorok
2 termék

A tetőventilátorok axiális és centrifugális változatban, vízszintes és függőleges légelszíváshoz készülnek. Az axiális ventilátorok levegő befúvásra is használhatók. A standard modellek mellett elérhetőek a legújabb Atex-irányelvek szerint robbanásveszélyes alkalmazásokhoz tanúsított változatok, valamint a magasabb hőmérsékletű, hő-és füstelvezetésre alkalmas változatok is.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Helios VD/VDR és RD tetőventilátorok
 
Helios VD/VDR és RD tetőventilátorok

Helios tetőventilátorok 300 - 30.000 m³/h légszállítási tartományban. A motor lehet a légáramon belül, vagy kívül, a kilépés lehet függőleges, vagy vízszintes. A lábazatok és hangcsillapítók felnyithatóak, ami megkönnyíti a tisztítást és a karbantartást. A VDR függőlegesen kifúvó radiális tetőventilátor. A ház és az alaplemez horganyzott acéllemez. A VD valamennyi házalkatrésze üvegszálas poliészterből készül, mely korróziómentes és hangcsillapító képességű. Az RD típuscsalád vízszintes kifúvású radiális tetőventilátor.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent TPSB vízszintes kifúvású centrifugális tetőventilátor
 
Airvent tetőventilátorok

Tetőventilátorok különböző tető méretre és alkalmazásra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Typhoon axiális elszívó tetőventilátor
 
Typhoon axiális elszívó tetőventilátor

A Typhoon gépi szellőztető biztosítja a használt és szennyezett levegő mechanikus eltávolítását az épületből. A Typhoont olyan épületekben használják, ahol nagy mennyiségű levegő elszívására van igény, és olyan termelési területeken, ahol kondenzvíz, hő, gőz vagy por fordul elő. A készülék minden elterjedt tetőszerkezetbe/tetőre szerelhető. Nagy teljesítményének, valamint a nagyon alacsony légellenállásának és alacsony energiafogyasztásának köszönhetően a Typhoon kiváló működési feltételeket biztosít rendkívül alacsony üzemeltetési költségek mellett.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Systemair tetőventilátorok
 
Systemair tetőventilátorok

A Systemair tetőventilátorokat a legnehezebb időjárási és beltéri klímaviszonyokra tervezték, kör- vagy négyszögletes keresztmetszetű légcsatorna csatlakozással. Kiváló hatásfokú, hagyományos AC vagy a legmodernebb, energiatakarékos EC motorral vannak felszerelve.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A tetőventilátorok elszívó ventilátorként működnek lakóépületeken, középületeken (kórházakon, uszodákon, kereskedelmi egységeken, irodaépületeken, éttermeken) és ipari épületeken. Szerepük az elhasznált, illetve – például füsttel – szennyezett levegő kijuttatása a beltérből a szabadba. Szélsőséges időjárási körülmények között, akár folyamatos üzemmód mellett is biztonságosan kell működniük. Vízszintes vagy függőleges kifúvással, radiális, félradiális, axiális vagy centrifugális kivitelben egyaránt készülhetnek, lapostetőre vagy magastetőre illetve szellőzőkéményre szerelhető változatban, akár hangcsillapítóval is. Az egyfázisú vagy háromfázisú aszinkron motorral felszerelt tetőventilátorok felépítésének általános része a védőharang (eső ellen védő sapka) és a madarak elleni védőrács. Az egyfázisú motorok szabályozása a feszültség változtatásával, a háromfázisú motorok esetében pedig frekvenciaváltóval lehetséges.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...