proidea.hu online termékinformációs katalógus

A TROX gyártási palettája ventilátorokkal és légkezelő gépekkel bővült


2017. december 04.

A gépészet tervezésétől egészen a kivitelezésig megfelelő megoldást nyújtanak minden helyzetre

A németországi székhelyű TROX vállalkozás hazai jelenlétével az elmúlt 30 évben bizonyította, hogy a magas minőségre igény van a magyarországi piacon is. A TROX a légtechnikai terület piacvezetője, mely helyet a folyamatos fejlesztéseknek, a magas minőségnek, a megbízható gyártmányoknak és a kollégák szakképzettségének köszönheti. A gyártási palettája szélesítése érdekében a TROX megvásárolta a BSH cégcsoportot. A BSH cégcsoport megvásárlásával a TROX csapat régi-új szakemberekkel lett gazdagabb, akik a ventilátorok és légkezelő gépek értékesítésével, műszaki tanácsadással foglalkoznak, segíti munkájukat az évtizedes tapasztalatuk, hazai ismertségük.

X-FANS ventilátorok

A gépészet tervezésétől egészen a kivitelezésig - megtalálják a megfelelő megoldást minden helyzetre, legyen szó egy mélygarázs kiszellőztetéséről vagy a füst elszívásáról, esetleg nagy épületek vagy ipari létesítmények fűtéséről. Számíthat a szakértelmükre, ha speciális épületekhez keres komplex füstelszívó rendszereket vagy különlegesen hatékony szellőztető megoldásokat.
Ventilátoraik a legkülönbözőbb igényekre kínálnak megoldást. Axiálventilátorok, tetőventilátorok, kapulégfüggönyök, JET ventilátorok széles kínálatával állnak rendelkezésre.
X-CUBE légkezelő gépek

A végtelen konfigurációs lehetőségeket kínáló TROX X-CUBE rendszerrel a TROX új mércét állít a központi klímagépek piacán, és jelentősen magasabb minőségi, teljesítménybeli, rugalmassági, megbízhatósági, energiatakarékossági és higiéniai szintre lép. Minden elemében vonzó. A TROX most már mindent egy kézből kínál: központi klímagépek és légtechnikai komponensek - egymás ideális kiegészítői. Még jobb energiatakarékosság, magasabb minőség, kevesebb szervezéssel.
  • Helyiségek és teljes épületek szellőztetéséhez, szűréshez, a levegő fűtéséhez és hűtéséhez, hővisszanyeréshez, valamint párásításhoz és párátlanításhoz, illetve akár 86 000 m³/h légáramhoz.
  • Rugalmas konzolos szerkezet, hőszigetelt panelekkel vagy ajtókkal kívülről teljesen burkolt.
  • Egyszerű telepíteni, karbantartani és tisztítani.
  • Rugalmas Feldbus-alapú mérési és szabályozási megoldás, alacsony kábelezési költségekkel.
  • A légkezelő egységekről szóló 01. számú rendelet (RLT-Richtlinie 01) alapján készült speciális higiénikus kialakítású változat kórházak és laboratóriumok számára; időjárásálló szerkezet kültéri beépítéshez.
Az X-CUBE légkezelők letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a TROX Austria GmbH - Magyarországi Fióktelep munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
Cég
Székhely: H-1138 Budapest, Népfürdő u. 22. C. ép. Fszt. 3/B.
Telefon: +36 1 212 1211
Fax: +36 1 212 0735
E-mail:
Web: www.trox.hu
Hoffmann Márta
ügyvezető  
   
   
   
A TROX cég a szakszerű levegőkezelés mikéntjéhez úgy ért, ahogyan a világon semmilyen más vállalat. A világ minden részén tevékenykedő igényes ügyfeleikkel szoros együttműködésben sikeresen dolgoztak ki élenjáró technológiákat, a piacon értékesített rendszereket és alkatrészeket a szellőztető és beltéri klímaszabályozó rendszerek számára. Intenzív kutatási és fejlesztési tevékenységekkel következetesen szélesítik ezt a pozíciójukat.
Kulcsszavak:  trox  légtechnika  ventilátorok  légkezelők  füstelszívás  szellőztetés  axiál  axiális  tetőventilátorok  légfüggönyök  JET  x-cube  x-fans