A TROX gyártási palettája ventilátorokkal és légkezelő gépekkel bővült

A gépészet tervezésétől egészen a kivitelezésig megfelelő megoldást nyújtanak minden helyzetre

A németországi székhelyű TROX vállalkozás hazai jelenlétével az elmúlt 30 évben bizonyította, hogy a magas minőségre igény van a magyarországi piacon is. A TROX a légtechnikai terület piacvezetője, mely helyet a folyamatos fejlesztéseknek, a magas minőségnek, a megbízható gyártmányoknak és a kollégák szakképzettségének köszönheti. A gyártási palettája szélesítése érdekében a TROX megvásárolta a BSH cégcsoportot. A BSH cégcsoport megvásárlásával a TROX csapat régi-új szakemberekkel lett gazdagabb, akik a ventilátorok és légkezelő gépek értékesítésével, műszaki tanácsadással foglalkoznak, segíti munkájukat az évtizedes tapasztalatuk, hazai ismertségük.

X-FANS ventilátorok

A gépészet tervezésétől egészen a kivitelezésig - megtalálják a megfelelő megoldást minden helyzetre, legyen szó egy mélygarázs kiszellőztetéséről vagy a füst elszívásáról, esetleg nagy épületek vagy ipari létesítmények fűtéséről. Számíthat a szakértelmükre, ha speciális épületekhez keres komplex füstelszívó rendszereket vagy különlegesen hatékony szellőztető megoldásokat.
Ventilátoraik a legkülönbözőbb igényekre kínálnak megoldást. Axiálventilátorok, tetőventilátorok, kapulégfüggönyök, JET ventilátorok széles kínálatával állnak rendelkezésre.
X-CUBE légkezelő gépek

A végtelen konfigurációs lehetőségeket kínáló TROX X-CUBE rendszerrel a TROX új mércét állít a központi klímagépek piacán, és jelentősen magasabb minőségi, teljesítménybeli, rugalmassági, megbízhatósági, energiatakarékossági és higiéniai szintre lép. Minden elemében vonzó. A TROX most már mindent egy kézből kínál: központi klímagépek és légtechnikai komponensek - egymás ideális kiegészítői. Még jobb energiatakarékosság, magasabb minőség, kevesebb szervezéssel.
  • Helyiségek és teljes épületek szellőztetéséhez, szűréshez, a levegő fűtéséhez és hűtéséhez, hővisszanyeréshez, valamint párásításhoz és párátlanításhoz, illetve akár 86 000 m³/h légáramhoz.
  • Rugalmas konzolos szerkezet, hőszigetelt panelekkel vagy ajtókkal kívülről teljesen burkolt.
  • Egyszerű telepíteni, karbantartani és tisztítani.
  • Rugalmas Feldbus-alapú mérési és szabályozási megoldás, alacsony kábelezési költségekkel.
  • A légkezelő egységekről szóló 01. számú rendelet (RLT-Richtlinie 01) alapján készült speciális higiénikus kialakítású változat kórházak és laboratóriumok számára; időjárásálló szerkezet kültéri beépítéshez.
Az X-CUBE légkezelők letölthető termékismertető katalógusáért kattintson a hír alatti termékképre. Ha árajánlatot vagy bővebb felvilágosítást szeretne kérni a TROX Austria GmbH - Magyarországi Fióktelep munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
X-CUBE X2 légkezelő gép X-CUBE központi klímagép X-CUBE Compact központi klímagép
 
TROX központi levegőkezelő egységek
3 termék

A végtelen konfigurációs lehetőségeket kínáló TROX X-CUBE rendszerrel a TROX új mércét állít a központi klímagépek piacán, és jelentősen magasabb minőségi, teljesítménybeli, rugalmassági, megbízhatósági, energiatakarékossági és higiéniai szintre lép. A TROX most már mindent egy helyről kínál: központi klímagépek és légtechnikai komponensek – egymás ideális kiegészítői.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
TROX X-FAN ventilátorok
 
TROX X-FAN ventilátorok

Ventilátorok és szellőztető légtechnikai komponensek az épület nyújtotta műszaki szolgáltatásokhoz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Építőelemes légkezelők
Építőelemes légkezelők
Légfüggönyök
Légfüggönyök
Hő- és füstelszívó ventilátorok, JET ventilátorok
Hő- és füstelszívó ventilátorok, JET ventilátorok
Axiális ventilátorok
Axiális ventilátorok
Tetőventilátorok
Tetőventilátorok
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...