Axiális ventilátorok

Systemair axiálventilátorok
 
Systemair axiálventilátorok

Az energiahatékony axiálventilátorok ideális megoldást jelentenek a legtöbb kereskedelmi és ipari projekten, ahol a nagyteljesítményű, intenzív szellőzés és légkondicionálás kulcsfontosságú a projekt sikeréhez.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
VN-Duct axiális légcsatornaventilátor kétfordulatú motorral VN-Roof AH axiális tetőventilátor VN-Roof AH HT (F400) axiális tetőventilátor hő-és füstelvezetésre VN-Winder HT axiális ventilátor hő-és füstelvezetéshez
 
Ventinet axiális ventilátorok
6 termék

Bizonyos esetekben – az épület adottságaiból adódóan – a gravitációs füstelvezetés helyett célravezetőbb gépi füstelvezető rendszert alkalmazni. Ilyen esetekben még fontosabb a szakszerű, mindenre kiterjedő, lehetőleg egy kézből történő kivitelezés.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Helios alacsony nyomású axiális ventilátorok
 
Helios alacsony nyomású axiális ventilátorok

HQ, HW, HS és HRF típusú axiálventilátorok horganyzott acéllemez házzal, nagy nyomásra méretezett járókerékkel, karbantartást nem igényló, golyóscsapágyazott, IP 54 védettségű motorral. DSEL kapcsolóval valamennyi típus irányváltható. A szállítási irány megváltoztatásával a teljesítmény kb. 1/3-dal csökken. A szerelés során bármilyen irányú tengelyállás megengedett. Az energiatakarékos EC változatok Ø 250-500 mm méretek között és 1930-8300 m³/óra légszállítással, a standard AC változatok Ø 200-1000 mm méretek között és 520-63420 m³/óra légszállítással választhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent TXBR Ecowatt fali axiális ventilátor
 
Airvent axiális ventilátorok

Axiális ventilátorok különböző felhasználási területekre.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az axiális ventilátorok olyan ventilátorok, amelyek jellemzője, hogy a levegő beszívása is és továbbítása is tengelyirányban történik irányváltoztatás nélkül, nagy légszállítást és kis nyomásváltozást eredményezve. Az axiálventilátorok inkább közvetlen légkivezetésre, térszellőztetésre használhatók, vagy rövid és kis ellenállású csővezetékekbe építve működtethetők. Hosszú, nagy ellenállású csővezeték-rendszerekbe nem alkalmasak. Egyes típusok átkapcsolhatók befúvásról elszívásra és fordítva. Járókerekük egyenlő osztásban elhelyezett szárnylapátokból áll, melyet hengeres burkolat vesz körül. Az axiális ventilátoroknál nagy áramlási veszteség léphet fel a kilépő sugár forgó mozgásából adódóan, ami a csőfalon súrlódást eredményez. A hatásfok romlásán utóterelő valamint előterelő segíthet.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...