Csőventilátorok, csatornaventilátorok, dobozos ventilátorok

VN-Duct axiális légcsatornaventilátor kétfordulatú motorral VN-Winder HT axiális ventilátor hő-és füstelvezetéshez
 
Ventinet axiális légcsatorna ventilátorok
2 termék

Az axiális ventilátorokat akkor használják, ha a szükséges nyomáshoz képest viszonylag nagy mennyiségű levegőre van szükség.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Systemair RS csatornaventilátorok Systemair KE/KT csatornaventilátorok Systemair KTEX csatornaventilátorok
 
Systemair csatornaventilátorok (normál és hangcsillapított)
3 termék

Fordulatszám szabályozható fokozatmentesen vagy 5-fokozatban, beépített termokontakt motorvédelem, tetszőleges helyzetben beépíthető, megbízható, karbantartásmentes, kihajtható szervizajtó.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Systemair KBR centrifugál ventilátorok Systemair KBT centrifugál ventilátorok Systemair BKF centrifugál ventilátorok Systemair EX centrifugál ventilátorok
 
Systemair centrifugál ventilátorok
9 termék

A Systemair centrifugál ventilátorok adott légszállítás mellett nagyobb nyomásemelést hoznak létre, mint az axiálventilátorok. Speciális kialakításuknak köszönhetően képesek ellenállni a szállított levegő magas hőmérsékletének úgy, hogy az időjárástól és üzemi körülményektől függetlenül megbízhatóan működjenek.

9 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Helios AMD és AMW középnyomású axiális ventilátorok Helios RADAX® VAR magasnyomású félaxiális csőventilátorok Helios MultiVent Radax csőventilátorok Helios InlineVent RRK Ex robbanásbiztos radiális ventilátorok
 
Helios cső ventilátorok, csatorna ventilátorok
7 termék

A Helios axiálventilátorai négy kivitelben készülnek 500-tól 60.000 m3/óra légszállítási értékekkel. Ipari feladatokra 10.000-től 240.000 m3/óra légszállítással kínálnak axiálventilátorokat. A radiális csőventilátorok kör keresztmetszetű csatlakozókkal ellátott, közvetlenül a csőszakaszba építésre alkalmas ventilátorok, a légcsatorna ventilátorok négyszögletes csatlakozó keresztmetszettel rendelkező radiális ventilátorok mindennemű légszállítási feladatra. Kiválóan alkalmazhatók kis- és közepes mennyiségű levegő nagy ellenállás melletti szállításához ipari, kereskedelmi és háztartási egységekben egyaránt.

7 termék
Termékismertető
CAD
Tovább
Termék kártya
Systemair Prio csőventilátor Systemair K csőventilátorok Systemair KVK szigetelt radiálventilátor
 
Systemair csőventilátorok (normál és hangcsillapított)
3 termék

Csőventilátorok csőcsatlakozással.
Légszállítás: 50-2300 m³/h.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Airvent VENT-N centrifugális csőventilátor
 
Airvent cső- és csatornaventilátorok

A ventilátorok csőhálózatba építve mind elszívásra, mind befúvásra alkalmasak. Lakossági, kereskedelmi, ipari célokra használhatók, kizárólag tiszta levegő szállítására: fűrdőszoba/WC, konyha, éttermek, bárok, irodák, gyártócsarnokok, munkahelyi pontelszívás, géphűtés, de párás levegő szállításánál a ventilátorban a kondenzáció nem megengedett.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
GigaBox dobozos radiális ventilátorok MegaBox dobozos radiális ventilátorok ALB frisslevegős dobozos ventilátorok
 
Helios dobozos ventilátorok
3 termék

Szögletes házú radiális ventilátorok kör keresztmetszetű csatlakozással csőhálózatokba szerelésre, közepes és nagy légmennyiségekre, magas nyomásteljesítménnyel. Elérhetők különleges kivitelek csendes üzemre, zsíros, olajos közegek elszívására, robbanásbiztos környezetre. Közvetlen hagyományos és energiatakarékos EC meghajtással.

3 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A cső-, csatorna- és dobozos ventilátorok légcsatornás szellőztető rendszerekben levegő szállítására használt eszközök, melyek előnye, hogy beépítésük rejtett lehet (gépészeti térben), és ilyenkor csak a befúvó- és elszívórácsok láthatóak a szellőztetendő helyiségben. A csőszakasz hosszának függvényében többféle radiális, félradiális és axiális ventilátor használható elszívásra vagy befúvásra. Léteznek fémházas és műanyagházas csőventilátorok és csatornaventilátorok, kör vagy négyszög keresztmetszetű csatlakozási lehetőséggel, alumínium vagy műanyag járókerékkel, állítható vagy nem állítható, előre- vagy hátrahajló lapátozással, ipari és komfort alkalmazásokhoz.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...