Radiális ventilátorok

VH típusú radiális ventilátorok NVH típusú radiális ventilátorok KNV típusú radiális ventilátorok
 
Ventifilt radiális ventilátorok
3 termék

Radiális típusú ventilátorok általános szellőztetési és ipari légszállítási célokra. Kívánt esetekben kompletten, elszívó csővezetékrendszerrel, standard vagy egyedi kivitelben.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
TPMV ventilátorok
 
TPMV ventilátorok

A TPMV műanyag radiális ventilátorokat elsősorban ipari üzemekben keletkező korrozív gázok, gőzök általános és helyi elszívására és szellőzési feladatainak megoldására tervezték. A ventilátorokat könnyű telepíthetőség, alacsony zajszint, stabil munkapont, vegyszerállóság, kis súly és kedvező ár jellemzi. A robbanásbiztos ventilátorok ATEX tanúsítvánnyal rendelkeznek. Légcsatorna elemek és idomok kör és négyszög kivitelben.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A radiális vagy centrifugális ventilátorok olyan ventilátorok, amelyek jellemzője, hogy a levegő beszívása tengelyirányból (a forgástengellyel párhuzamosan) érkezik, de sugárirányban elfordulva (a forgástengellyel merőleges irányban) hagyja el a ventilátort, nagyobb nyomású légszállítást biztosítva alacsony zajszinten. Emiatt alkalmasak hosszabb légvezetékekbe, nagyobb ellenállású rendszerekbe. Csigaházas kivitelben, cső- és csatorna ventilátorként, tetőventilátorként használják sok esetben. A járókerék lapátozása alapján három típus létezik. A hátrahajló lapátozású ventilátorokat jó hatásfok, nagyobb nyomás és kisebb térfogatáram jellemzi. Az előrehajló lapátozású (mókuskerekes) ventilátorok nagyobb légmennyiséget - tiszta levegőt - képesek magasabb nyomáson szállítani közepes hatásfokon. A radiális (sugárirányú) lapátozású ventilátorokat előnyösen koptató hatású anyagokat tartalmazó levegő szállítására használják, mivel öntisztítóak. Radiál ventilátorokat elszívásra és befúvásra, egy vagy két oldalról szívó változatban, direkt vagy ékszíj meghajtással egyaránt készítenek.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...