Légfüggönyök

WING PRO ipari légfüggöny
 
WING PRO ipari légfüggöny

A WING PRO ipari légfüggönyök a piac egyik leghalkabb ipari légfüggönyei. Elérhetők 1 vagy 2 soros hőcserélővel, illetve fűtés nélküli kivitelben, AC és EC motoros verzióban egyaránt. A WING PRO ipari légfüggönyök felszerelhetők az ipari kapu fölé vízszintesen vagy annak két oldalára függőlegesen. A készülék maximális légszállítása 12800 m³, maximális légvetése pedig 16 m.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kampmann ProtecTor légfüggyönyök
 
Kampmann ProtecTor légfüggönyök

A ProtecTor légfüggönyök a két - a fűtetlen és a meleg-levegős - légsugarat egy azonos célra irányított kifúvónyílásban egyesítik és a hatékonyságot rontó légörvények létrejöttét kizárják.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
WING légfüggöny-család
 
WING légfüggöny-család

A WING légfüggönyök a VTS 2016-ban megjelent újdonsága, melynek formáját repülőgépszárnyak ihlették. A vékony, letisztult és dinamikus külsővel rendelkező légfüggönyök új, hihetetlenül halk EC motorokkal, dupla soros vizes hőcserélővel, illetve elektromos fűtéssel rendelkeznek. Háromféle kivitel és méret érhető el: vízfűtéses, elektromos fűtéses és hőcserélő nélküli, illetve 1m, 1,5 m és 2 m-es hosszú változat. Tanusítványok a gyártói honlapon a "Vállalati tanusítványok" menüpont alatt érhetők el.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
CAIROX légfüggönyök, rétegtelenítő ventilátor
 
CAIROX légfüggönyök, rétegtelenítő ventilátor

Légfüggönyök elektromos és melegvizes fűtőegységgel, fűtés nélkül, álmennyezetbe süllyeszthető és álló légfüggönyök. Oldalfali szabályzó egységek, termosztatikus és motoros keverő szelepkészletek, tartókonzolok légfüggönyökhöz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Daikin Biddle légfüggöny VRV egységekhez
 
Daikin Biddle légfüggöny VRV egységekhez

VRV hővisszanyerő rendszerhez és hőszivattyúhoz csatlakoztathatók. A Biddle légfüggönyök rendkívül hatékony megoldást nyújtanak kiskereskedelmi egységeknek és tervezőknek, hogy az üzletek vagy irodák bejáratánál fellépő klimatizálási nehézségekkel szembenézzenek. A zabadonfüggő modell (F) egyszerűen falra szerelhető, a kazettás modell (C) álmennyezetre szerelhető, a süllyesztett modell (R) a mennyezetbe rejthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Systemair légfüggönyök
 
Systemair légfüggönyök

Üzletek és ipari létesítmények bejáratához.
Fűtőteljesítmény: 2-30 kW.
Légszállítás: akár 890 l/s.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A légfüggönyök olyan légtechnikai berendezések, amelyek megakadályozzák a külső meleg vagy hideg levegő beáramlását, ezzel biztosítva a belső terek komfortjának megőrzését. Védelmet biztosítanak a hidegtől és a melegtől, visszaverik a széllökéseket, minimalizálják a port, a gázokat, a szennyeződéseket és az épületbe bekerülő rovarokat. A légfüggönyök lehetnek: környezeti levegősek (fűtés nélküliek), villamos fűtéssel ellátottak, vizes hőcserélővel szereltek. Alkalmazható kereskedelmi üzleteknél, gyártó csarnokoknál, raktáraknál, lakó-, köz- és irodaépületeknél, kamion dokkolóknál, hűtőházaknál. Beépíthetőek vízszintesen az ajtó fölé, függőlegesen az ajtó mellé vagy az álmennyezetbe. A légfüggönyök kiválasztásnál figyelembe kell venni a belső nyomást, az erős szelet, az ajtó elhelyezését, a lépcsőt az emeletek között, a szemközti ajtókat és az építési magasságot. Legfontosabb szempont, hogy a teljes ajtónyílás le legyen fedve. Teljesítményének leghatékonyabb növelésére a befúvási levegőnyaláb szélességét kell megnövelni a légsebesség növelése helyett. Ez az úgynevezett CA technológia. Speciális légfüggöny a kör típusú és a pillangó típusú légfüggönyök.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...