Légfüggönyök

 
Biddle légfüggönyök
5 termék

A Biddle holland vállalat a légfüggönyök területén ért el jelentős eredményeket. A palettáján megtaláljuk mind az ipari, mind a kommunális légfüggönyöket. A légfüggönyök használatával jelentős energia megtakarítást érhetünk el, a nyitott ajtók becsábítják vevőinket üzleteinkbe. A Biddle légfüggönyök párhuzamosítóval vannak felszerelve, ami maximális kényelmet kínál a lehető legnagyobb hatékonyság mellett, mialatt az ajtó nyitva van. A légáramokat azonos irányú kötegekben fújják ki, így ezek nem tudnak szétterjedni, aztán keveredni.

5 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Defender légfüggönyök

A Defender innovatív technológiával készült légfüggöny védelmi vonalat képez az épület bejáratánál. A fűtési szezonban a hideg levegő bejutásától, nyáron pedig a szennyeződés, füst, szél és bogarak ellen jelent védelmet. A légfüggöny használata lehetővé teszi, hogy a kültéri viszonyoktól függetlenül egy adott épület ajtaja nyitva maradhasson a beltéri hőmérsékleti komfort megtartása mellett. Nem csak védelmi vonalat képez a bejáratnál, de egy plusz hőforrást is jelent a helység számára. A Defender modern légfüggönyök három méretben (1 m, 1,5 m, 2 m) kaphatók. A Defender WHN vizes hőcserélővel, a Defender EHN elektromos hőcserélővel, a Defender CDN pedig hőcserélő nélkül készül.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
WING légfüggöny-család

A WING légfüggönyök a VTS 2016-ban megjelent újdonsága, melynek formáját repülőgépszárnyak ihlették. A vékony, letisztult és dinamikus külsővel rendelkező légfüggönyök új, hihetetlenül halk EC motorokkal, dupla soros vizes hőcserélővel, illetve elektromos fűtéssel rendelkeznek. Háromféle kivitel és méret érhető el: vízfűtéses, elektromos fűtéses és hőcserélő nélküli, illetve 1m, 1,5 m és 2 m-es hosszú változat.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Daikin Biddle légfüggöny VRV egységekhez

VRV hővisszanyerő rendszerhez és hőszivattyúhoz csatlakoztathatók. A Biddle légfüggönyök rendkívül hatékony megoldást nyújtanak kiskereskedelmi egységeknek és tervezőknek, hogy az üzletek vagy irodák bejáratánál fellépő klimatizálási nehézségekkel szembenézzenek. A zabadonfüggő modell (F) egyszerűen falra szerelhető, a kazettás modell (C) álmennyezetre szerelhető, a süllyesztett modell (R) a mennyezetbe rejthető.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
Systemair légfüggönyök

Üzletek és ipari létesítmények bejáratához.
Fűtőteljesítmény: 2-30 kW.
Légszállítás: akár 890 l/s.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
 
SIG légfüggönyök, rétegtelenítő ventilátor

Légfüggönyök elektromos és melegvizes fűtőegységgel, fűtés nélkül, álmennyezetbe süllyeszthető és álló légfüggönyök. Oldalfali szabályzó egységek, termosztatikus és motoros keverő szelepkészletek, tartókonzolok légfüggönyökhöz.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A légfüggönyök olyan légtechnikai berendezések, amelyek megakadályozzák a külső meleg vagy hideg levegő beáramlását, ezzel biztosítva a belső terek komfortjának megőrzését. Védelmet biztosítanak a hidegtől és a melegtől, visszaverik a széllökéseket, minimalizálják a port, a gázokat, a szennyeződéseket és az épületbe bekerülő rovarokat. A légfüggönyök lehetnek: környezeti levegősek (fűtés nélküliek), villamos fűtéssel ellátottak, vizes hőcserélővel szereltek. Alkalmazható kereskedelmi üzleteknél, gyártó csarnokoknál, raktáraknál, lakó-, köz- és irodaépületeknél, kamion dokkolóknál, hűtőházaknál. Beépíthetőek vízszintesen az ajtó fölé, függőlegesen az ajtó mellé vagy az álmennyezetbe. A légfüggönyök kiválasztásnál figyelembe kell venni a belső nyomást, az erős szelet, az ajtó elhelyezését, a lépcsőt az emeletek között, a szemközti ajtókat és az építési magasságot. Legfontosabb szempont, hogy a teljes ajtónyílás le legyen fedve. Teljesítményének leghatékonyabb növelésére a befúvási levegőnyaláb szélességét kell megnövelni a légsebesség növelése helyett. Ez az úgynevezett CA technológia. Speciális légfüggöny a kör típusú és a pillangó típusú légfüggönyök.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...