Energiahatékony épületfűtés VOLCANO és WING berendezésekkel

Energiahatékony épületfűtés VOLCANO és WING berendezésekkel

A VTS új videóján bemutatja, hogyan maximalizálható a csarnokfűtés hatékonysága

A modern csarnokok és nagyobb épületek fűtésrendszereinél nem csupán a megfelelő belső hőmérséklet elérése a cél. Az épület tulajdonságainak, valamint az annak környezetében zajló folyamatok és adottságok megfelelő figyelembevételével egyaránt maximalizálható a fűtési hatékonyság és minimalizálható az üzemeltetési költség.

A VTS fűtésrendszerei lehetővé teszik a teljes épület hőmérsékleti komfortjának elérését és annak megőrzését is. A VOLCANO vizes fűtők hatékonyan és gyorsan érik el a kívánt beltéri hőmérsékletet alacsony hőmérsékletű hőforrásról is (mint pl. hőszivattyúról). Kiegészítve a fűtőket VOLCANO VR-D rétegződésgátlókkal, megvalósul az ideális fűtési jelleg, amikor is nincs rétegződés a hőeloszlásban és a teljes beltérben azonos hőmérséklet mérhető. Ugyanis a rétegződésgátló visszakeveri a mindig felfelé törekvő meleg levegőt az alsó légrétegbe, így téve számottevően hatékonyabbá a rendszer működését.

Az optimális fűtési rendszerek a rétegződésmentes légkör létrehozásán kívül védik is azt, hogy a szabad nyílásfelületeken ne áramoljon ki értékes levegő. WING légfüggönyökkel egyedülálló módon megteremthető ez, hiszen azonos rendszerű működésen alapszik a WING légfüggöny és VOLCANO fűtőegység is. WING légfüggönnyel kényelmesen megoldható a teljes belterület légoldali védelme, ekkor a kültéri por és szag nem áramlik be, illetve a beltéri levegő nem áramlik ki.

A teljes fűtési rendszer üzemeltetésének költsége így akár 30%-kal is csökkenthető.

Az alábbi videón megtekinthet egy ilyen rendszert működés közben is:

A hírben szereplő termékek
VOLCANO termoventilátorok
 
VOLCANO termoventilátorok

A VOLCANO termoventilátor a modern fűtésrendszerek szerves részét képezi, kiküszöbölve az elégtelen fűtés és negatív atmoszférikus hatás jelenségét. A VOLCANO termoventilátor ötvözi a legújabb technológiai megoldásokat és dizájnt a hatékonysággal. Az egyedi technológiai megoldások, mint a legújabb fejlesztésű ventilátor és megnövelt légszállítási tartomány, lehetővé teszik a VOLCANO VR számára, hogy a helység karakterének és légköbméterének legmegfelelőbb fűtési teljesítményt alkalmazza. A VOLCANO VR4 és VOLCANO Mini 3 igazi hőszivattyús működésre optimalizált gépek, melyek jó hatásfokkal alkalmazhatók hűtésre is. Hűtéshez, a kondenzáció elvezetéséhez elérhető csepptálca is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
WING légfüggöny-család
 
WING légfüggöny-család

A WING légfüggönyök a VTS 2016-ban megjelent újdonsága, melynek formáját repülőgépszárnyak ihlették. A vékony, letisztult és dinamikus külsővel rendelkező légfüggönyök új, hihetetlenül halk EC motorokkal, dupla soros vizes hőcserélővel, illetve elektromos fűtéssel rendelkeznek. Háromféle kivitel és méret érhető el: vízfűtéses, elektromos fűtéses és hőcserélő nélküli, illetve 1m, 1,5 m és 2 m-es hosszú változat. Tanusítványok a gyártói honlapon a "Vállalati tanusítványok" menüpont alatt érhetők el.

BIM
Termékismertető
Műszaki adatok
BIM
Tovább
Termék kártya
WING PRO ipari légfüggöny
 
WING PRO ipari légfüggöny

A WING PRO ipari légfüggönyök a piac egyik leghalkabb ipari légfüggönyei. Elérhetők 1 vagy 2 soros hőcserélővel, illetve fűtés nélküli kivitelben, AC és EC motoros verzióban egyaránt. A WING PRO ipari légfüggönyök felszerelhetők az ipari kapu fölé vízszintesen vagy annak két oldalára függőlegesen. A készülék maximális légszállítása 12800 m³, maximális légvetése pedig 16 m.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Légfüggönyök
Légfüggönyök
Termoventilátorok
Termoventilátorok
Légtechnika
Légtechnika
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Hőtermelők, hőleadók, hőcserélők, kémények
Épületgépészet
Épületgépészet
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...