Robbanásbiztos ventilátorok, saválló ventilátorok

Systemair robbanásbiztos ventilátorok
 
Systemair robbanásbiztos ventilátorok

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Airvent CMPT ATEX robbanásbiztos korrózióálló centrifugális ventilátor
 
Airvent robbanásbiztos ventilátorok

A ventilátor használható önállóan vagy más gépbe építve befúvó- vagy elszívó feladatok ellátására. Például: ipari gépi szellőzés vagy motorhűtés.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Helios InlineVent RRK Ex robbanásbiztos radiális ventilátorok
 
Helios InlineVent RRK Ex robbanásbiztos radiális ventilátorok

Az InlineVent® RRK Ex e II 2G különböző helyiségekben és munkahelyeken, kereskedelmi és ipari alkalmazásokban, in-line beépíthető módon használható robbanásveszélyes környezetben. Speciálisan kémiai és gyógyszeripari laboratóriumok, raktárak, festőműhelyek, akkumulátor helyiségek stb. szellőztetésre tervezték.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Robbanásbiztos ventilátorokra jellemzően ipari környezetben van szükség, ahol esetenként robbanásveszélyes atmoszféra kialakulásának veszélye áll fenn. Számtalan iparágban fordulhatnak elő a gyártás során olyan tűzveszélyes és robbanásveszélyes anyagok (folyadékok, gázok), amelyek gőzeinek vagy gázainak meggyújtásához minimális energia (szikra, magasabb hőmérsékletű felület) is elegendő. A veszély, a robbanásveszélyes gáz-levegő elegy jelen lehet normál üzemvitelben folyamatosan és tartósan, vagy csak üzemzavar esetén. Robbanásbiztos ventilátorok motorjainak és magának a teljes szerkezetnek a szikraképzése kizárt. Nagyon sokféle kialakításban előfordulhatnak, például axiális ventilátor, csőventilátor, tetőventilátor, centrifugális ventilátor formájában, állítható lapátszögállással, alumínium járókerékkel, ékszíjmeghajtással, hangszigetelt kivitelben és egyéb változatokban.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...