Medenceburkolatok, lépcsők, korlátok

RENOLIT ALKORPLAN medencefóliák
 
RENOLIT ALKORPLAN medencefóliák

Az úszómedencék csúcskategóriás bélelőlemeze. Európában piacvezető, köszönhetően a magas műszaki színvonalának, és változatos színeinek, mintáinak.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Medencék építéséhez szükségesek medenceburkolatok, létrák és korlátok. A medenceburkolatok időtálló, időjárással és vegyszerekkel szemben ellenálló, esztétikus felületképzést kell nyújtsanak. A csempeburkolatok kialakításához csúszásmentes kerámia lapok szükségesek. A medencék sarkai, peremei és medencevályúi megfelelő idomok segítségével alakíthatók ki. Az üvegmozaikokkal történő medenceburkolás íves felületek egyszerű kivitelezésére adnak lehetőséget. A mozaikokkal látványos, mintás burkolat hozható létre.

A változó vastagságú fóliaburkolatokat elsősorban magánmedencéknél használnak. A medence alakjához és méretéhez igazodó előregyártott fóliák előnye a nagy vízzáróság és a gyors kivitelezés. Medencefestékekkel a medencék felülete vízállóvá, kopásállóvá, vegyszer- és időjárásállóvá tehető. Léteznek olyan kenhető, rugalmas, vakolatszerűen felhordható anyagok, amelyek hosszú élettartamú, könnyen javítható és tisztítható, esztétikus megjelenésű medenceburkolatot biztosítanak.

A medencéknél a ki- és bejutást lépcsők, létrák és korlátok segítik. A medencelétrák rögzített és kiemelhető változatban léteznek. A rozsdamentes és saválló kivitelben készülő medencekorlátok kapaszkodóként és térelválasztóként is funkcionálhatnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...