Zsírtalanítók, lemosók, tisztítószerek

Silancolor Cleaner Plus tisztítószer
 
Silancolor Cleaner Plus tisztítószer

A Silancolor Cleaner Plus vizes bázisú tisztítószer a penészgombák illetve algák által károsított felületek tisztítására a Silancolor Plus védő termékcsalád termékeivel történő átfestés előtt. A Silancolor Cleaner Plus a Silancolor Plus homlokzatvédő rendszer alapja, a mikroorganizmusok által károsított felületekről a mohák és algák mélységi eltávolítására használható tisztító- és fertőtlenítő szer.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BK-SaniCid alga- és penészgátló koncentrátum
 
BK-SaniCid alga- és penészgátló koncentrátum

Folyékony biocid szer, a falfelületek védelemére és kezelésére szolgál. Védelmet nyújt a káros mikroorganizmusok ellen a festett, vakolt, kő, tégla és beton felületeken. Kivéve a fa felületeket.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BK-PoliCid penészgátló adalék
 
BK-PoliCid penészgátló adalék

Folyékony gombaölő szer, penészgátló adalék beltéri falfestékekbe, védi a festékréteget a mikroorganizmusok káros hatásaitól. Célja, hogy megtartsa a falfesték tulajdonságait.

Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
THERMOTEK® DRYVIT® homlokzattisztító oldat Héra® penészgátló lemosó
 
PPG Trilak lemosók
2 termék

Penészedés megszüntetésére, algásodás eltávolítására szolgáló kezelőszerek.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Destro festéklemaró
 
Destro festéklemaró

Reaktív festéklemaró, olaj és szintetikus felületek kezelésére. Fémre, fára, kül- és beltérre. A felhordott gélszerű festéklemaró az eltávolítandó festék típusától függően a festékbevonatot felhólyagosítja, ami spaklival eltávolítható. Vastagabb festékrétegnél a folyamatot ismételni kell. Kiadóssága 4-10 m²/l.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az építkezések során felhasznált anyagokból származó szennyeződések letisztítására, a felületek előkészítésére különböző zsírtalanítókat, lemosókat, tisztítószereket alkalmaznak. A zsírtalanítók hatékonyan eltávolítják a felületen levő zsírt, olajat és műgyanta szennyeződéseket. Lakkozás, festés előtti zsírtalanításra, de a már festett és bevonatos felületek károsításmentes kezelésére is alkalmasak. A zsírtalanító termékek savas és lúgos kémhatású, jól habzó és habzásmentes formában, mártásos, szóró és árasztásos eljárással felhordhatók. A friss poliuretánhab és a purhab pisztoly tisztítására, valamint a már megkötött poliuretán habok nyílászárók melletti maradványainak eltávolítására alkalmasak a PU eltávolító szerek és spray-k. A frissen felhordott szilikon valamint a kikeményedett és elöregedett szilikon esetén szilikon eltávolító gél használatos. Az ápoló hatású tisztítószerek a felületek hosszantartó, eseteként önfényesítő védelméről és friss, telített színű megjelenéséről gondoskodnak.

Semleges vegyhatású, kültérben és beltérben alkalmazott lemosók a penész és a gombafoltok eltávolító szerek. Az erős, savtartalmú tisztítószerek és lemosók a szennyeződések és lerakódások, cementmaradványok, cementfátyol és egyéb kivirágzások eltávolítására, valamint a rozsdásodás megszüntetésére nyújtanak megoldást. A graffiti lemosók folyékony vagy zselé állagú tisztítószerek. Alkalmasak a porózus és nem porózus anyagok, a festett és a műanyag, üveg és fa felületek falfirkáktól való megtisztítására. A graffiti és az illegális plakátragasztás elleni védőrétegek használatával a megtisztított felületek a festékspraynek és ragasztónak ellenállnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...