Zsírtalanítók, lemosók, tisztítószerek

Silancolor Cleaner Plus tisztítószer
 
Silancolor Cleaner Plus tisztítószer

A Silancolor Cleaner Plus vizes bázisú tisztítószer a penészgombák illetve algák által károsított felületek tisztítására a Silancolor Plus védő termékcsalád termékeivel történő átfestés előtt. A Silancolor Cleaner Plus a Silancolor Plus homlokzatvédő rendszer alapja, a mikroorganizmusok által károsított felületekről a mohák és algák mélységi eltávolítására használható tisztító- és fertőtlenítő szer.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
LB Knauf cementfátyol eltávolító
 
Cemix cementfátyol eltávolító

Cementfátyol és vakolatmaradékok eltávolítására szolgáló tisztítószer. A Cementfátyol eltávolító burkolás után a felületen maradt cementfátyol, vakolatmaradék és egyéb makacs szennyeződések eltávolítására alkalmas. Mázas csempét, járólapot, klinker- és burkolótéglát, gránitot, mosottbeton felületeket is tisztíthatunk vele. Alkalmas krómozott tárgyak, rozsdamentes acél, műanyag eszközök, lakkozott tárgyak tisztítására is.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Ceresit CE 51 EpoxyClean speciális tisztítószer
 
Ceresit CE 51 EpoxyClean speciális tisztítószer

Epoxy fugafátyol és egyéb makacs szennyeződések eltávolítására. Rendkívül hatékony, a már megszáradt epoxy filmréteget is eltávolítja, biológiailag teljesen lebomló.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
UltraCare Multicleaner tisztítószer UltraCare Keranet tisztítószer UltraCare Kerapoxy Cleaner tisztítószer UltraCare Acid Cleaner tisztítószer
 
Mapei UltraCare tisztítószerek
4 termék

Az innovatív tisztítószereket tartalmazó Mapei UltraCare termékcsalád teljes mértékben kiegészíti a Mapei hagyományos termékvonalait és megfelel a modern kor elvárásainak. Az egységes szín- és formavilágú csomagolások nemcsak pontos leírásokat tartalmaznak, hanem piktogramokat is, hogy ezzel is segítsék a felhasználókat.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Murexin Colo AR 30 alkáli tisztító
 
Murexin Colo AR 30 alkáli tisztító

Alkáli speciális tisztítószer, erős, szerves szennyeződések eltávolítására. Egyedi receptúrájának köszönhetően oxidációgátló tulajdonságú, így speciális felületekről, mint cinkfelületekről is eltávolítja az oxid réteget. Kül- és beltérben, a Colo AR 30 Alkáli tisztító a felületekaktív összetevők hatékony kombinációjának, valamint oldószermentes környezetbarát összetételének köszönhetően a szerves szennyeződések és larakódások kiválóan oldhatók.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Finalit Nr. 1 intenzív tisztítószer
 
Finalit tisztítószerek

Szabadtéri élettérként a burkolt felületet az időjárás és a természet általi szennyeződések is érik, illetve gyakran keletkeznek zsír- és vörösbor okozta foltok a grillpartik idején. Némely folt idővel eltűnik az időjárásnak köszönhetően, de ha pénzt és energiát fektet egy esztétikus kültéri burkolat kialakításába, érdemes tennie annak érdekében, hogy ez a felület sokáig szép maradjon. Minden foltot a lehető legrövidebb időn belül el kell távolítani a felületről – ebben segítenek a Semmelrock Finalit tisztító- és ápolószerei.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Sakret FR homlokzattisztító
 
Sakret FR homlokzattisztító

Hatékony, feldolgozásra kész javítóoldat, baktériumok, és egyéb biológiai felületi szennyeződések eltávolítására, pl. gombák, algák. Külső és belső felületi tisztításokra.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
THERMOTEK® DRYVIT® homlokzattisztító oldat Héra® penészgátló lemosó
 
PPG Trilak lemosók
2 termék

Penészedés megszüntetésére, algásodás eltávolítására szolgáló kezelőszerek.

2 termék
Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az építkezések során felhasznált anyagokból származó szennyeződések letisztítására, a felületek előkészítésére különböző zsírtalanítókat, lemosókat, tisztítószereket alkalmaznak. A zsírtalanítók hatékonyan eltávolítják a felületen levő zsírt, olajat és műgyanta szennyeződéseket. Lakkozás, festés előtti zsírtalanításra, de a már festett és bevonatos felületek károsításmentes kezelésére is alkalmasak. A zsírtalanító termékek savas és lúgos kémhatású, jól habzó és habzásmentes formában, mártásos, szóró és árasztásos eljárással felhordhatók. A friss poliuretánhab és a purhab pisztoly tisztítására, valamint a már megkötött poliuretán habok nyílászárók melletti maradványainak eltávolítására alkalmasak a PU eltávolító szerek és spray-k. A frissen felhordott szilikon valamint a kikeményedett és elöregedett szilikon esetén szilikon eltávolító gél használatos. Az ápoló hatású tisztítószerek a felületek hosszantartó, eseteként önfényesítő védelméről és friss, telített színű megjelenéséről gondoskodnak.

Semleges vegyhatású, kültérben és beltérben alkalmazott lemosók a penész és a gombafoltok eltávolító szerek. Az erős, savtartalmú tisztítószerek és lemosók a szennyeződések és lerakódások, cementmaradványok, cementfátyol és egyéb kivirágzások eltávolítására, valamint a rozsdásodás megszüntetésére nyújtanak megoldást. A graffiti lemosók folyékony vagy zselé állagú tisztítószerek. Alkalmasak a porózus és nem porózus anyagok, a festett és a műanyag, üveg és fa felületek falfirkáktól való megtisztítására. A graffiti és az illegális plakátragasztás elleni védőrétegek használatával a megtisztított felületek a festékspraynek és ragasztónak ellenállnak.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...