Homlokzattisztítás és -felújítás a Thermotek Dryvit termékcsaláddal

Algával, gombával, penésszel fertőzött homlokzatok felújítása

A Thermotek Dryvit homlokzatfelújító termékcsalád kiváló megoldást nyújt a homlokzati felületeken jelentkező biológiai szennyeződések – algák, penészgombák – eltávolítására, illetve azok újbóli kialakulásának megakadályozására. Az alapozó és a homlokzatfesték továbbá alkalmas a már meglévő homlokzati hőszigetelő-rendszerek fedővakolatának és festett homlokzatának felújítására, illetve új és régi vakolt felületek átfestésére.

Kültéri szennyezett felület esetén a felújítást kezdje a vakolt, beton, és egyéb fertőzött felületek megtisztításával a Thermotek Dryvit biocid tartalmú homlokzattisztító oldattal, mely egy gyorsan ható penész- és algaölőszer. Ezt követően alkalmazza a Thermotek Dryvit homlokzatfelújító-festék alapozóját az alapfelület szívóképességének kiegyenlítésére és a festendő felületen lévő por és a krétásodott régi festékréteg lekötésére. Az alapozó száradása után használja a termékcsalád szilikongyanta kötőanyagú, vakolt felületekre is alkalmazható homlokzatfestékét. A Thermotek Dryvit homlokzatfelújító-festék matt, a szilikonnak köszönhetően felülete vízlepergető, öntisztuló és rugalmas bevonatot képez. Vízfelvevő képessége minimális, ugyanakkor kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkezik. A homlokzatfelújító festék filmvédő biocidot tartalmaz.


Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

A hírben szereplő termékek
THERMOTEK® DRYVIT® homlokzatfelújító festék
 
THERMOTEK® Dryvit homlokzatfelújító festék

Szilikon bázisú kötőanyagának köszönhetően a bevonat rugalmas. A festék felülete vízlepergető és öntisztuló. Vízfelvevő képessége minimális, ugyanakkor kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkezik. A Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító festék filmvédő biocidot tartalmaz. Homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolatának felújító festéke. Kiválóan alkalmas meglévő homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolatainak újraszínezésére (akár műgyanta bázisú vékonyvakolat vagy festék esetén is), valamint műemléképületek fedőfestésére. Ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatok (min. vH10 minőségű) és lábazatok, továbbá egyéb beton, tégla-, mészhomoktégla felületekre, műemléképületekre. A korábban műanyagbázisú festékkel festett vagy hordképes kőporozott felületekre is alkalmazható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
THERMOTEK® DRYVIT® homlokzattisztító oldat
 
THERMOTEK® Dryvit homlokzattisztító oldat

A THERMOTEK® DRYVIT® homlokzattisztító oldat a biológiai szennyeződések – algák, penész, gombák - eltávolítására szolgál. Alkalmazható a következő felületeken: homlokzat, kő, beton, tégla. Gyorsan hat és mélyen behatol a kezelt felületbe, ami garantált eredményt hoz. Egyidejűleg a Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító festékkel alkalmazva, gombaölő hatással megakadályozza a mikroorganizmusok nem kívánatos megtelepedését, még a résekben is. Kül- és beltéri felületeken festett, tapétázott falakon, műkőtárgyakon, kádillesztéseken, szanitereken, csempén, fugán kialakult gomba- és algafertőzések megszüntetésére és a fertőzés megelőzésére. Kültéri algás, mohás műkőtárgyak és falfelületek védőkezelésére is alkalmas.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
THERMOTEK® DRYVIT® homlokzatfelújító alapozó
 
THERMOTEK® Dryvit homlokzatfelújító festék alapozó

A THERMOTEK® DRYVIT® homlokzatfelújító festék alapozója. A THERMOTEK® DRYVIT® homlokzatfelújító alapozó előkészíti az alapfelületet, hidrofóbizálja, kiegyenlíti annak szívóképességét és leköti a rajta maradt port, valamint megszünteti a krétásodást. A fal páraáteresztő képességét nem befolyásolja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Új Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító termékcsalád
Új Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító termékcsalád
Kiváló megoldás a homlokzati felületeken jelentkező biológiai szennyeződések eltávolítására, illetve azok újbóli kialakulásának megakadályozására
Új Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító termékcsalád
Kategóriák
Zsírtalanítók, lemosók, tisztítószerek
Zsírtalanítók, lemosók, tisztítószerek
Festékalapozók, korróziógátló alapozók
Festékalapozók, korróziógátló alapozók
Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Festékek, bevonatok
Festékek, bevonatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...