Új Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító termékcsalád

Kiváló megoldás a homlokzati felületeken jelentkező biológiai szennyeződések eltávolítására, illetve azok újbóli kialakulásának megakadályozására

Új Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító termékcsalád
Új Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító termékcsalád

A Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító rendszer egy homlokzattisztító oldatból, egy homlokzatfelújító alapozóból és egy homlokzatfelújító festékből áll.

A Thermotek® Dryvit® homlokzattisztító oldatot beton-, tégla- vagy kőfelületek biológiai szennyeződéseinek – például alga, penész, gomba – eltávolítására fejlesztették ki. Gyorsan hat, és mélyen behatol a kezelt felületbe, ami garantált eredményt hoz. Gombaölő hatása révén a termékcsalád felújító festékével együtt alkalmazva megakadályozza a mikroorganizmusok újbóli megtelepedését, még a résekben is. Jó választás mind a kül-, mind a beltéri felületeken, festett falakon, műkő tárgyakon, kádillesztéseken, szanitereken, továbbá csempéken vagy fugán kialakult gomba- és algafertőzések megszüntetésére és a fertőzés megelőzésére. Kültéri algás, mohás műkő tárgyak és falfelületek védőkezelésére szintén alkalmas.

A Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító alapozó egy felhasználásra kész, szilikongyanta emulziót tartalmazó, vizes bázisú termék, amely az erősen szívó, porló ásványi és egyéb alapfelületek festésének előkészítésére, szíváskiegyenlítésére szolgál. Leköti a felületen lévő port, és megszünteti a krétásodást is, miközben a fal páraáteresztő képességét nem befolyásolja. A termék a Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító festék felhordása előtt, kül- és beltéri falfelületeken használható.

A Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító festék a homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolatának felújító festéke. Vízlepergető és öntisztuló, rugalmas bevonatot képez, amely minimális vízfelvevő és kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkezik. Alkalmas a már meglévő homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolatainak újraszínezésére, műgyantabázisú vékonyvakolat vagy festék esetén is, valamint műemlék épületek fedőfestésére, továbbá ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatokra és lábazatokra, egyéb beton-, tégla-, mészhomoktégla felületekre, műemlék épületekre. A korábban műanyagbázisú festékkel festett vagy hordképes kőporozott felületekre is alkalmazható.


A Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító rendszer letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a PPG Trilak Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
A hírben szereplő termékek
THERMOTEK® DRYVIT® homlokzatfelújító festék
 
THERMOTEK® Dryvit homlokzatfelújító festék

Szilikon bázisú kötőanyagának köszönhetően a bevonat rugalmas. A festék felülete vízlepergető és öntisztuló. Vízfelvevő képessége minimális, ugyanakkor kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkezik. A Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító festék filmvédő biocidot tartalmaz. Homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolatának felújító festéke. Kiválóan alkalmas meglévő homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolatainak újraszínezésére (akár műgyanta bázisú vékonyvakolat vagy festék esetén is), valamint műemléképületek fedőfestésére. Ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatok (min. vH10 minőségű) és lábazatok, továbbá egyéb beton, tégla-, mészhomoktégla felületekre, műemléképületekre. A korábban műanyagbázisú festékkel festett vagy hordképes kőporozott felületekre is alkalmazható.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
THERMOTEK® DRYVIT® homlokzattisztító oldat
 
THERMOTEK® Dryvit homlokzattisztító oldat

A THERMOTEK® DRYVIT® homlokzattisztító oldat a biológiai szennyeződések – algák, penész, gombák - eltávolítására szolgál. Alkalmazható a következő felületeken: homlokzat, kő, beton, tégla. Gyorsan hat és mélyen behatol a kezelt felületbe, ami garantált eredményt hoz. Egyidejűleg a Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító festékkel alkalmazva, gombaölő hatással megakadályozza a mikroorganizmusok nem kívánatos megtelepedését, még a résekben is. Kül- és beltéri felületeken festett, tapétázott falakon, műkőtárgyakon, kádillesztéseken, szanitereken, csempén, fugán kialakult gomba- és algafertőzések megszüntetésére és a fertőzés megelőzésére. Kültéri algás, mohás műkőtárgyak és falfelületek védőkezelésére is alkalmas.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
THERMOTEK® DRYVIT® homlokzatfelújító alapozó
 
THERMOTEK® Dryvit homlokzatfelújító festék alapozó

A THERMOTEK® DRYVIT® homlokzatfelújító festék alapozója. A THERMOTEK® DRYVIT® homlokzatfelújító alapozó előkészíti az alapfelületet, hidrofóbizálja, kiegyenlíti annak szívóképességét és leköti a rajta maradt port, valamint megszünteti a krétásodást. A fal páraáteresztő képességét nem befolyásolja.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Kapcsolódó hírek
Homlokzattisztítás és -felújítás a Thermotek Dryvit termékcsaláddal
Homlokzattisztítás és -felújítás a Thermotek Dryvit termékcsaláddal
Algával, gombával, penésszel fertőzött homlokzatok felújítása
Homlokzattisztítás és -felújítás a Thermotek Dryvit termékcsaláddal
Kategóriák
Zsírtalanítók, lemosók, tisztítószerek
Zsírtalanítók, lemosók, tisztítószerek
Festékalapozók, korróziógátló alapozók
Festékalapozók, korróziógátló alapozók
Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Homlokzatfestékek, homlokzatbevonatok, tetőfestékek
Festékek, bevonatok
Festékek, bevonatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...