proidea.hu online termékinformációs katalógus

Új Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító termékcsalád


2018. október 15.

Kiváló megoldás a homlokzati felületeken jelentkező biológiai szennyeződések eltávolítására, illetve azok újbóli kialakulásának megakadályozására

Új Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító termékcsalád

A Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító rendszer egy homlokzattisztító oldatból, egy homlokzatfelújító alapozóból és egy homlokzatfelújító festékből áll.

A Thermotek® Dryvit® homlokzattisztító oldatot beton-, tégla- vagy kőfelületek biológiai szennyeződéseinek – például alga, penész, gomba – eltávolítására fejlesztették ki. Gyorsan hat, és mélyen behatol a kezelt felületbe, ami garantált eredményt hoz. Gombaölő hatása révén a termékcsalád felújító festékével együtt alkalmazva megakadályozza a mikroorganizmusok újbóli megtelepedését, még a résekben is. Jó választás mind a kül-, mind a beltéri felületeken, festett falakon, műkő tárgyakon, kádillesztéseken, szanitereken, továbbá csempéken vagy fugán kialakult gomba- és algafertőzések megszüntetésére és a fertőzés megelőzésére. Kültéri algás, mohás műkő tárgyak és falfelületek védőkezelésére szintén alkalmas.

A Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító alapozó egy felhasználásra kész, szilikongyanta emulziót tartalmazó, vizes bázisú termék, amely az erősen szívó, porló ásványi és egyéb alapfelületek festésének előkészítésére, szíváskiegyenlítésére szolgál. Leköti a felületen lévő port, és megszünteti a krétásodást is, miközben a fal páraáteresztő képességét nem befolyásolja. A termék a Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító festék felhordása előtt, kül- és beltéri falfelületeken használható.

A Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító festék a homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolatának felújító festéke. Vízlepergető és öntisztuló, rugalmas bevonatot képez, amely minimális vízfelvevő és kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkezik. Alkalmas a már meglévő homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolatainak újraszínezésére, műgyantabázisú vékonyvakolat vagy festék esetén is, valamint műemlék épületek fedőfestésére, továbbá ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatokra és lábazatokra, egyéb beton-, tégla-, mészhomoktégla felületekre, műemlék épületekre. A korábban műanyagbázisú festékkel festett vagy hordképes kőporozott felületekre is alkalmazható.


A Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító rendszer letölthető adatlapjáért kattintson a hír alatti termékképekre. Amennyiben árajánlatot vagy egyéb információt szeretne kérni a PPG Trilak Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
 

Termék
THERMOTEK® DRYVIT® homlokzattisztító oldat

A THERMOTEK® DRYVIT® homlokzattisztító oldat a biológiai szennyeződések – algák, penész, gombák - eltávolítására szolgál. Alkalmazható a következő felületeken: homlokzat, kő, beton, tégla. Gyorsan hat és mélyen behatol a kezelt felületbe, ami garantált eredményt hoz. Egyidejűleg a Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító festékkel alkalmazva, gombaölő hatással megakadályozza a mikroorganizmusok nem kívánatos megtelepedését, még a résekben is. Kül- és beltéri felületeken festett, tapétázott falakon, műkőtárgyakon, kádillesztéseken, szanitereken, csempén, fugán kialakult gomba- és algafertőzések megszüntetésére és a fertőzés megelőzésére. Kültéri algás, mohás műkőtárgyak és falfelületek védőkezelésére is alkalmas.

THERMOTEK® DRYVIT® homlokzatfelújító festék

Szilikon bázisú kötőanyagának köszönhetően a bevonat rugalmas. A festék felülete vízlepergető és öntisztuló. Vízfelvevő képessége minimális, ugyanakkor kimagasló páraáteresztő képességgel rendelkezik. A Thermotek® Dryvit® homlokzatfelújító festék filmvédő biocidot tartalmaz. Homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolatának felújító festéke. Kiválóan alkalmas meglévő homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolatainak újraszínezésére (akár műgyanta bázisú vékonyvakolat vagy festék esetén is), valamint műemléképületek fedőfestésére. Ásványi vakolattal vakolt épülethomlokzatok (min. vH10 minőségű) és lábazatok, továbbá egyéb beton, tégla-, mészhomoktégla felületekre, műemléképületekre. A korábban műanyagbázisú festékkel festett vagy hordképes kőporozott felületekre is alkalmazható.

Cég
Székhely: H-1238 Budapest, Grassalkovich út 4.
Postacím: H-1734 Budapest, PF. 34
Telefon: +36 1 421 6100
Fax: +36 1 421 6236
E-mail:
Web: www.ppgtrilak.hu
Holdinger Szabolcs
Vevőszolgálat, műszaki kérdések +36 30 645 9737
   
   
   
   
A PPG Trilak Kft. Magyarország piacvezető festékgyártójaként több mint 100 éves múltra tekint vissza. Portfóliójában a beltéri falfestékektől a faápolási termékeken, zománcfestékeken, valamint kültéri vakolatokon és festékeken keresztük az ipari bevonatokig minden megtalálható. Legnagyobb márkái többek között a Héra, Trinát, Lazurán, Bondex és a Thermotek. A vállalat legfőbb célja, hogy a magyarországi és környező országbeli vásárlói igényeit minőségi, környezetbarát festékekkel és egyéb építőipari bevonatokkal elégítse ki, valamint küldetésének tekinti, hogy elsőként reagáljon a fogyasztói igényekre felhasználóbarát termékekkel, előremutató, minőségi megoldásokkal. Jövőképe, hogy kiváló csapatmunkával, több mint 100 éves hagyományára, valamint erős, megbízható márkáira építve tovább erősítse piacvezető pozícióját, irányt mutatva ezzel a magyar festékpiacon. Az anyavállalat, azaz a PPG nemzetközi háttere biztosítja a hazai gyár fejlődésének folyamatos perspektíváját, hiszen a cégcsoport európai laboratóriumaiban a legkorszerűbb követelményeket kielégítő festékek fejlesztése zajlik.
Márkanevek: Héra®, Trinát®, Trikolor® Lazurán®, Bondex, Modakril®; THERMOTEK®, DRYVIT®
Kulcsszavak:  PPG  Trilak  Thermotek®  Dryvit®  homlokzatfelújító  rendszer  homlokzattisztító  oldat  homlokzatfelújító  alapozó  homlokzatfelújító  festék