JUB Algicide Plus penész eltávolító

Biocid készítmény falialgák és penész eltávolításához

A termék falialgák és falpenész eltávolítására szolgáló bevonat. Az előírásoknak (ZbioP) megfelelően építőipari anyagok és felületek védelmére szolgál.
  • megsemmisíti a penészt és a falialgákat
  • hosszantartó védelmet biztosít
  • bel- és kültéri falfelületeken alkalmazható
Előkészítés, felhordás
A fertőzött homlokzatfelületeket lemossuk vízsugárral, a beltéri felületeket pedig nedves ruhával. Amikor azok már szárazak, vékony rétegben felvisszük rá az ALGICID Plus-t. Szórófejjel szórjuk fel, amelyet a csomagolási szett tartalmaz.
A termék komprimált levegővel való szórása vagy hajtógázzal történő felhordása tilos. Kültéri felületekre szeles időjárás esetén nem lehet szórással felhordani a keveréket. Ecsettel vagy hengerrel történő felhordás esetén a terméket előzőleg hígítsuk vízzel (Algicide Plus : víz = 1 : 5 - 10).
Használat előtt a flakont alaposan rázzuk fel.
Az erősen fertőzött felületekre kétrétegű felhordást javasolnak. Az új dekorációs és védőbevonatokat csak akkor vihetjük fel az ALGICID Plus-szal kezelt felületeke, amikor azok már teljesen szárazak - általában 8-12 órával az utolsó felhordást követően.

A JUB Algicide Plus penész eltávolítóval kapcsolatban további információért kattintson a hír alatti termékképre, ha árajánlatot, bővebb felvilágosítást vagy katalógust szeretne kérni a JUB Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.
Kategóriák
Zsírtalanítók, lemosók, tisztítószerek
Zsírtalanítók, lemosók, tisztítószerek
Beltéri falfestékek
Beltéri falfestékek
Festékek, bevonatok
Festékek, bevonatok
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...