Weishaupt WM monarch® égősorozat (55 - 12.000 kW) Weishaupt 50-70 égősorozat (500...11.700 kW) Weishaupt WKmono 80 (17.000 kW-ig) égősorozat Weishaupt WK égősorozat (32.000 kW -ig)
 
Weishaupt közepes és nagy égők
4 termék

A Weishaupt égőket, tartós konstrukciójuknak és kiváló gyártási minőségüknek köszönhetően az egész világon nagyra értékelik. Hatékonyak és hosszú élettartamúak. Megtalálhatóak épületek hőtermelő berendezésein, az iparban, technológiai berendezéseken, nyílt vizeken. Ez a megbízhatóság.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Weishaupt purflam® égők (16,5...40 kW) Weishaupt W5 gáz és olaj kompakt égők (12,5...55 kW) Weishaupt W10-W40 gáz és olaj kompakt égők (25-570 kW) Weishaupt W30-W40 kéttüzelőanyagos égők (70-550 kW)
 
Weishaupt kompakt égők
4 termék

A Weishaupt kompakt égői milliószor beváltak, megbízhatóak és hatékonyak. Világszerte tapasztalt sikerei a kompromisszummentes minőségre való törekvés eredménye.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A tüzelőberendezésekbe épített égők feladata a levegő és a gáz vagy folyékony tüzelőanyagok bejuttatása és összekeverése, a keverék meggyújtása és az égési reakció stabilizálása. A kéttüzelőanyagos égők a folyékony és gáz halmazállapotú tüzelőanyagok egyszerre történő vagy egyenkénti eltüzelésére alkalmasak. A gázégők szabályozási módja lehet kézi, félautomatikus vagy automatikus. A gáz és levegő találkozási helye szerint megkülönböztethetők a színgázégők, az előkeveréses gázégők és az utókeveréses égők. Az égéshez szükséges levegő az atmoszferikus égőkbe a beáramló gázsugár szívóhatása révén, a kényszerlevegős égőkbe pedig ventilátor segítségével létrehozott nyomáskülönbséggel jut be. Az elektromos tüzelésvezérlők a szén-monoxid és a levegő szabályozása mellett a magas üzembiztonságot és a takarékos üzemeltetést biztosítják. A digitális tüzelésvezérlők a tüzelőberendezések távolról történő működtetését teszik lehetővé.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...