Weishaupt kompakt égők
3 termék

A Weishaupt kompakt égői milliószor beváltak, megbízhatóak és hatékonyak. Világszerte tapasztalt sikerei a kompromisszummentes minőségre való törekvés eredménye.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
 
Weishaupt közepes és nagy égők
4 termék

A Weishaupt égőket, tartós konstrukciójuknak és kiváló gyártási minőségüknek köszönhetően az egész világon nagyra értékelik. Hatékonyak és hosszú élettartamúak. Megtalálhatóak épületek hőtermelő berendezésein, az iparban, szélsőséges időjárási viszonyoknak kitéve a szabad ég alatt, nyílt vizeken. Ez a megbízhatóság.

4 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A tüzelőberendezésekbe épített égők feladata a levegő és a gáz vagy folyékony tüzelőanyagok bejuttatása és összekeverése, a keverék meggyújtása és az égési reakció stabilizálása. A kéttüzelőanyagos égők a folyékony és gáz halmazállapotú tüzelőanyagok egyszerre történő vagy egyenkénti eltüzelésére alkalmasak. A gázégők szabályozási módja lehet kézi, félautomatikus vagy automatikus. A gáz és levegő találkozási helye szerint megkülönböztethetők a színgázégők, az előkeveréses gázégők és az utókeveréses égők. Az égéshez szükséges levegő az atmoszferikus égőkbe a beáramló gázsugár szívóhatása révén, a kényszerlevegős égőkbe pedig ventilátor segítségével létrehozott nyomáskülönbséggel jut be. Az elektromos tüzelésvezérlők a szén-monoxid és a levegő szabályozása mellett a magas üzembiztonságot és a takarékos üzemeltetést biztosítják. A digitális tüzelésvezérlők a tüzelőberendezések távolról történő működtetését teszik lehetővé.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...