Weishaupt LowNOx gázégő PLN kivitelben

Jellemzője a szétválasztott gáz/levegő-vezetés, amely csak az égőcsőben egyesíti a két közeget

Mindenütt, ahol követelmény az alacsony emissziós érték, ott az új PLN-égőgeneráció a megoldás. A PLN a Premix-LowNOx megjelölése, ami egy olyan rendszer, amely kombinálja az előkeverést és a felületi égést.
Ezen tüzelési mód egyik legfontosabb előnye az, hogy a kereskedelemben járatos kazánok mellett, a lényegesen kisebb geometriájú tűztereken is alkalmazható.

A felületi égésnél döntő jelentőségű a homogén gáz/levegő-keverék. Ezért ez az égő egy teljesen új fejlesztésű keverőrendszert kapott. Jellemzője a szétválasztott gáz/levegő-vezetés, amely csak az égőcsőben egyesíti a két közeget.

A nyomás alatt álló gáz/levegő-keverék áthalad a sűrű szövésű fémszöveten és elég annak felületén. Az így létrejövő, 1200 °C alatti lánghőmérsékletű lángszőnyeg gátolja a termikus nitrogénoxid-képződést. Így a 30 mg/kWh alatti NOx-érték már 2.500 kW-ig, teljes realitás.

A PLN-tüzelőberendezések - a szabályozási tartományt tekintve - a ventilátoros gázégőkkel azonos szinten állnak. A Weishaupt W-FM 50, W-FM 100 és W-FM 200 tüzelésvezérlők elektronikus gáz/levegő-arányszabályzásával akár az 1:7 szabályzási tartomány is lehetséges.

Weishaupt monarch WM-G PLN gázégő (2.500 kW-ig)
A PLN-égők nagyon kis méretű tűztereken is alkalmazhatók

Amennyiben az új Weishaupt monarch égőről további információt, árajánlatot vagy katalógust szeretne kérni a Weishaupt Hőtechnikai Kft. munkatársától, használja a megfelelő gombot.

Kategóriák

Tüzeléstechnika
Tüzeléstechnika
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Fűtéstechnika, vízellátás, vízkezelés
Épületgépészet
Épületgépészet

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...