Hidraulikai beszabályozó szelepek

STAD beszabályozó szelep STAF beszabályozó szelep TA-COMPACT-P szabályozó és beszabályozó szelepek TA-Modulator kombinált szabályozó és beszabályozó szelepek
 
IMI TA szabályozó és beszabályozó szelepek
6 termék

TA beszabályozó szelepek, kombinált szabályozó és beszabályozó szelep, fogyasztói készülék szabályozó és beszabályozó szelep.

6 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Kombi-3-plus beszabályozó szelepcsalád Kombi-2-plus beszabályozó szelep Kombi-FCU nyomásfüggetlen szabályozó és beszabályozó szelep Kombi-QM nyomásfüggetlen szabályozó és beszabályozó szelep
 
Honeywell Home beszabályozó szelepek
7 termék

A Honeywell Kombi strangszabályzók sokoldalúságukkal, hasznos funkcióikkal és igen kedvező árukkal tűnnek ki. A szerelvények hűtési és fűtési rendszerekben egyaránt alkalmazhatóak a rendszer statikus, vagy dinamikus hidraulikai beszabályozására. A szelepfejen keresztül számos hasznos funkció érhető el, úgy mint töltő-ürítő adapter, esetenként mérőcsonk, dinamikus szabályzó egység, termoelektromos működtető csatlakoztatása, akár utólag is, a rendszer megbontása nélkül.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
HERZ karimás szerelvények
 
HERZ karimás szerelvények

Beszabályozószelepek, nyomáskülönbség-szabályozók, térfogatáramkorlátozók, kombiszelepek, egyutú/háromjáratú szelepek, elzárószelepek, pillangószelepek, szennyfogószűrők.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
HERZ szabályozó- és szabályzószelepek
 
HERZ szabályozó- és szabályzószelepek

Beszabályozószelepek, nyomáskülönbség-szabályozók, térfogatáram-korlátozók, kombiszelepek, zónaszelepek, egyutú/háromjáratú szelepek, tartozékok, alkatrészek.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A hidraulikai beszabályozó szelepek a fűtési rendszerek, hűtési rendszerek valamint ivóvizes rendszerek pontos hidraulikai működését teszik lehetővé. Használatukkal a vízáramú rendszerek gyors, megfelelő és egyenletes teljesítménnyel működtethetők. A strangszabályozók a légkezelők, mennyezethűtők, mennyezeti sugárzóelemek, fan-coil rendszerek, az egycsöves rendszerek és kétcsöves rendszerek dinamikus vagy statikus beszabályozására valamint elzárási funkcióra is alkalmasak. A szelepfej használható dinamikus szabályozó egységként, töltő-ürítő adapterként, mérőcsonkként valamint termoelektromos működtető csatlakoztatására is alkalmas lehet. A dinamikus nyomáskülönbség szabályozók előbeállított rögzítéssel ellátott szerelvények, amelyek a nyomáskülönbséget beállított értéken tartják a változó tömegáramú, nagy átfolyású rendszereknél. Az ivóvíz minőségű melegvízhálózatoknál a beszabályozó szelepek a cirkulációs áramkörökbe építhetők. A beszabályozó szelepek karimás, körhornyos, menetes és préscsatlakozós kivitelben készülnek, mérő csonkkal és ürítő csonkkal felszerelhetők.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...