Hibrid fűtési és hűtési rendszerek

VICTRIX Hybrid kondenzációs falikazánok hőszivattyús rásegítéssel
 
VICTRIX Hybrid kondenzációs falikazánok hőszivattyús rásegítéssel

A VICTRIX Hybrid rendszerek a legfejlettebb megoldásokat kínálják a megújuló energiaforrásokkal történő fűtésre és használati melegvíz előállításra. A rendszer része egy 4 kW-os monoblokkos hőszivattyú. A beltéri kondenzációs kazán 28 kW használati melegvíz és 24 kW fűtési teljesítményt kínál. A két készülék hidraulikailag sorba van kötve és nagyobb hatékonyságot, valamint jelentős energia-megtakarítást biztosítanak. A rendszer nagy mértékben megnöveli azoknak az üzemóráknak a számát, amelyek alatt a hőszivattyú működtetésével a fűtési költségek jelentősen csökkenthetők. A kínálatban egy átfolyós kombi és egy külső, indirekt használati melegvíz tárolót is kezelni képes fűtőkészülék van.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Genus One Hybrid Net kombinált kazán rendszer Genus One Hybrid Flex Net kombinált kazán rendszer
 
Ariston hibrid gázkazánok
2 termék

A Genus One Hybrid termékcsalád termékei olyan hibrid rendszerek, amelyek közé tartoznak a legújabb generációs Nimbus M Net hőszivattyúk és a One sorozatú kondenzációs kazánok is. Ezek a berendezések mind a felújítások, mind az új építésű rendszerek (Flex modellek) igényeit is kielégítik. A készülékek - élvonalbeli technológiájuk révén - fűtésre, hűtésre és használati melegvíz előállítására szolgálnak. Valamennyit alaptartozékként elláttak Ariston Net-csatlakozással.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A hibrid fűtési és hűtési rendszerek olyan megoldásokat jelentenek, melyek a megújuló és hagyományos energiaforrások felhasználását vagy annak lehetőségét integrálják, szinergiában történő működésükkel garantálva a hatékonyságot minden évszakban. Ily módon vegyíthetők például gázüzemű kazánok, hőszivattyúk, napkollektoros és napelemes rendszerek. A kompakt megoldásokat kínáló hibrid rendszerek az épületek fűtését és akár hűtését is gyárilag összeállított csomagban kínálják, melyekben elektronikailag és hidraulikailag hatékony módon előkészített hőtermelők, hőszivattyúk és egyéb fűtésrásegítő elemek vehetnek részt.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...