Adiabatikus léghűtők

CoolStream adiabatikus léghűtő
 
CoolStream adiabatikus szellőztető és hűtő berendezés

A CoolStream egy természetes léghűtő berendezés, amely a levegő közvetlen lehűtését a víz elpárologtatásával valósítja meg, ami adiabatikus vagy evaporatív hűtési elvként ismert. A berendezés a párologtatáshoz szükséges energiát a levegőből vonja el, és ezáltal hűt. A párologtatás elvén működő léghűtő berendezés annál hatékonyabb minél magasabb a külső hőmérséklet. Az adiabatikus léghűtés csak a szellőztetéssel közösen működik, a berendezés befektetési és üzemi költségei jelentősen kedvezőbbek, mint a hagyományos rendszereké.

CAD
BIM
Termékismertető
CAD
BIM
Tovább
Termék kártya
Breezair TBSI580 evaporatív léghűtő Breezair TBS580 evaporatív léghűtő
 
Breezair evaporatív léghűtő berendezések
2 termék

A Seeley International's Breezair evaporatív levegő hűtői nagy mennyiségű hűvös és 100%-ban friss levegőt szállítanak, visszakeringetett füstök, baktériumok vagy szagok veszélye nélkül. Minél jobban emelkedik a külső hőmérséklet, annál nagyobb mértékű hűtést érhető el - ez az alapvető előnye az evaporatív folyamatnak. Az evaporatív légkondicionálás az egyetlen gazdaságos megoldás nagy terek hűtésére. Ráadásul hatékony alternatíva a helyi/pont hűtésre is, ha egy nagy légterű épületben kell egy kisebb területet lehűteni, függetlenül a szomszédos terület körülményeitől. A Breezair rendszer akár 80%-al kevesebb energiát fogyaszt, mint egy kompresszoros légkondicionáló rendszer.

2 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Zanotti elpárologtató sorozat
 
Zanotti elpárologtató sorozat

Elpárologtatók termosztatikus expanziós szeleppel vagy anélkül, különböző alkalmazásokhoz és hűtőközegekhez.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A hűtő-körfolyamatot nélkülöző párologtató léghűtők működése a víz elpárologtatása során keletkező hőelvonáson alapul. Számos esetben gazdaságosabb megoldást nyújtanak a kompresszoros hűtőberendezéseknél. A szabadból beáramló levegő ventilátor segítségével nagyméretű, nedves szűrőfelületen halad át, miközben hőmérséklete csökken. Ezt a technológiát evaporatív vagy adiabatikus hűtésnek is nevezik. A hűtőközegként használt víz környezetkímélő, költségtakarékos alkalmazást, valamint egészséges páratartalmú és tiszta levegőt biztosít. Párologtató léghűtők bevásárló központokban, sport- és ipari létesítményekben a külső hőmérsékletnél akár 15 fokkal alacsonyabb hőmérsékletű levegőt juttatnak a beltérbe.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...