Adiabatikus léghűtők

CoolStream adiabatikus léghűtő berendezés
 
CoolStream adiabatikus léghűtő berendezés

A CoolStream egy természetes léghűtő berendezés, amely a levegő közvetlen lehűtését a víz elpárologtatásával valósítja meg, ami adiabatikus vagy evaporatív hűtési elvként ismert. A berendezés a párologtatáshoz szükséges energiát a levegőből vonja el, és ezáltal hűt. A párologtatás elvén működő léghűtő berendezés annál hatékonyabb, minél magasabb a külső hőmérséklet. Az adiabatikus léghűtés csak a szellőztetéssel közösen működik, a berendezés befektetési és üzemi költségei jelentősen kedvezőbbek, mint a hagyományos rendszereké.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
BoostAir adiabatikus léghűtő berendezés
 
BoostAir adiabatikus léghűtő berendezés

A BoostAir egy nagy teljesítményű ipari adiabatikus léghűtő egység, amely 100% friss levegővel működő evaporatív hűtési technológiával működik a maximális munkahelyi komfort elérése érdekében. A BoostAir adiabatikus hűtőberendezés az ipar és a logisztika összes területén használható költséghatékony hűtési megoldásként, az intelligens vezérlés nyújtotta széles körű működési tartománynak köszönhetően.

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya

A hűtő-körfolyamatot nélkülöző párologtató léghűtők működése a víz elpárologtatása során keletkező hőelvonáson alapul. Számos esetben gazdaságosabb megoldást nyújtanak a kompresszoros hűtőberendezéseknél. A szabadból beáramló levegő ventilátor segítségével nagyméretű, nedves szűrőfelületen halad át, miközben hőmérséklete csökken. Ezt a technológiát evaporatív vagy adiabatikus hűtésnek is nevezik. A hűtőközegként használt víz környezetkímélő, költségtakarékos alkalmazást, valamint egészséges páratartalmú és tiszta levegőt biztosít. Párologtató léghűtők bevásárló központokban, sport- és ipari létesítményekben a külső hőmérsékletnél akár 15 fokkal alacsonyabb hőmérsékletű levegőt juttatnak a beltérbe.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...