Ipari szivattyúk

Estigia - függőleges tengelyű merülő tartályszivattyú B-Pump - többfokozatú, függőleges tengelyű bemerülő szivattyú Omega - osztott házas szivattyú RDLO - osztott házas szivattyú
 
KSB ipari szivattyúk
7 termék

A KSB sztenderd ipari szivattyúk és egyedi gyártású termékek széles választékát kínálja, mint mágnes kuplungos szivattyúk, API szivattyúk és extrém körülményeknek is ellenálló szabványos centrifugál szivattyúk.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vogelsang BioCut szivattyúrendszer Vogelsang CC-Cut szivattyúrendszer Vogelsang HiCone excentrikus csigaszivattyú
 
Vogelsang szivattyúrendszerek
3 termék

A legtöbb biogázüzemben alapvetően különféle folyékony közegek feltöltése, szivattyúzása és előkészítése a feladat. Ezek általában nagyon sok szilárd, rostos, valamint zavaró anyagot tartalmaznak, amelyek nagyon viszkózusak, és sok idegen testet tartalmaznak. A Vogelsang olyan szivattyúrendszereket fejlesztett ki, amelyek különösen az ilyen kihívást jelentő szivattyúzási feladatokhoz alkalmasak.

3 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Vogelsang RedUnit ipari aprító és szivattyú egység
 
Vogelsang RedUnit ipari aprító és szivattyú egység

A RedUnit a Vogelsang aprító és szivattyú kombinációja. Számos előnnyel rendelkezik a különálló termékekhez képest, pl. kompakt kialakítás és alacsony áramfogyasztás. Minden RedUnit ipari aprítót egyedileg terveznek az ügyfelek igényeihez és alkalmazásaihoz. Komplett egységként fejlesztették ki, beleértve a fejlett vezérlőrendszert is, hogy maximalizálja a teljes rendszer hatékonyságát. Az ipari daráló rozsdamentes acélból is készülhet a magasabb igényvétellel járó feladatokhoz. A RedUnit magas rendelkezésre állást kínál a különálló részeinek gyors és egyszerű hozzáférhetőségét biztosító koncepciójának köszönhetően: az XRipper XRL daráló, a RotaCut macerátor, a CC sorozatú csigaszivattyú és/vagy a VX sorozatú forgódugattyús szivattyú.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Ipari szivattyúk

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...