Tisztavíz száraz beépítésű szivattyúk

CalioTherm S - nedvestengelyű keringető szivattyú Calio Pro - száraz telepítésű keringető szivattyú Etanorm - sztenderd vízszivattyú Etabloc - kompakt blokkszivattyú
 
KSB száraz beépítésű vízszivattyúk
7 termék

Száraz telepítés esetén a szivattyúk egy víztől elzárt, a berendezések számára kialakított gépházban helyezkednek el. A szivattyúkhoz közvetlen hozzáférés biztosított. A karbantartás lényegesen higiénikusabb körülmények között zajlik mivel a kezelt folyadékkal csak a szivattyú belseje érintkezik. Ezen felül a szivattyút különböző mérő- és felügyelő berendezésekkel lehet felszerelni, melyek révén az üzemelés ellenőrizhető, a karbantartás tervezhető.

7 termék
Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
SuPremE® - energiatakarékos szivattyúmotor
 
SuPremE® - energiatakarékos szivattyúmotor

IE5-ös hatékonysági osztályú szinkron reluktancia motor, mely akár 70%-os energiamegtakarítást képes elérni az IE2-es aszinkronmotorhoz képest.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

A tiszta víz talajból történő szivattyúzására leggyakrabban az önfelszívó szivattyúk alkalmazhatók, amennyiben a talajvízszint földfelszíntől mért távolsága nem nagyobb 8 méretnél. Az ejektoros, jet rendszerű típusoknál a maximális szívómélység 9 méter is lehet. Mivel nem merülhetnek vízbe, a felszínről szívócsövön keresztül szivattyúzzák a vizet, amit azután egy nyomócsövön keresztül továbbítanak. A szívócső kiürülését az alsó végen lábszelep (visszacsapó szelep) akadályozza meg. A szivattyúk szállítómagassága a szívómélység és a nyomómagasság összegéből áll. Az önfelszívó szivattyúk fúrt kutak és ásott kutak esetében egyaránt alkalmazhatók mind házi vízellátásra, mind öntözésre, locsolásra. Ha a víznek a felhasználástól függően folyamatosan rendelkezésre kell állnia, tartályos (hidroforos) házi vízellátó vagy automata szivattyú szükséges. Mindkettő a tárolóban illetve a vízvezetékben uralkodó nyomás függvényében lép működésbe. Az ivóvízként és főzésre, mosogatásra, fürdésre nem alkalmas esővíz, talajvíz házi vízellátón keresztül felhasználható WC öblítésre, öntözésre. A tisztavíz szállítására gyártott száraz beépítésű szivattyúk jellemzően koptató hatású szilárd részecskéket, szálas anyagokat nem tartalmazó víz és kémiailag semleges (nem agresszív) folyadékok szivattyúzására használhatók.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...