Asztali lámpák és állólámpák

Trinity álló lámpatestek
 
Schrack Trinity álló lámpatestek

Az OFFICE LED, UGR<19 álló lámpatest direkt és indirekt megvilágítást tesz lehetővé. Kiváló választás irodákba és recepciókba. A lámpatest anyaga eloxált alumínium. Az OFFICE LED, UGR<19 élettartama 50.000 óra (L80/B10).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Artek Kori Table light
 
Artek Kori dizájn lámpák

Kori by TAF Studio A stockholmi székhelyű tervezők egy öt modellből álló lámpakollekciót terveztek az Artek számára, melyet a Stockholm Design Week keretein belül mutattak be. Maga a Kori szó ˝kosarat˝ jelent finnül, ami a lámpa központi elemére utal - ez az elem biztosítja a megfelelő, kellemes fényszórást.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya
Tecta L25N dizájn lámpa - neon orange
 
Tecta L25N dizájn lámpa

A S/ALON kiállításon bemutatott, a dizájntörténelmi berkekből ismert és elismert Gerrit Rietveld által megálmodot L25N lámpa kiváló eleme lehet egy hálószobának, dolgozószobának vagy akár egy olvasósarokban is tökéletes funkciót tölthet be.

Termékismertető
Tovább
Termék kártya

Az asztali és állólámpák könnyen mozgatható, bútor jellegű világítótestek. Elektromos hálózathoz csatlakoztatva, önálló áramforrással vagy akár vezeték nélkül is működtethetők. Az asztali lámpák alacsony, helyi világító eszközök, melyek mesterséges megvilágításként közvetlen (direkt) és egyenletes fényt adnak. Ott, ahol a látási igény különlegesen nagy vagy igen nagy (például irodai rajzoló munka, precíziós szerelőmunka esetén, illetve laboratóriumokban), vagy csak általában nagy (mint például irodai munkánál, olvasáshoz, kézimunkázáshoz), ott koncentrált fényt érdemes alkalmazni, olyat, ahol a világítótestből a fény teljes egészében lefele, a megvilágítandó felületre irányul.

Az állólámpákkal közvetlen (direkt) és/vagy közvetett (indirekt) megvilágítás érhető el. A rugalmas karra szerelt kis lámpával is ellátott mennyezetvilágító állólámpák, egyszerre teszik lehetővé a hangulatvilágítást és olvasást. Mind az asztali, mind az állólámpák alkalmasak kiegészítő világításként dekorációs és éjjeli világításra. A hangulatvilágítás színes üveggel (Tiffany lámpa), vagy a fényáteresztő színes lámpaernyővel fokozható. A tájékozódást a sötétben az éjjeli lámpák segítik. A fényerő szabályozóval ellátott olvasólámpák éjjeli lámpaként is használhatók.

Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...