Schrack Trinity állólámpák a kiváló világítás érdekében

Irodai környezetben a lámpák kiválasztásakor gyakran a praktikumot és a dizájnt helyezzük előtérbe, és csak ritkán gondolunk arra, milyen fontos szerepe is van a minőségi megvilágításnak. Pedig hétköznapjaink nagy részében akár napi 8 órán keresztül is igénybe vesszük ezeket a fényforrásokat, így fontos odafigyelnünk arra, hogy színhőmérsékletük 3-4000 K között legyen. A monitort használók esetében a 3000 K a legoptimálisabb.  

Ebben segítségünkre lehetnek a kiváló minőségű és modern dizájnú Schrack Trinity beltéri lámpák, melyek professzionális világítást és gyönyörű, homogén fényt biztosítanak mindenhol.

Schrack Trinity állólámpák a kiváló világítás érdekében
Schrack Trinity állólámpák a kiváló világítás érdekében

A termék különlegessége a direkt-indirekt, tehát felfelé- és lefelé is világító lámpatest, mely magas minőségű eloxált alumínium anyagból készült. 

További előnye, hogy míg egy függesztett vagy mennyezeti lámpa esetében saját magunk eltakarhatjuk a fényt a megvilágítandó rész elől, addig a Schrack Trinity állólámpák esetében zavartalanul élvezhetjük a kellemes megvilágítást.

Ismerje meg a Schrack Trinity állólámpák lehetséges felhasználásainak területeit! Nem csak ideális olvasólámpák, de megkönnyítik az irodai munkát is. Az eloxált alumínium lámpatestház garantálja a tartós és biztonságos használatot.

Hová ajánlhatók?
A Schrack Trinity állólámpái tökéletes választást jelentenek irodák és recepciók megvilágításához.

Nézze meg a Trinity állólámpákat!

A hírben szereplő termékek
Trinity álló lámpatestek
 
Schrack Trinity álló lámpatestek

Az OFFICE LED, UGR<19 álló lámpatest direkt és indirekt megvilágítást tesz lehetővé. Kiváló választás irodákba és recepciókba. A lámpatest anyaga eloxált alumínium. Az OFFICE LED, UGR<19 élettartama 50.000 óra (L80/B10).

Termékismertető
Műszaki adatok
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Asztali lámpák és állólámpák
Asztali lámpák és állólámpák
Világítástechnika
Világítástechnika
Épületvillamosság
Épületvillamosság
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...