Ergonomikus Moll gyerekbútorok

Dönthető asztallapos íróasztalok, strapabíró forgószékek, megfelelő fényviszonyokat nyújtó LED lámpák

Otthonunkban éppoly fontos a megfelelő ergonómiai felszereltségű bútorok használata, mint az irodában, hogy felnőttként, de már gyerekkorban is elkerüljük a hát- és gerincproblémák kialakulását. A legújabb trendeket követő Wilkhahn székeket és Moll gyerekbútorokat ergonómiai kutatások alapján fejlesztették ki.

Egy fárasztó munkanap után sokszor úgy érkezünk haza, hogy merevek a tagjaink, fáj a nyakunk vagy a hátunk. Sőt, már gyerekkorban is problémát okoz a statikus ülés, ami egy fejlődő szervezetnél különösen veszélyes, hiszen a koncentrációs zavarok mellett gerincproblémákat is okozhat. Ezek elkerülésére kínál megoldást a család kisebb tagjai számára a Moll gyártó cég, mert nem mindegy, hogy a gyerekek otthon milyen asztal mellett, és milyen széken ülve készítik el a házi feladatokat.
A Moll család íróasztalainak osztott asztallapjai fokozatmentesen, maximum 20°-os szögben dönthetők, ezzel biztosítva azt, hogy a kicsiknek ne kelljen az asztal fölé hajolniuk. Az asztallapok vagy teljes szélességükben, vagy a jobb- illetve baloldalon dönthetők - aszerint, hogy jobb- illetve balkezesek használják-e - így a tárolás és a munka számára is marad elegendő vízszintes felület.

Ráadásul a Moll asztalok iskolakezdéstől egészen a felnőttkorukig együtt nőnek a gyerekekkel, mivel magasságuk fokozatmentesen állítható.
A Moll legújabb, rendkívül stabil és strapabíró forgószékében kényelmes és egészséges testhelyzetben tanulhatnak a gyermekek, a speciális hálós szövet jól követi a test formáját, emellett kitűnően szellőzik.

Az optimális ergonómiai környezethez azonban a helyes testtartás mellett a megfelelő fényviszonyok is hozzátartoznak. A Moll különleges LED lámpái a hagyományos LED világítástól eltérően nem bántják a szemet, vigyáznak a kicsik szemeinek az épségére.
A család felnőtt tagjai számára a Wilkhahn cég IN ergonomikus forgószékei garantálják a kényelmet és a helyes üléspozíciót. Az IN szék 3D-s szinkron kiigazító mechanizmusa, a Trimension®, valamint a rendkívül rugalmas ülés és háttámla kombinációval a szék automatikusan alkalmazkodik a rajta ülő személy minden mozgásához és testtartásához, illetve egymástól elkülönítve bármilyen irányba képes forogni. A cél a medence természetes tartományban történő mozgásának előidézése, amely magába foglalja a hajlást, nyúlást, oldalirányú billenést, illetve a forgást. Természetesen, mint minden egészséges és kényelmes ülést nyújtó széknek, az IN-nek is állítható az ülésmagassága, a háttámla deréktámasza és az ülésmélysége.
Ha valaki szeretne meggyőződni a bútorok kényelméről, az Europa Design bemutatótermében személyesen is kipróbálhatja a székeket és asztalokat.

A Moll gyerekbútorok és a Wilkhahn IN forgószékek letölthető termékismertető katalógusaiért kattintson a hír alatti termékképekre.
A hírben szereplő termékek
Wilkhahn IN irodaszék
 
Wilkhahn IN irodaszék

A Trimension-nel ellátott irodai székbe szinkronizált 3D-kinematikát integráltak, amely lehetővé teszi, hogy a szék a jobb illetve bal oldalán elhelyezett karok segítségével, egymástól elkülönítve bármilyen irányba képes legyen forogni. A cél a medence természetes tartományban történő mozgásának támogatása, amely magába foglalja a hajlást, nyúlást, oldalirányú billenést, illetve a forgást. A 3D-s szinkron kiigazító mechanizmusának, és rendkívül rugalmas ülésének és háttámlájának kombinációja garantálja, hogy a szék automatikusan alkalmazkodik a rajta ülő személy minden mozgásához és testtartásához.

CAD
Termékismertető
Műszaki adatok
CAD
Tovább
Termék kártya
Kategóriák
Asztalok, székek
Asztalok, székek
Irodabútorok
Irodabútorok
Asztali lámpák és állólámpák
Asztali lámpák és állólámpák
Bútorok
Bútorok
Világítástechnika
Világítástechnika
Épületszerkezetek

Nyílászáró, szigetelés, burkolat, ...

Épületgépészet

Kazán, klíma, légkezelő, szaniter, ...

Épületvillamosság

Elosztó, lámpa, tűzjelző, kamera, ...

Berendezések

Utcabútor, targonca, irodabútor, ...

Eszközök

CAD szoftver, hőkamera, vésőgép, ...